Kezdőlap EZOTÉRIA Íme, az egyes csillagjegyek legszerencsésebb tulajdonságai

Íme, az egyes csillagjegyek legszerencsésebb tulajdonságai

Nem számít, hogy melyik csillagjegy szülöttje vagy, számos módon kiaknázhatod az egyedi képességeidet és tapasztalataidat és még több szerencsét üdvözölhetsz az életedben. 

Íme, az egyes csillagjegyek szerencsés tulajdonságai.

Nyilas

Uralkodó bolygója a Jupiter, amely a szerencse és a bőség jelképe. A Nyilasnak az élet maga egy hatalmas vászon tele csodálatos és felbecsülhetetlen tapasztalatokkal és kalandokkal. ezt annak köszönheti, hogy a legpozitívabb és legoptimistább csillagjegy mind közül.

Bak

A Bakokat mindig a siker hajtja, nem számít, hogy mibe vagy mennyi időbe telik. Nem azok a típusok, akik “véletlennek” köszönhetik a szerencséjüket. Nagyon eltökéltek és keményen hajtanak, ez terem gyümölcsöt az életükben.

OroszlánMindenki szereti az Oroszlánokat, még az Oroszlánok is szeretik az Oroszlánokat. A magabiztosság az ő igazi fegyverük, amellyel gyakorlatilag bármit el tudnak érni. Bármikor őszintén kifejezik a vágyaikat és soha nem szégyenkeznek semmiért.

Bika

Nagyra értékelik a minőségi dolgokat és itt nem csak az anyagi javakra gondolunk. Mindenből a legjobbat szeretnék birtokolni és ezt el is érik. Nem adják alább a legjobb párkapcsolatnál és a legjobb barátoknál. Igényesek és a szerencsétlenséget sem tűrik meg a házuk táján.

Halak

Egyik legnagyobb erényük az empátia, az, hogy képesek mélyen megérteni a másikat érzelmi szinten. Tudják, hogy mire van szüksége a másiknak és azonnal segítenek benne, aminek köszönhetően igazán értékes kapcsolatokra tesznek szert. Mindezt pedig soha nem érdekből teszik és ettől olyan sikeresek.

Mérleg

A becsületesség és a harmóniára való törekvés, ami a legjobb tulajdonságok közé tartoznak egy Mérleg esetében. Sajnos hajlamosak cinikusan kezelni a jó szerencsét, mert számba veszik, hogy minden jó után következik valami rossz. Ez persze fordítva is igaz, ebben az értelemben.

Vízöntő
Az egyik legrugalmasabb jegy, aki képes a legígéretesebb lehetőségeket kiszúrni a legrosszabb körülmények között is. A szerencséjüket annak köszönhetik, hogy képesek a jót kihozni bármilyen helyzetből.

Kos

A lelkesedésük példa értékű tud lenni. Ha valamit el akarnak érni, abban nagyon eltökéltek és hajlamosak bárkit és bármit elsöpörni az útjukból. Talán jó lenne megtanulniuk, hogy nem kell mindenből harcot csinálni, ami nem megy elsőre egyszerűen.

Ikrek

A legszociálisabb jegy, aki szeret hatással lenni másokra, interakcióba kerülni, csapatban játszani. Jó tulajdonsága, hogy kiválóan működik társas szituációkban, egy dolog, azonban megbénítja, mégpedig a magány. Szüksége van véleményekre és visszacsatolásra. Ezt nem szabadna állandóan elvárnia és kikövetelnie másoktól.

Szűz

A Szüzek nem igazán hisznek a szerencsében. Amiben hisznek, azok a tények, az adatbázisok és a kutatások kimutatásai. A legjobb tulajdonsága, ami sikert visz az életébe a logikus és elemző gondolkodása, amivel mindig megszerzi a megfelelő információkat.

Rák

Legszerencsésebb tulajdonságuk az érzékeny, kedves, jótét lélek oldaluk. Mindig jut elég szeretet mindenkinek, aki a környezetükbe kerül. Hajlamosak ugyan védekezővé válni, de ez csupán annyit jelent, hogy a legbizalmasabbakkal osztanak meg mindent magukról. ettől függetlenül ugyanolyan jól bánnak mindenkivel.

Skorpió

Egy Skorpió élete tele van drámával és kihívásokkal, épp ezért nagyon jól jön, hogy olyan szenvedélyes és kitartó tud lenni sok dolgot érintően. Titokzatos és legtöbbször sebezhetetlen, hiszen kemény páncélt növeszt magára. Ember legyen a talpán, aki azon át tud furakodni. De ha sikerül, az a személy biztosan sokat jelent számára.

tudasfaja.com

loading...