Kezdőlap AKTUÁLIS Ki emlékszik még Király L. Norbira? Ha meglátod mit csinál az izompacsirtává...

Ki emlékszik még Király L. Norbira? Ha meglátod mit csinál az izompacsirtává lett jóképű énekes, dobsz egy hátast

Régen hallhattak a rajongók Király L. Norbertről, aki meglepő, bizarr szerepben tért vissza. Az 2010-es X-Faktorban megismert énekes hatalmas tűsarkú cipőt húzva, profi bártáncosnőket megszégyenítő módon pörög a rúdon.

 

 

– Fél éve kezdtem el rudtáncolni. Az egész úgy jött, hogy valamelyik közösségi oldalt pörgettem, és megláttam egy ilyen videót.

Tetszett, mert nagyon látványos volt, és persze tudtam, hogy rengeteg benne a kihívás. Kerestem egy tanárt, és az első óra után otthon is felszereltettem egy rudat, azóta pedig hetente legalább ötször gyakorlok – kezdte lapunknak Norbert.

A rúdtáncról sokaknak a fülledt erotikát árasztó bárok és lenge öltözetű lányok jutnak eszébe, manapság azonban már elismert sportág, hazai és nemzetközi versenyeket is rendeznek.Bár férfiak viszonylag ritkán választják maguknak ezt a fajta testmozgást, ezért is döbbentek meg sokan, amikor meglátták a közösségi oldalára feltöltött videókat.

– Valóban nem megszokott, hogy egy pasi ezt csinálja. Én is megkaptam már, hogy mi ebben a teljesítmény, hiszen csak pörögni kell a rúdon? Pedig ez nem igaz. Teljes testes edzés, ami minden izomcsoportot megmozgat – folytatta az egykori x-faktoros.


– Céljaim is vannak vele, már szóba került, hogy indulok valamilyen megméretésen is. Persze nem vagyok versengő típus, így nem biztos, hogy az az én világom lenne. Később szeretnék oktatni, sőt, az is benne van a pakliban, hogy fellépéseket vállalok. Már volt is megkeresés, de végül az nem jött össze.

Tudom, hogy sok tévhit van a rúdtánccal kapcsolatban, de füstös bárokban én sem lépek majd fel. Számomra ez kihívás, azért is vettem fel azt a húsz centis magassarkút, mert nehezítő tényező. A sport részén felül van egy úgynevezett exotic pole irányzat is, amely inkább erotikus, én ezt ötvözöm a klasszikus rúdtánccal.Korábban azt nyilatkozta lapunknak nem tud megélni az éneklésből. Olyan kiszámíthatatlanná vált számára a muzsikusélet, hogy pár éve másodállást vállalt, sofőrként dolgozott.

– Már nem sofőrködöm, sok volt, hogy napközben és éjjel is vezettem. Most is kocsikkal foglalkozom, szerelünk, felújítunk, javítunk. A zenével teljesen felhagytam, már azt sem tudom, mikor jött ki az utolsó klipem. Bár érdeklődés van a rajongók részéről, én befejeztem, elég volt. Most csak a rúdtánc van, maximalistaként pedig ennek rendelek alá mindent – jegyezte meg Norbert.


loading...