Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Jó férfival kötöttél házasságot? Csillagjegyed megmondja el fogtok-e válni

Jó férfival kötöttél házasságot? Csillagjegyed megmondja el fogtok-e válni

Hirdetés

Mielőtt kimondjuk az IGENT, nem árt tudni, hogy hosszú távon mibe futunk bele! Itt vannak az előnye és hátrányai annak, ha bizonyos jegyekkel kötöd össze az életedet!

 

Hirdetés

Kos:

Szerencsésnek mondhatod magad, mert a kosokkal sosem lesz unalmas perced! Kalandozóak és vadak, mindig izgalmas társaságok! – mondja az asztrológus és médium, Suzie Kerr Wright.

Azonban mindenkinek van egy hátrányos oldala! Ha nem bírod hosszú távon, hogy írányítani próbálnak, akkor talán nem a legjobb választásod! Önzőek és elfoglaltak tudnak lenni! – világít rá Joan Porte, asztrológusBika:

A jó hírek? Lojálisak, keményen dolgoznak, és mindig ugyan akkor lesznek otthon időben! – mondja Wright. Mindig lehet rájuk számítani! Oh, és ne lepődj meg, ha néha kicsit igényelni fogja a luxust!

A rossz hír? Tőled is elvárja mindezt, szóval szabad szellemek, ne jelentkezzenek! Más szóval kicsit unalmassá válhat.

Ikrek:A fiatalembert beszédes nyelvvel áldta meg az ég, ami lehet jó és rossz is valakinek. – mondja Porte. Nem csak sokat beszél, de okos is és szórakoztató! Viszont egy idő után ez valakinek sok lehet. Szerencsére ő is szereti a változatosságot!

Rák:

Mindenki szeret egy kedves, ölelgethető mackót, és ez, az az ember! Nem csak a családját és a barátait, de téged is nagyon szeret! Ismeri minden rezdülésed, és az érzelmeid. Túlságosan is… – mondja Wright. Jól hangzik. De! Veled szemben is megvannak az elvárásai, és sokszor olyan érzésed lehet, hogy a pótanyukája vagy. Arról nem is beszélve, hogy elég szeszélyes lehet a hangulata.

Oroszlán:

Az oroszlánnal sosincs unalmas pillanat, ami kedvez a lelkes kalandvágyóknak. Egy igazi szórakoztató mester, dinamikus és központi figura.

De ahogy Wright is kihangsúlyozza, muszáj a figyelem középpontjában maradnia, egyszóval ha vele vagy, jobb, ha kicsit rajongsz érte! Elég keményfejű tud lenni! „Gondoskodj egy extra tükörről a fürdőben, ha te is szeretnéd használni néha!”

Szűz:

Ha szükséged van egy jó szervezőképességgel megáldott összeszedett emberre, aki kezében tartja a dolgokat, akkor ő a te embered! Elszánt, és két lábbal él a földön. – mondja Porte.

De Wright figyelmeztet, hogy ezek a tulajdonságok hamar átcsúsznak rendmániába, és ami az elején kényelmes volt, később már idegesítő lehet! Mindig csak a rutin… Nagyon válogatósak, és lehet, hogy kevés az önbizalmuk! Viszont törődnek az egészséges életmóddal, és intelligensek.Mérleg:

Szociális, kellemes, romantikus társaság – mondja Wright, – de nem csak veled, hanem mindenkivel! A hátoldaluk, hogy gyakran nem tudnak dönteni, és szeretnek játszani. Állj készen, hogy meg kell küzdened más nőkkel a figyelemért!

Skorpió

Wright szerint a skorpiók lojálisak és szenvedélyesek, ráadásul egyértelműen fejezik ki magukat! Nem utolsó sorban nagyon jók az ágyban!

De vigyázz! Túl jól tartják a titkokat, és mintha mindig lenne nekik! Ha pedig megszeretnek, néha túl ragaszkodóak, és ezt hajlamosak parancsolgató stílusban kifejezni. A szavaik pedig pengeként vághatnak!

Nyilas:

Porte kihangsúlyozza, hogy ők aztán mindig készen állnak valami izgalmasra, valami kalandra! Ilyen a természetük. Néha egyszerűnek tűnnek, de értelmes fickók! De ennek sajnos semmi köze ahhoz, hogy sokszor nem nyerhetsz ellenük vitát. Ez inkább azért van, mert utálnak veszíteni!

A legnagyobb probléma, hogy ha leakarják őket fogni, akkor menekülnek! Veszélyes választás, bevállalós kalandoroknak!

Bak:

A siker ösztönzi, amiért keményen dolgozik. Szerencsére otthon is sokat tesz le az asztalra! Nagyon lojális, és független jegy! De roppant makacs tud lenni, és érzelmileg könnyen elhatárolódik tőled. Erre kell odafigyelni!

Vízöntő:

Fiatalos szellemiség, mindig készen valami huncutságra, akár az ágyban, akár azon túl. Innovatív, és megtalálja az élet új aspektusait. – mondja Porte. A hátulütő? Könnyen fellázadhat bármi miatt. Néha csak mókából. Kell neki a lendület, neked meg az energia hozzá!

Halak:

Édes pasik tudnak lenni, akiktől mindig megkapod a romantikát! Szóval sokat lehetsz a figyelem központjában. A lelküket és szívüket adják a dolgokért, és érted is.

De egy pillanat alatt tud megváltozni labilis hangulatuk, máshogy mondva, minden nap kaphatsz egy másik férjet! Ehhez türelem kell! De viszont meghálálja egy igazi álomkapcsolattal!

Hirdetés