Kezdőlap EZOTÉRIA Ilyen számodra az ideális lelki társ a csillagjegyed alapján – A párodra...

Ilyen számodra az ideális lelki társ a csillagjegyed alapján – A párodra ismersz?

Hirdetés

Ha hiszel a lelki társ fogalmában, ha nem, igenis léteznek olyan személyek, akik sokkal jobban passzolnak hozzánk, mint mások. Lelki társ lehet a párunk, egy barátunk vagy kollégánk is. Olyan ember, akivel az első találkozás olyan, mint egy újraegyesülés. 

Azt érezzük ilyenkor, mintha már ezer éve ismernénk egymást, nincsenek kínos csendek, teljesen el tudjuk engedni magunkat, felszabadulunk a másik társaságában és igazán önmagunk lehetünk. Mellőle nem szoktunk elvágyni máshová.

Hirdetés

Lássuk, hogy az egyes csillejegyek számára milyen az igazi lelki társ.

Kos

Valaki, aki olyan, mint egy “bűntárs”.

A Kosok legnagyobb félelme, hogy olyasvalaki mellett kötnek ki, aki visszarántja őket. Imádnak kalandozni, új dolgokat felfedezni és ehhez egy olyan társra van szükségük, aki mindebben partner tud lenni.

Bika

Valaki, aki 100%-ban támogatja őt.

A Bikáknak nem egyszerű párkapcsolatba lépni, mert bizalmatlan és nehezen nyílik meg, ennek ellenére szeret párkapcsolatban élni. Szeret összebújni és együtt lenni kedvesével anélkül, hogy bármi különösebb dolgot is csinálnának. Olyan párra vágyik, aki mellett biztonságban lehet,.

Ikrek

Valaki, akivel úgy lehetnek, mint a borsó meg a héja.

Nagyon kíváncsi és szenvedélyes jegy, aki nem szeret unatkozni. Olyasvalakire van szüksége, aki felveszi vele a ritmust vagy olyan, mint ő. Akivel azonos dolgokra vágynak, és akivel kiegészíthetik egymás hiányosságait.

Rák

Valaki, aki feltétel nélkül szereti őt.

A szerelem elsőszámú dolog az életükben. Ez az, ami erőt ad nekik az életük bármely területéhez. Szeretetüket és törődésüket folyamatosan kifejezik a számukra fontos személyek felé és ezt a párjuktól is elvárják. Ha valaki mellett 100%-ban önmaguk lehetnek és a szeretetnyelvet oda-vissza beszélik egymással, akkor boldogabbak már nem is lehetnének.

Oroszlán

Valaki, aki mellett sztárnak érezheti magát.

Egy Oroszlán számára nincs jobb lelki társ, mint az, aki különlegesnek látja őt és elismeri. Ez a személy egyenrangú fél a kapcsolatban, de fontos, hogy mindig dicsérje őt és minden egyes tettét elismeréssel nyugtázza. Örüljön a sikereinek és soha ne legyen féltékeny rá.

Szűz

Valaki, aki értékeli az elemző természetét.

A Szüzek sokszor hallják, hogy, nem elég szórakoztatóak, de ők szeretik magukat úgy, ahogy vannak. Egy olyan párra van szükségük, aki értékeli az igyekezetüket, a kemény munkájukat és a szervezettségüket, amit egy kapcsolatban tanúsítanak.

Mérleg

Valaki, aki legalább úgy szereti a barátait, mint ő.

Senki nem szereti úgy a barátait, mint egy Mérleg. Olyan párra van szüksége, aki imád társaságban lenni és szereti, ha mindig nyüzsgés van körülötte. Legyen fontos számára, hogy nem csak a párkapcsolatba ad bele mindent, hanem a többi közeli emberi kapcsolatába is. Szeressen eljárni esküvőzni, grillezni vagy csak összeülni a barátokkal.

Skorpió

Valaki, aki mindig az ő oldalán áll.

A Skorpiók harcias típusok, akik gyűlölik, ha sebezhetővé válnak, ami egy elég nehéz dolog, ha valaki szerelmi kapcsolatban van. A párjuknak olyannak kell lennie, aki nem szeret veszekedni és beleszállni olyan játszmákba, amikre egy Skorpió hajlamos. Egyenes ember, aki mindig őszintén beszél és képes éreztetni egy Skorpióval, hogy mellette biztonságban lehet és megnyílhat.

Nyilas

Valaki, aki annyira megnevetteti, hogy majdnem bepisil.

Egy Nyilas számára nagyon fontos, hogy a párjának legyen humora. Olyan humora, ami minden körülmények között megállja a helyét. Ez a jegy egy alapvetően szórakoztató és kalandos jegy, aki az életet sem szereti túl komolyan venni. Olyan párra van szüksége, akivel nap, mint nap együtt bolondozhat, akivel élvezheti az életet.

Bak

Valaki, akivel azonos értékrenden osztozhat.

A Bakoknak magasak az elvárásaik és sokat szeretnek kihozni az életükből. Ez egyesek számára megterhelő lehet, de egy ideális pár ugyanezt kell, hogy akarja. Mondhatni régimódi értékrendjük van, amelyben a karrier, a párkapcsolat és a család mind elsődleges helyet foglal el.

Vízöntő

Valaki, aki serkenti a szellemét.

A Vízöntő nagyra értékeli a tudást és az egyedi gondolkodást. Soha nem tudna egy olyan emberrel együtt lenni, akinek átlagos nézőpontja van, és aki mindenben egyetért a többi emberrel, anélkül, hogy bármit is megkérdőjelezne. Egy élénk beszélgetésen keresztül lehet a legkönnyebben eljutni a szívükhöz. Tisztelik a szabad gondolkodásúakat, akik képesek őket is gondolkodásra serkenteni.

Halak

Valaki, aki inspirálja őt.

Semmi más nem villanyozza fel jobban a Halakat, mint egy olyan szenvedélyes személy, aki képes őt inspirálni valamire. Legyen az egy gondolkodásmód, egy művészi alkotás vagy bármilyen tevékenység. Olyasvalakire vágynak, aki ha kell, képes nekik teret adni, ugyanakkor az együttlétek során kimutatja gondoskodását és szeretetét nem tolakodó módon. Az igazi lelki társ elfogadja őt és nem várja el, hogy megváltozzon, sokkal inkább a személyes fejlődését támogatja a kapcsolaton keresztül.

tudasfaja.com

Hirdetés