Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült az igazság G.w.m. hatalmas vagyonáról

Kiderült az igazság G.w.m. hatalmas vagyonáról

Hirdetés

Privát Kopó bűnügyi lap nézte meg, milyen céges adatok látszanak G.w.M, azaz Varga Márk erősen exponált vagyona mögött.

Hirdetés

Mint ismert, a rapper nemrégiben egy Porschét vásárolt jegyesének, Kulcsár Edinának, akivel szívesen öltöznek Gucciba. Az egykori szépségkirálynő kezét pedig a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó luxusszállodában kérte meg.A lap szerint G.w.M 26 évesen olyan életet él, amelyről még a neves bankárok is csak álmodnak, bár azt állítja, néhány éve még nem nagyon volt mit ennie. Felidézik: az előadó egy nagyjából hatvanmilliós S-osztályú Mercedesszel furikázik, de egy több tízmilliós Porsche Panamera luxus sportautót is vásárolt magának és saját elmondása szerint volt olyan, hogy ötmillió forintot hagyott ott egy boltban „göncökért”.

Mindennek céges háttere a bemutatott adatokból nem látszik. A Privát Kopó arról ír, hogy a hivatalos cégnyilvántartás szerint Varga 2018. január közepén lett egyéni vállalkozó, előadó-művészet tevékenységi körrel. A vállalkozást egy Budapest IX. kerületi tömbház egyik lakásába jegyeztették be. Ezt azonban Varga Márk 2019 novemberének elején megszüntette.

2020. június elején a Youtube-on jelentette be, hogy megalapított egy kiadócéget, amelynek neve: G.w.M. Music Production. „Egyelőre titkosak a nevek, hogy kik lesznek benne, de hatalmas tehetségek lesznek, hatalmas slágerekkel, mindennel, mi leszünk a producerei. Elkezdtünk menedzserkedni, kiadni dalokat, producerkedni, satöbbi. Hamarosan robban a kiadóból az első bandának az első slágere. Szóval: megvan a kiadó!” – fogalmazott a rapper, csakhogy a lap szerint a hatályos cégnyilvántartás alapján ilyen nevű cég nincs és nem is volt.

Sőt, Varga Márk László egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel és korábban sem rendelkezett soha. Rövid ideig egyéni vállalkozóként próbált meg boldogulni.
A lap szerint ugyan létezik egy www.gwmmusicproduction.hu elnevezésű honlap, amely valójában webshopként üzemel, „GwM” feliratú ruházati termékeket lehet megrendelni, de a honlap impresszumában a Creals.com Kft. szerepel szolgáltatóként és kapcsolattartóként. Ez a cég 2020-ban 8 millió 900 ezer forint adózott nyereséget, 2021-ben 1 millió forint veszteséget produkált.

A Privát Kopó összegzése szerint tehát nem sikerült megtudni, hogy a rapper legálisan keresi-e meg a  saját állítása szerint havi 12 millió forintnyi gázsiját, az összegeket ki számlázza le, a pénzek hogyan jutnak el Varga Márkhoz, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban.

Hirdetés