Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült: ezért szakított valójában a Nagy Ő és Laura

Kiderült: ezért szakított valójában a Nagy Ő és Laura

Újabb részleteket árult el a szakításukról Tóth Dávid és Szalai Laura. Ahogy megírtuk, Tóth Dávid a Nagy Ő című műsorban végül Laurát választotta párjának a fináléban, ám a románcnak a forgatások után néhány hónappal vége szakadt.

 

Néhány hete a kajakozó és a fiatal lány a TV2 Mokka című műsorában árulták el, hogy kapcsolatuk csupán két hónapig tartott. Dávid a műsorban elmondta, nagyon intenzív nyarat töltöttek együtt, sőt, a szakítás ellenére sincs bennünk csalódás.Dávid és Laura most a Story Magazinnak meséltek a szakításuk részleteiről.

Csodás nyarunk volt, szinte minden napot együtt töltöttünk. Voltunk Horvátország- ban is. Régóta nem vittem haza senkit, de Laurát a szüleim és az összes barátom megismerte. Két hónap után azonban egyre több volt a vita köztük, a sokasodó feszültség pedig szép lassan megölte a legszebb érzelmeket is. Én kezdeményeztem a beszélgetést, de Laura is hasonló véleményen volt, hogy ez így nem jó. Azt éreztem, nagyon máshol tartunk az életben, és talán a tizenegy év korkülönbség idővel kiütközött – nyilatkozta Dávid a lapnak.Laura szintén megszólalt, aki elmondta, hogy nem bánja, hogy véget ért a kapcsolatuk, ugyanis azóta újra rátalált a szerelem, új férfi van az életében, akit szintén Dávidnak hívnak.

Magam sem hiszem, hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy a hatéves kapcsolatomat Dávid követte, a szakításunk után nem sokkal pedig valaki más toppant az életembe. A sors fintora, hogy ő is Dávid, csak nem Tóth. Naponta többször megnézem a közös fotóinkat, videóinkat, és fülig ér a szám. Bár még friss ez a találkozás, úgy érzem, hogy ebből bármi lehet – mondta Laura.

loading...