Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így mutatja meg hüvelykujjad formája és típusa, hogy milyen személyiség vagy!

Így mutatja meg hüvelykujjad formája és típusa, hogy milyen személyiség vagy!

Egyes testrészeink tükröt tartanak a személyiségünk elé. Talán sokan tudják, hogy az ujjaink is ilyenek… Az alábbi ábrán szemléltetett 5 típus közül a Te hüvelyujjad melyikbe tartozik?

 

“A” jelű hüvelykujj a fenti ábrán: az ujj felső része nagyobb a középső részénél

Ez a hüvelykujj típus a lelki tulajdonságok közül leginkább a perfekcionizmust jeleníti meg, ami azt jelenti, hogy rendszerint tökéletességre törekszel. Folyamatosan leköt, hogy elérd a céljaidat, amely hozzáállás nemcsak eredményeket hoz, de a körülötted élő emberek tiszteletét is kivívja. A személyiség árnyoldala lehet, hogy kevesebb időd és figyelmed jut az emberi kapcsolataidra, mint azt szeretnéd.

“B” jelű hüvelykujj a fenti ábrán: Az ujj középső része nagyobb a felső résznél

Az ilyen hüvelykujjal rendelkező emberek rendkívül megbízható, megfontolt személyiséggel bírnak. Nem vagy nagyravágyó, abban hiszel, hogy már a kis dolgok is boldoggá tudják tenni az embert.Talán szélsőségesen realista vagy, ami azt is jelenti, hogy nem bírsz éppen határtalan képzelőerővel. Értékrended ugyanakkor nagyon stabil, és az emberi értékeket a gazdagság elé helyezed.

“C” jelű hüvelykujj a fenti ábrán: Az ujj felső és középső része nagyságát tekintve egyforma

A kiegyensúlyozottság és a harmónia jellemző rád, és amennyiben ez az egyensúly felborul, nagyon sok mindent képes vagy megtenni azért, hogy helyreállítsd. Diplomatikus vagy, és szereted a békességet magad körül. Ennek árnyoldala lehet, hogy egyes esetekben félsz kiállni az igazadért.Amennyiben valamiben nincs igazad, utólag be tudod ismerni a hibáidat, amely hozzáállás sok ember tiszteletét vívja ki. A másik, amit még sokan nagyra tartanak benned, az a páratlan akaraterőd!

“D” jelű hüvelykujj a fenti ábrán: Igen hajlékony hüvelykujj

Nemcsak a hüvelykujjad hajlékony, de te is rendkívül jól alkalmazkodsz a változó világhoz, a változásokat megfigyeled, és nagyon hamar ki tudod fejleszteni a problémákra a megfelelő megoldást. Mivel a legtöbb embernél hatékonyabb vagy az alkalmazkodás terén, te vagy az a típus, akire azt mondják, hogy a jég hátán is megél! Ennek a személyiségnek árnyoldala lehet, hogy valahol mindig hiányzik az életedből a stabilitás érzése, de egy bizonyos életkor után megtanulod ezt jól kezelni.


“E” jelű hüvelykujj a fenti ábrán: Nem hajlékony hüvelykujj

A nem hajlékony hüvelykujjú emberekre egyfajta állhatatosság és hűség jellemző, amely makacssággal párosul. Szeretsz segíteni másoknak, és örülsz, hogyha jókedvre derítheted őket! Az is jólesik, hogyha mások tudják rólad, hogy mennyire megbízható vagy. Ennek a személyiségnek az árnyoldala lehet, hogy néha túlzottan is konzervatív, és vaskalapos lehetsz, és nehezen alkalmazkodsz az újdonságokhoz!

loading...