Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így néz ki életed szerelme a csillagjegyed szerint

Így néz ki életed szerelme a csillagjegyed szerint

Hirdetés

Nem vagyunk egyformák, így a tekintetben is különbözünk, hogy milyen személyiségjegyekkel rendelkező ember tud minket a legboldogabbá tenni. Természetesen az asztrológia ebben a kérdéskörben is rendelkezik válaszokkal.

Lássuk, hogy a csillagjegyed alapján milyen számodra az ideális lelki társ.

Hirdetés

Kos – Olyan, akivel kaland az élet

Egy igazán izgalmas személy, akivel soha nem fogsz unatkozni és minden nap egy új lehetőség új tapasztalatok megszerzésére mellette. A monotónia nem tud gyökeret ereszteni köztetek és az oldalán minden nap virágzol.

Bika – Olyan, aki látja az igazi éned

Olyan ember, aki tisztán látja, hogy a durva felszín alatt egy olyan lélek lakozik benned, aki gyengéd és érzékeny és ezt nem is kell kimutatnod neki minden egyes pillanatban. Ugyanakkor azt is tudja, hogy szükséged van a biztonságra, így mindig melletted áll.

Ikrek – Olyan, aki olvas benned

Az igazi útitársad olyan, aki észreveszi, ha süllyedsz és segít a felszín fölé emelkedni. Mindig bátorít és bíztat, hogy kétséged se legyen önmagaddal kapcsolatban. Számára senki más, csakis te létezel.

Rák – Olyan, aki azt adja, amit megérdemelsz

Hozzá vagy szokva, hogy mindenkiről gondoskodsz. Ez a személy úgy gondoskodik rólad, ahogyan te is mindenki másról. Te vagy számára az első és mindig az a célja, hogy boldognak tudhasson maga mellett.

Oroszlán – Olyan, aki a legjobbat hozza ki belőled

Aki nem érzi zavarban magát a jelenlétedben és mindig bátorít téged, hogy a lehető legjobb önmagadat hozd, bármilyen helyzetben is légy. Mellette egyre jobbá és jobbá válsz.

Szűz – Olyan, aki védelmez és támogat

Értékel téged teljes bonyolultságodban, minden aggodalmaddal, félelmeddel és bizonytalanságoddal. Mindig ott van melletted és erősít téged, megnyugtat és segít tovább haladni a kitűzött utadon.

Mérleg – Olyan, aki magabiztos és érdekfeszítő

Olyan magabiztos, mint te vagy és egyfajta titokzatosság lengi körbe. Minden egyes nap le tud nyűgözni valamivel és mindig van mit felfedezni vele kapcsoltban. Emellett támogat, bármikor szükséged van rá, mégis meghagyja függetlenségedet.

Skorpió – Olyan, aki kiegyensúlyozott

Jó társad a mindennapi harcokban és az úton, amit kitűztök magatok elé. A szeszélyeid és kirohanásaid őt soha nem ingatják meg. Mindig arra törekszik, hogy fenntartsa a harmóniát és együtt a legmesszebbre eljuthassatok.

Nyilas – Olyan, aki pozitív és egyben gyakorlatias

Imádja az életszeretetedet és ugyanolyan jó kedélyű, mint te vagy, ugyanakkor mégis képes rá, hogy visszahozzon a fölre, ha nagyon elengednéd magad. Megvan benne az a fajta realizmus és gyakorlatiasság, ami belőled talán hiányzik.

Bak – Olyan, aki szellemi és érzelmi társ egyben

Társul hozzád a kitűzött terveidben és segít, hogy együtt elérjetek akár a Holdig. Mindamellett emlékeztetni fog rá, hogy mennyire fontos, hogy magadra és a személyes kapcsolataidra is kellő időt szánj az örökös munka mellett.

Vízöntő – Olyan, aki megért téged

Nem akar rád erőltetni olyan dolgokat, amikre nem szívesen adod rá a fejed. Nem akarja erővel felfeszíteni a páncélodat, hogy meglássa az esszenciádat, hanem képes várni arra, hogy te magad akard felfedni mindazt, ami benned lakozik. Képes kiérdemelni a bizalmadat.

Halak – Olyan, aki mindig bátorít

Segít neked abban, hogy mindig a legjobbat lásd meg önmagadban, hogy mindig haladj előre és ne érd be soha kevesebbel. Ő az, aki emlékeztet rá, hogy fantasztikus vagy és hogy higgy magadban.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés