Kezdőlap EZOTÉRIA Jön a nagy sorsfordulat – Ez vár rád 2024 januárjában

Jön a nagy sorsfordulat – Ez vár rád 2024 januárjában

Hirdetés

A január hónap az év egyik legjelentősebb hónapja. Új év, új kezdet, új kihívások. Ilyenkor nagyobb lendülettel és letisztultabb elképzelésekkel tudunk elindulni az új esztendő kínálta utunkon. A 2024-es év első hónapja azonban némi kihívást fog hordozni a csillagjegyek számára. Lássuk, mit árulnak el neked a csillagok az új év kezdetére!

Kos

Egy izgalmas és aktív hónapnak nézel elébe és azt érzed majd, hogy egyik nehézség éri a másikat és ennek soha nincs vége. Azonban bármennyi bonyodalom is kerül az utadba, erős természeteddel átlendülsz az eléd gördülő akadályokon és ezzel csak még erősebbé válsz. Ez a hónap nem a pihenésről fog szólni. Sem a munkádban, sem a magánéletedben nem számíthatsz unalmas periódusokra. Kikapcsolódás gyanánt is aktív pihenést válassz. Menj el kulturálódni egy múzeumba, színházba vagy operába. Új élményekkel és ismeretekkel gazdagodhatsz, miközben kiléphetsz a napi kerékvágásból.

Hirdetés

Bika

Érdemes az elmúlt év tanulságait felhasználva ez új év első hónapjának lehetőségeit kiaknáznod. Ne engedd meg magadnak, hogy ugyanabba a hibába még egyszer beleess! A munkában használd ki szorgalmadat és felelősségtudatodat, de vigyázz, ne ess túlzásba és ne akarj minden problémát a nyakadba venni. A hónap végén pedig pihend ki a lendületes, kemény munka fáradalmait. Megérdemled!

Ikrek

Az első hónap igazán pozitív lesz a számodra. Bármilyen döntést is hozol meg, annak mindenképpen jó kimenetele lesz, legyen szó a munkádról, a magánéletedről vagy az anyagi helyzetedről. Érdemes januárban nagyobb társasági életet élned, így alkalmad lesz új ismeretségek kötésére és akár a lelki társad megtalálására is. Fontos a fizikai kikapcsolódás, hogy felpezsdülhess a kemény és fárasztó munkanapok között.

Rák

Az év eleje pozitív energiákkal kecsegtet. Család é párkapcsolat téren érdemes kihasználni ezt az időszakot és megvitatni olyan fontos dolgokat, amikre eddig nem volt megfelelő alkalom. Jó lesz úgy neki indulni az új évnek, hogy nincs feszültség a szeretteid és közted. Bár jól esne egy kis kikapcsolódás, ebben a hónapban a munkára kell összpontosítanod, nagy szükség van a teljes erőbedobásra. A rendszeres testmozgásról se feledkezz meg, mert a sok szellemi munka mellett elengedhetetlen a fizikai felfrissülés.

Oroszlán
A munkahelyeden nem a lazításról fognak szólni a napok az év első hónapjában. Számos nehézséggel kell majd megbirkóznod, de ez nem fog gondot okozni számodra, sőt. Amint elvégezted a kiszabott feladataidat, sokkal tapasztaltabbá fogsz válni. Párkapcsolat terén lehet, hogy nem a legrózsásabb most a helyzeted, de aggodalomra semmi ok. Mindig előre tekints, mert a jövőben jó dolgok várnak rád. Ha kikapcsolódásra vágysz, azt ne a négy fal között tedd. Egy jó filmet a moziban is meg tudsz nézni, a lényeg, hogy mozgolódj a világban. A káros szokásaidra pedig jobb, ha odafigyelsz, mert már így is eleget ártottál magadnak az évben.

Szűz

A január hónap nem lesz zökkenőmentes, így bizonyos fokú türelmet kell majd tanúsítanod. Úgy érezheted, hogy most nem akarnak összejönni a dolgaid, de légy kitartó. Mivel eléggé motivált és vagy, ezért meg fogod találni az utat, amire rálépve kijutsz majd ebből a labirintusból. Talán a kelleténél kicsit zaklatottabb leszel ebben az időszakban, így figyelj oda arra, hogy ne szólj elhamarkodottan. Adj magadnak szünetet, mielőtt kimondanál valamit, mert ha felcsattansz, annak nem lesz jó vége. A kikapcsolódás nagyon fontos. Nem számít, hogy hol töltöd a szabadidődet, a lényeg, hogy olyan helyre menj, ahol igazán jól érzed magad és el tudod feledni a gondjaidat.

Mérleg

A magánélet egy kissé zűrös lesz ebben a hónapban, mivel a munkahelyen nagyon le leszel terhelve és nem jut majd elég időd a párodra. Ne feledd, hogy ez átmeneti időszak, ezért érdemes alaposan átbeszélnetek a dolgot. A kötelességeket teljesíteni kell, de emiatt nem szabad hagynotok, hogy megromoljon a kapcsolatotok. Amikor lélegzetvételhez jutsz végre, menj el a pároddal valahová, ahol jut időtök egymásra és a kikapcsolódásra is. A túl sok munka miatt eléggé leterhelt vagy, ezért ne legyen bűntudatod amiatt, hogy kissé több alvásra van szükséged. Ez természetes.

Skorpió

Az év első hónapjában nyakadba akarod kapni a teendőidet és mindet egyszerre megoldani. Szép dolog, ha nem akarod halasztani a dolgok intézését, de sajnos rendszer nélkül teljesen összekuszálódnak és talán még több időt vesznek majd igénybe. Készíts prioritási listát és haladj annak a mentén, így nem érhet bosszúság. Kikapcsolódás gyanánt érdemes most kicsit messzebbre utaznod a város zajától, lecsendesíteni az elmédet és letisztázni a gondolataidat.

Nyilas

Az év első hónapja kedvező lesz a számodra és úgy érzed majd, hogy kirobbanó energiával nagyon gyorsan tudod végezni a munkádat. Arra azonban figyelj oda, hogy pontosan is végezd, mert hajlamos vagy elkalandozni közben és így nagyobb a lehetőség arra, hogy hibát vétesz. A csillagok állása kedvező arra, hogy a jövőre tekintettel komolyabb döntéseket hozz meg. Készíts tervet bátran az elkövetkezendő évedre.

Bak

Az év eleje magánélet terén nem lesz igazán pozitív. Azt érzed, hogy nem mennek olyan zökkenőmentesen a dolgok a kedveseddel, mint eddig. A legfontosabb az, hogy tudjátok megbeszélni és a lehető legjobb döntést hozzátok meg a kapcsolatotok tekintetében, amely mindkettőtök számára ideális. Mindannyian folyamatosan változunk. A döntés a ti kezetekben van, hogy ezt egymás oldalán vagy egymás nélkül akarjátok megtapasztalni. A családban is segítségre szorul majd valaki. Ne habozz és nyújtsd oda a kezed, mert ellenkező esetben te is ezt várnád el. Szabd meg, hogy hol vannak a határaid, így önmagadnak is segítesz.

Vízöntő
A párkapcsolatban kisebb összetűzésre számíthatsz, aminek oka a párod féltékenysége lesz. Érdemes önmagadba nézni, mert lehet, hogy jogos a vád, viszont ha csak a partnered bizonytalansága az oka, azt fontos, hogy megbeszéljétek. A kollégákkal most nagyon egy hullámhosszra kerültek, ami könnyíti a munkát is. Bár felbukkan pár váratlan probléma, de azt a leleményességeddel és a türelmeddel könnyedén áthidalod majd.

Halak

Januárban mindent beleadsz majd a munkádba és a feladataid teljesítésébe, ami remekül fog menni. Olyan dolgokat is sikerül végrehajtanod, amikre más nagy valószínűséggel nem lenne képes. Azonban fontos, hogy odafigyelj magadra és ne akarj elbizakodottan az erődön felül teljesíteni, mert az az egészséged kárára is mehet. Szabd meg a határaidat és amint lehetőséged van rá, menj el kikapcsolódni a pároddal vagy a barátaiddal. Feltöltődhetsz, és újult erővel indulhatsz az elkövetkező kihívások elé.

Hirdetés