Kezdőlap AKTUÁLIS Kapott egy telefont, majd élő adásban rohant ki Sebestyén Balázs

Kapott egy telefont, majd élő adásban rohant ki Sebestyén Balázs

Hirdetés

Szerda reggel a Balázsék című rádióműsor hallgatói egy váratlan esemény tanúi lehettek, ami rövid időre felfüggesztette a műsor szokásos menetét.

 

Hirdetés

Sebestyén Balázs, a népszerű műsorvezető egy hirtelen érkező telefonhívás miatt kényszerült elhagyni a stúdiót, ami aggodalmat és kíváncsiságot váltott ki a hallgatókban.

A reggeli adás során Balázs hirtelen közölte kollégáival és a hallgatókkal: „Bocsánat, beszéljetek már egy kicsit, hív a távfelügyelet, valószínűleg betörtek hozzám.” Ezután gyorsan hozzátette: „Ne haragudjatok, fel kell vennem”, és elhagyta a stúdiót, miközben a műsort Rákóczi Feri és a nemrégiben kinevezett Ráskó Eszter folytatták.A hallgatók és a műsor többi résztvevője egyaránt izgatottan várták Balázs visszatérését, hogy megtudják, mi történt valójában. Nem sokkal később a műsorvezető visszatért, és humorosan oldotta fel a feszültséget: „Semmi, nem betörtek, mondtam nekik, hogy nincs ott semmi látnivaló. (…) Hívott a távfelügyelet, hogy éppen lövöldöznek a házamnál, de semmi különös.”

Balázs aztán egy rövid, rejtélyes megjegyzéssel zárta a történetet: „Kint van a rendőrség, a polgárőrség és az önkormányzattól néhány ember. Semmi, ketten meghaltak…” Ezzel a megjegyzéssel még inkább felkeltette a hallgatók érdeklődését, bár végül nem osztott meg részleteket az eseményekről, ami arra utalhat, hogy a helyzet talán nem volt olyan súlyos, mint ahogy először tűnhetett.A Balázsék műsora ezen váratlan közjáték után folytatódott tovább, de az esemény bizonyára sokáig emlékezetes marad a hallgatók számára. Az ilyen típusú események rávilágítanak arra, hogy a rádióműsorok élő adása során bármi megtörténhet, és a műsorvezetőknek gyakran kell improvizálniuk, hogy kezeljék az ilyen váratlan helyzeteket.

Sebestyén Balázs és csapata ismét bebizonyította, hogy képesek megőrizni a nyugalmukat és folytatni a műsort, még ilyen meglepő körülmények között is.

Hirdetés