Kezdőlap EZOTÉRIA Így tisztíthatod meg a lelked az őrangyalod segítségével!

Így tisztíthatod meg a lelked az őrangyalod segítségével!

Hirdetés

Szeretnél egy boldogabb életet élni? Mindent megadnál azért, hogy nyugodt, és kiegyensúlyozott lehess? A legjobb módszer az, ha segítségül hívod az őrangyalod!

Távolíts el mindent, ami rosszat az életedből!

Fel kell szabadítanod magad a negatív energiák alól. Próbálj meg egy olyan szeretetteljes állapotot teremteni, amelyben újra olyan biztonságosan és boldogan érezheted magad, akárcsak gyerekkorodban.

Hirdetés

Menj ki az erdőbe, ölelj át egy fát, vagy ülj le a patak partjára, és figyeld a halakat. Meglátod, pillanatok alatt meg fogsz szabadulni minden problémától. Tartsd távol magad azoktól az emberektől, akik negatív energiával rendelkeznek.

Az önkontroll a legfontosabb dolog, ha valaki bánt téged, ne reagálj negatívan, áraszd el szeretettel, és akkor nem mérgezed magad negatív érzésekkel.

Kérj segítséget az örzőangyalodtól!

Ha az életed problémás időszakát éled, fordulj az őrangyalodhoz:
“Kedves Angyalom, szükségem van a segítségedre. A szívem, és a lelkem megtört, itt állok előtted, és kérve-kérlek, add, hogy boldogabb legyen az életem.

Bocsásd meg minden hibámat, és szabadíts meg a szenvedéseimtől. Kérlek segíts nekem abban, hogy el tudjam érni…..(itt azt kell mondanod, amire a legjobban vágysz), mert nagyon szeretném, hogy teljes legyen az életem”. Ámen.

tudasfaja.com

Hirdetés