Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Itt a nagy 2021-es egészséghoroszkóp: Te is beteg leszel az új évben?

Itt a nagy 2021-es egészséghoroszkóp: Te is beteg leszel az új évben?

Hirdetés

Az újévi kívánságok listájában az egészség elsődleges szerepet tölt be. Lévén a legdrágább kincsünk, azt szeretnénk, hogy családunk és barátaink mind mentesek legyenek a betegségektől.

 

Hirdetés

A kívánság azonban csak egy dolog. Hatalmas szerepünk van abban, hogy hogyan alakul az egészségünk életünk során. Ha csapnivaló az életmódunk, sokkal nagyobb kockázatnak vagyunk kitéve, önnön hibánkból kifolyólag.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mire érdemes odafigyelnie 2021-ben.

Kos

Bár alapvetően jól érzed magad és még a munkáddal és a mindennapi feladatokkal járó stressz sem érint meg különösebben, jó volna egy teljes körű kivizsgálást csináltatnod. Azzal nem ártasz magadnak, ha tisztában vagy az egészségi állapotoddal.

Bika

A megújuló természettel együtt úgy tűnik, hogy te is teljesen visszanyered az energiádat. Szerencsére jól fogod magad érezni, de törekedj a legjobbra. Ne vidd túlzásba a munkát, tudatosítsd az elegendő pihenés értékét és figyelj oda a vitamin és ásványi anyag beviteledre. Itt az ideje, hogy a káros szenvedélye(i)dtől is megszabadulj.

Ikrek

Sokszor vagy úgy vele, hogy addig hajtod magad, amíg ágynak nem dönt valami. Ezt jó lenne elfelejtened és az egyensúlyra törekedni egész évben. Egyszer túlzottan is vigyázol magadra, tudatosan étkezel, rendszeresen mozogsz és alszol is eleget, aztán jön egy ellentétes időszak, mikor semmire nem figyelsz és egyik napot éled a másik után.

Rák

Nem kizárt, hogy az év folyamán valamikor jelezni fog a tested, hogy jobban figyelj oda magadra, Hajlamos vagy többet nassolni a kelleténél, pedig tudod jól, hogy nem sok jó sülhet ki belőle. Nem kell teljesen elfelejtened az édességeket, de ne az legyen az étrended alapja, hanem a tápanyagdús élelmiszerek.

Oroszlán

Szerencsére az egészségedben javulást fogsz felfedezni az újesztendőben. Testileg és lelkileg is sokkal jobb formában leszel, mint előzőleg. Ebben nagy szerepe lesz annak, hogy a tavaszi megújulás jegyében te is elkezdesz sportolni valamit, ami ráadásul a szenvedélyeddé is fog válni. Megelőzés érdekében az immunrendszeredet is óvd.

Szűz
Te olyan típus vagy, aki hajlamos annyira túlhajtani magát, hogy mindig a kimerülés az, ami ágynak dönti a különféle betegségekkel. Fel kell ismerned, hogy a munka és a túlszervezett élet nem minden. A pihenés és a tudatos életmód ugyanilyen fontos. Törekedj a harmóniára és gyakorlatilag semmi komolyabb baj nem érhet.

Mérleg

Az év végi ünnepi időszak kellőképpen kimerít és az új esztendőben nehezebb lesz berúgni a motort, de sikerülni fog. A jó idő beköszöntével egyre többet jársz el te is otthonról és kifejezetten igényelni fogod a mozgást, ami jót fog tenni az energiaszintednek és az általános egészségednek. Ha bölcsen gazdálkodsz az erőddel, minden rendben lesz.

Skorpió

Ami nagyon fontos számodra az az, hogy soha ne vedd félvállról a tested jelzéseit. Törekedj arra, hogy megelőzd vagy idejében felismerd az egészségügyi problémákat. Ha így teszel, nem érhet baj. A szokottnál többet fogsz utazni a világban, ami kiváló lehetőségeket teremt számodra, ugyanakkor eközben jobban kell figyelned a testi épségedre és az esetleges fertőzések kivédésére.

Nyilas

Arra kell törekedned, hogy szinten tartsd az egészségedet a tudatos életmóddal. Egy visszatérő egészségügyi probléma okozhat némi kellemetlenséged az év folyamán, de nem fog felülkerekedni rajtad. Amivel szintén törődnöd kell, a lelki egészséged. Tudd, hogy a lélek problémái testi tünetekben is megmutatkozhatnak. Végezz spirituális nagytakarítást.

Bak

A pihenés fontosságát az újév elején nem fogod eléggé komolyan venni és ennek természetesen lesznek negatív következményei is. Ismerd fel az intő jeleket idejében és változtass a rossz szokásaidon a szervezeted egészsége érdekében, hogy a továbbiakban már ne legyen gondod.

Vízöntő

Szerencsére 2021-ben nem fogod megvetni a mozgást, ami annyira jót fog tenni, hogy pozitív visszacsatolás révén egyre jobban fogod magad érezni. Minél többet sportolsz, annál nagyobb igényed lesz rá. A rendszeres fizikai aktivitás csökkenti a stressz hatásait és az immunrendszert is erősíti. Sok dologtól meg fogod magad védeni általa.

Halak
Az egészséged megőrzése érdekében a legfontosabb dolog az lesz, hogy a megelőzésre hangsúlyt fektess. Egy nehezebb időszak a munkahelyen vagy lelki megterhelések a magánéletedben könnyen legyengíthetik az immunrendszered a stressz által. Fogyassz elegendő vitamint és ásványi anyagot, különösen figyelj oda a magnézium bevitelre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés