Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP KÉSZÜLJ FEL! Ez lesz 2020-ban a szerencsenapod, jelöld be gyorsan a naptáradban!

KÉSZÜLJ FEL! Ez lesz 2020-ban a szerencsenapod, jelöld be gyorsan a naptáradban!

Hirdetés

Több csillagjegynek is az álmai szerint alakul majd az élete 2020-ban, míg lesznek olyanok is, akikre a boldogság elérése előtt egy kis küzdelmet mérnek az égiek.

Ugyanakkor mind a tizenkét csillagjegy életében lesz egy olyan nap, amikor igazi mázlistának érezheti magát, hiszen szerencsecsillagja ekkor tündököl majd a legfényesebben. A Cosmoplitan összeállításából kiderül, kire, mikor mosolyog rá a legjobban a szerencse.

Hirdetés

Reméljük, egész jövő évben mázlista leszel, de a szerencsecsillagod ezen a napon ragyog majd a legfényesebben.

Kos

A te nagy napodon főként a szerelemben érzed majd magad különösen szerencsésnek és ennél romantikusabb 24 órád még sosem volt, mint amilyet az október 1-je tartogat neked. Tökéletes lehet esküvői dátumotoknak is.

Bika

Ha a karrieredben egy kis boostra vágysz, időzítsd a komoly beszélgetést a főnököddel március 8–ra. Akár fizuemelés vagy egy új pozicíó kiharcolása a cél, sima ügy lesz a főnök meggyőzése.

Ikrek

Miért ugrasz majd ki március 7-én a bőrödből? Mert rendeződnek az anyagiak az életedben egy kis extra pénz beesésével. Kell ennél nagyobb mázlifaktor?

Rák

Majdnem év végéig kell várnod, hogy elérkezzen a te kabala napod, december 14. De hidd el érdemes! Csupa pozitív dolog fog veled történni, plusz egy régi jó barátoddal is összefutsz, akivel már ezer éve nem találkoztál és jó hírrel lep majd meg téged.

Oroszlán

Ha 2020-ban a szerelemre hajtasz, akkor szeptember 6–án legyél nagyon résen, mert összefuthatsz végre azzal a helyes, jó fej sráccal, aki igazán illik hozzád. Az év maradék részében már szerencsére nem lesz szükséged, hogy szuperül érezd magad.

Szűz

Augusztus 25-én a maxra pörög a kreativitásod és az extra löket energiának köszönhetően az éved legfontosabb projektjét sikerül elindítanod. Ha át szeretnél térni a szabadúszó létre, akkor ezen a napon érdemes összeírnod a konkrét terved.

Mérleg

A Valentin-nap egy kicsit korábban fog beköszönteni hozzád, mivel már február 7-én a fellegekben érzed majd magad. A kisugárzásodon is megérződik, hogy mennyire rendben vagy magaddal, ez pedig a megfelelő embert fogja bevonzani az életedbe, aki szebbé varázsolja majd az egész éved.

Skorpió

Karikázd be gyorsan október 3-át a naptárodban, mert fontos nap lesz számodra: idén nem jött össze a munkahelyváltás, de ezen az októberi napon minden adott, hogy végre sikerüljön. Találkozol egy ismerősöddel, akinek szuper ajánlata lesz neked és nem is lesz kérdés, hogy élsz-e a lehetőséggel.

Nyilas

Neked is egészen sokat kell várni, egészen pontosan december 15-ig, hogy úgy igazán rád mosolyogjon a szerencse. Viszont egy új szerelmet hoz magával a téli időszak, ami ekkor robban be az életedbe.

Bak

Van egy jó hírünk: neked nem egy, hanem kapásból két szerencsenapot is tartogat a jövő év! Február 20. és március 28. napokon tele leszel energiával és sikerül rendezned egy régóta húzódó kapcsolati drámát és még egy új jó barátot is szerzel tavasszal.

Vízöntő

Március 31-én úgy érzed majd, hogy bármire képes vagy és tényleg így is lesz. Ekkor van a te szerencsenapod, amikor a legtitkosabb céljaidat is elérheted, ha ügyesen használod a csillagok adta mázlit.

Halak

Idén eléggé elkeseredtél, hogy sosem fogsz olyan lakást találni, ami tetszik is és meg is tudod venni, de ennek jövőre vége. December 5-én végre megtalálod álmaid otthonát, ahova szíved szerint azonnal bevackolnád magad.

Forrás

Hirdetés