Kezdőlap EZOTÉRIA Ilyen a tökéletes lelki társ számodra a csillagjegyed alapján

Ilyen a tökéletes lelki társ számodra a csillagjegyed alapján

A csillagjegyünk valóban segít minket abban, hogy meghámozzuk személyiségünket és feltárjuk annak egyes rétegeit. Ha közelebbről megvizsgáljuk a zodiákusunkat, akkor érdekes betekintést nyerhetünk abba, milyen lenne számunkra a tökéletes lelki társ.

 

Lássuk, ez kinek mit jelent.

Kos

Egy alapvetően független lélek vagy, aki szeret mindent a maga stílusában csinálni. Ha el akar érni valamit, azt egyedül kívánja elérni, anélkül, hogy bárkivel is együtt kellene működnie. Egy olyan társra van szükséged, aki megérti és tiszteletben tartja ezt a függetlenséget

Bika

Egy olyan lelki társra van szükséged, aki képes viszonozni azt a hűséget és elkötelezettséget, amelyet ő tanúsít feléd. Tudvalevő, hogy nagyon akaratos és makacs tudsz lenni, ami elkedvetleníthet másokat, éppen ezért kell egy olyan személy, aki ennek ellenére is kitart melletted.

Ikrek

Egy olyan emberre van szükséged, aki mellett őszintén önmagad lehetsz, és nem kell más jelmezekben feszengened. Mondhatni számos személyiséggel rendelkezel, és aszerint váltogatod őket, hogy kivel vagy éppen. Ezek között ugrándozni eléggé megterhelő. A lelki társad mellett végre megpihenhetsz.


Rák

Egy igazi jótét lélek vagy, aki állandóan gondoskodik másokról. Végletekig képes vagy szeretni másokat, habár nem minden ember hajlandó ezt viszonozni. Ezért van szükséged egy olyan személyre, aki őszintén szeret téged, úgy, ahogyan azt te is megérdemled.

Oroszlán

Eléggé az egód irányít téged. A büszkeséged uralkodó jegy a személyiségedben és épp ezért van szükséged egy olyan emberre, aki képes ezt kezelni. Olyannak kell lennie, aki megérti, hogy állandó figyelemre van szükséged és nem akarja ellopni tőled a rivaldafényt.

Szűz

Szűzként megszállottja vagy a tökéletességnek és nem bírod elviselni, ha valaki megreked a középszerűségben. Olyan személyre van szükséged, aki képes megérteni az irányításmániádat, valaki, aki hajlandó erőfeszítést tenni azért, hogy a magas elvárásaidnak megfeleljen.


Mérleg

Természetednél fogva folyamatosan az egyensúly megteremtésére törekszel. Állandóan a békét, a harmóniát és az igazságot keresed az életben. Mindig igyekszel pozitív rezgésű légkört teremteni magad körül, ezért nem is vagy képes elviselni egy olyan személyt, aki állandóan drámát visz az életedbe. Olyan emberre van szükséged, aki szintén a pozitivitásra törekszik.

Skorpió

A jegyek közül te vagy a legzárkózottabb és téged a legnehezebb érzelmileg megközelíteni. Nem szeretsz megnyílni mások előtt, mindig tartasz egyfajta lelki távolságot az emberekkel. Egy olyan személyre van szükséged, akiben képes vagy megbízni, és aki előtt mersz “sebezhető” lenni. Ez az ember bebizonyítja neked, hogy biztonsággal megnyílhatsz előtte.

Nyilas
Senki nem szabhat gátat a szabadság- és kalandvágyadnak. Egy lelki társ olyan számodra, aki tiszteletben tartja a függetlenségedet, soha nem próbál meg leláncolni és korlátozni. Ugyanakkor olyannak kell lennie, aki mellett bátran lépsz bele egy elkötelezett kapcsolatba és állapodsz meg.

Bak

Eltökélsz valamit és azt véghez viszed. Keményen dolgozol mindenért, amit az életben el szeretnél érni. Természetes vezető típus vagy, aki soha nem adja fel. Szeretsz minden szituációt az irányításod alatt tartani. Egy olyan személyre van szükséged, aki mindig támogat abban, hogy célba érj.


Vízöntő

Nagyon intelligens típus vagy és ezért nem túl egyszerű veled kapcsolódni. Nem sokan képesek megérteni téged. Olyan személyre van szükséged, aki minden erőlködés nélkül képes a közeledbe férkőzni és kapcsolódni veled. Minden egyből, magyarázkodás nélkül világos számára veled kapcsolatban.

Halak

Az életed jelentős részét a felhők között töltöd, de ez nem az, amit folyamatosan csinálnod kellene. A lelki társad egy olyan személy, aki képes téged visszahozni a földre, aki meg tudja mutatni azt, hogy a valóság is olyan szép tud lenni, mint a képzelet.

tudasfaja.com

loading...