Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Jegyszedőként dolgozik és magával viszi mindkét kislányát. – Egy rendkívüli anya története

Jegyszedőként dolgozik és magával viszi mindkét kislányát. – Egy rendkívüli anya története

Egy egyedülálló nőnek hatalmas feladat a gyermekek nevelése és a megélhetés biztosítása, főleg, ha nincs benne semmilyen segítség.

 

Egy nem mindennapi édesanya története és a róluk szóló kép mozgatta meg most a világot.

A fiatal lány jegyszedőként dolgozik a metrón, ahol teljes munkaidős állasban van. Ezt a munkát mindenképp el szerette volna vállalni, mivel más nem volt és ide legalább magával tudja vinni két kislányát.

A kicsik minden nap korán kelnek, hogy az anyuka beérjen időben a munkába, a metrót pedig a gyerekek már jobban ismerik bárki másnál.
Nagyon barátságosak az emberekkel szemben, nem félnek és mindenben szót fogadnak édesanyjuknak, akinek valljuk be, nincs könnyű dolga.

Mintha a lányok értenék, hogy az anyuka miért teszi mindezt, hogy csakis értük hozza meg nap mint nap ezt a hatalmas áldozatot.

Egy nap mint nap utazó személy készítette róluk a fotót is, amin az egyik gyereket éppen altatja a fiatal anyuka. Bár sokan elítélik a fiatal lányt és támadják őt több dolog miatt is, mégis vannak olyanok, akik felnéznek rá, és egy-egy hosszabb út alkalmával még be is segítenek neki a metrón.

Neked mi a véleményed?

tudasfaja.com

loading...