Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült, milyen állapotban van a bordatörést szenvedett Csobot Adél

Kiderült, milyen állapotban van a bordatörést szenvedett Csobot Adél

Hirdetés

Kemény pillanatok.

 

Hirdetés

Szombaton derül ki, melyik páros nyeri meg a Dancing with the Stars idei versenyét, amelyben Csobot Adél és Hegyes Bertalan is esélyes a győzelemre. Az énekesnő kamerák előtt mesélt arról, hogyan élik meg a felkészüléseket, melyek egyikén Adél bordatörést szenvedett, és hetekig fájdalomcsillapítót szedett – ahogy az Instagramon felidézte a nehéz időszakot.

Az énekesnőnek sokak szerint könnyű dolga van, hiszen korábban versenytáncolt, ezért most tiszta vizet öntött a pohárba.

Csobot Adél és Hegyes Berci az egyik nagy esélyese a Dancing with the Stars idei évadának. A fiatal énekesnő az első szezon nyertes táncosával vágott bele a műsorba és meg sem álltak a fináléig. A felkészülésüket és a produkcióikat azonban majdnem veszélybe sodorta egy sérülés, melyről most beszéltek először.


Adél ugyanis az egyik emelés során bordatörést szenvedett:

Az hosszú heteken keresztül fájt, hétvégén is fájdalomcsillapítóval tudtam csak táncolni
– árulta el egyik követőjének kérdésére Adél a Bors szerint. Az énekesnő és táncpartnere emelett reagált arra a felvetésre is, miszerint Adélnak azért van könnyű dolga, mivel régen versenyszerűen táncolt.

“Most szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba, mert sokszor látunk olyan kommenteket, hogy Adélnak könnyű, mert táncos múltja van… De Adélnak nincsen versenytáncos múltja!” – árulta el Berci.

Néptáncoltam, még Nagykárolyban, ahol felnőttem, ott is van egy kultúrház és ott is van ilyen modern tánc néven futó foglalkozás. Arra jártam, de én soha nem tanultam rumba lépéseket

– tette hozzá Adél.


 

Hirdetés