Kezdőlap AKTUÁLIS Íme a videó, ami lerántja a leplet Putyin rejtélyes betegségéről

Íme a videó, ami lerántja a leplet Putyin rejtélyes betegségéről

January 13, 2022, Moscow, Moscow, Russia: Russian President Vladimir Putin holds a face-to-face meeting with Defence Minister Sergei Shoigu, right, at the his Kremlin office, January 13, 2022 in Moscow, Russia. January , 2022 January , 2022

Az orosz elnök egészségi állapota és esetleges betegsége már az ukrajnai háború kirobbanása óta témát szolgáltat a médiának. Ez a mostani felvétel is tovább táplálja a pletykákat, hogy valami nincs rendben vele.

 

 

Csütörtökön kikerült egy videó, melyen Vlagyimir Putyin védelmi miniszterével, Szergej Sojguval beszél, a felvételen pedig az orosz elnök kissé zavartan viselkedik, és jól látni, ahogy jobb kezével görcsösen az asztal sarkát markolja, a lába pedig szinte folyamatosan mozog.

A nemzetközi sajtó most szakértők segítségével próbálja kielemezni, hogy pontosan mit láthatunk a videón és mi állhat az orosz elnök furcsa viselkedésének hátterében.

Vlagyimir Putyin egészségi állapota és esetleges betegsége már az ukrajnai háború kirobbanása óta témát szolgáltat a médiának. A Blikk is megírta, hogy több jel arra utal, hogy az orosz elnök szteroidokat szed, illetve az a hír is felröppent, hogy Parkinson-kórja, illetve valamilyen egyéb, neurológiai betegsége lehet.Nemrég pedig egy független orosz oknyomozó lap írt arról, hogy a moszkvai Központi Klinikai Kórház pajzsmirigyrákra szakosodott sebésze, Jevgenyij Szelivanov legalább 35 alkalommal repült az orosz vezetőhöz a fekete-tengeri üdülőhelyre, Szocsiba 2016 és 2020 között, míg 59 alkalommal fül-orr-gégész szakorvosnál járt Putyin, ami arra utalhat, hogy folyamatos orvosi kezelésre van szüksége.

A friss videó láttán pedig ismét több szakértő állítja, hogy Putyinnal valami nem stimmel és amellett, hogy lehangoltnak, legyengültnek és depressziósnak látszik, még az arca is fel van püffedve, ahogy az összes közelmúltbeli nyilvános szereplésén. Az pedig, hogy az asztalt szorítja, akár a Parkinson-kórt is jelezheti, hiszen így nem látni, ha esetleg remegne a keze. Ugyanakkor a lábának mozgását nem tudta palástolni…A Kreml ugyanakkor ez idáig már többször is cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint az orosz elnök beteg lenne és fikciónak, illetve valótlanságnak nevezte az összes hasonló értesülést.loading...