Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Kenj sót a falra, leesik majd az állad, hogy miért!

Kenj sót a falra, leesik majd az állad, hogy miért!

Hirdetés

Meg sem gondolnánk, hogy mennyire hasznos dolgot csinálhatunk, ha sót kenünk a falra! Az ötlet egyben nagyon olcsó, másrészt pedig nagyon hasznos. Hogy miért? Eláruljuk!

A só nem csupán az ételek izésítéséhez hasznos, de sok más dologban is jól jöhet. Lássunk most néhányat és köztük ismerjük meg a falra kenős módszert is!

Hirdetés

Sajnos minden lakásban elkerülhetetlen, hogy előbb, vagy utóbb ne kerüljön a falra apró lyuk, amely akár a bútorok átrendezése közben is lehet.

Ha egy színes falon egy eltérő színű lyuk tátong nem csak a falat torzítja el, de akár a lakást is. Ha pedig vendéget fogadunk, megnyugtatunk mindenkit, hogy azonnal észreveszi a hibát. Ebben az esetben nem kell eltakarni egy képpel, bútorral vagy más tárggyal, a só ugyanis gyors megoldást jelent.

Fele-fele arányban keverjünk össze sót liszttel és adjunk hozzá annyi vizet, hogy sűrű, krémes masszát kapjunk. Kenjük be vele a lyukat és simítsuk egyenletesre a felszínét. Várjuk meg amíg megszárad és ha még maradt a színes festékből, javítsuk ki a hibát.

Ha kíváncsi vagy még mi mindenre használhatod a sót, akkor kattints az alábbi linkre és a videóban további ötleteket találhatsz!

 http://www.tudasfaja.com/elkepeszto-nezd-meg-ezt-a-videot-es-tudd-meg-mire-hasznalhatod-meg-a-sot/

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés