Kezdőlap AKTUÁLIS Ilyen még nem volt – Most jött a hír a Hatoslottó sorsolásról

Ilyen még nem volt – Most jött a hír a Hatoslottó sorsolásról

Hirdetés

A várva várt hétvégi Ötöslottó sorsolásának eredményei sokakat izgalomba hoztak az országban, hiszen a főnyeremény már csak egy lépésre volt attól, hogy valaki milliomossá váljon egyetlen pillanat alatt.

 

Hirdetés

A vasárnapi sorsolásnak a Duna TV adott otthont, ahol több százezren figyelték élőben, hogy a szerencse milyen számokat döntött a héten.

A tét ezúttal rekordmértékű volt: 650 millió forint, ami magával hozta a várakozások és remények fokozódását az ország minden táján.A húzás idejére az emberek izgatottan várták, hogy a héten milyen kombináció hozza majd meg a gazdagságot, hiszen még nem is olyan régen egy szerencsés nyertes hazavihette a fődíjat.

A sorsolás eredményeként azonban nem született telitalálat, így a főnyeremény tovább gyarapodik, és a következő hétre már 780 millió forintot ígér az Ötöslottó.A nyerőszámok: 4, 7, 23, 29, 36, 44. Bár telitalálat nem volt, mégis sokan örülhettek, ugyanis 52 öttalálatos szelvényt találtak, és fejenként több mint 289 ezer forintot vihettek haza.

A következő héten tehát újabb izgalmas lehetőség vár mindazokra, akik részt vesznek az Ötöslottó játékában.

A nagy nyeremény reményében sokan újra és újra megpróbálják a szerencsét, bízva abban, hogy éppen rájuk mosolyog majd a szerencse és megváltoztatja az életüket.

Az Ötöslottó továbbra is népszerű játék marad az országban, és az egyre növekvő nyereményösszegek csak tovább fokozzák az emberek érdeklődését és lelkesedését.A következő héten már újabb izgalmas sorsolás vár mindenkit, és aki tudja, talán pont akkor lesz az Ötöslottó következő milliomosának a neve.

Hirdetés