Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így ingázd ki előző életed!

Így ingázd ki előző életed!

Hirdetés

Ezzel az egyszerű módszerrel felderíthetjük az előző inkarnációnkat. Ha hiszünk benne, akkor vágyunk arra, hogy kiderítsük, hogy kik voltunk, és milyen életet éltünk a korábbi életünkben. Ennek érdekében elmehetünk egy szakemberhez, vagy a csillagjegyünk alapján kezdhetjük a nyomozást, de a legegyszerűbb az, ha fogjuk az ingánkat, és annak a segítségével derítjük ki.

Mikor voltunk utoljára itt?

Első kérdésnek tegyük fel azt, hogy a XX. században születtünk-e, majd menjünk visszafelé az időben. Ha az egyik évszámnál pozitív választ kaptunk, akkor a következő kérdés legyen az, hogy annak a századnak az első felében láttuk-e meg a napvilágot. Ha nemleges választ kapunk, akkor értelemszerűen a század második felében. Kérdezzünk rá, hogy biztos-e, majd évtizedenként számoljunk. Ha az is megvan, akkor jöhet az év, hónap, nap.

Hirdetés

Hol éltünk?

Itt végig kell mennünk az ABC összes betűjén. Ha meg van az első betű, akkor kezdjük elölről, és csináljuk addig, amíg már össze tudjuk rakni, hogy melyik ország nevéről van szó.

Nők vagy férfiak voltunk?

Ez a legkönnyebb, ám a biztonság kedvéért kérdezzünk rá mind a két nemre!

Mi volt a nevünk?

Itt megint végig kell mennünk az ABC betűin. Ha azonban már egy keresztnév elejéből következtetni tudunk egy névre, akkor kérdezzünk rá. Például, ha megvan az A-N-I, aki kérdezzünk rá, hogy Anita volt-e a nevünk.

Mivel foglalkoztunk?

Mivel itt már tudjuk, hogy melyik korban, és országban éltünk, ezért célszerű olyan szakmákra rákérdezni, amelyek akkoriban jellemzőek voltak. Ha többszöri próbálkozásra se sikerült ráhibázni, akkor jöhet az ABC-s módszer.

Ki az a személy, aki most és az előző életünkben is jelen volt?

Néhány ember csoportosan reinkarnálódik. Ezek jellemzően a családtagok, rokonok, akiknek a neme változhat, ezért elsősorban a szüleinkre, párunkra, gyerekünkre, és a többi rokonunkra kérdezzünk rá, majd a barátainkra!

Volt családunk?

Kérdezzük meg, hogy voltunk-e házasok, mennyi és milyen nemű gyermekünk volt. Az egészségi állapotra is rákérdezhetünk!

Milyenek voltunk?

Kérdezzük meg, hogy sikeresek, szegények, gazdagok, magányosak, közismertek, egészségesek voltunk-e! Azt is kideríthetjük, hogy szerettek-e minket az emberek, és mi volt a kedvenc időtöltésünk.

Mikor haltunk meg?

Először arra kérdezzünk rá, hogy öregkorunkba haltunk-e meg, mert ezzel időt spórolunk! Ez után térjünk rá arra, hogy 50 éve felett jártunk már? Ha igen a válasz, akkor menjünk feljebb, ha negatív, akkor lefelé. Ha megvan az évtized, akkor jöhetnek az évek.

Milyen karmát alakítottunk ki a mostani életünkre?

Kérdezzük meg, hogy van-e felhalmozott karmikus adósságunk az előző életünkből. Ha igen, akkor melyik életterületen jelenik meg? A munkánkat, a magánéletünket, a kapcsolatainkat, vagy a vágyainkat érinti? Esetleg kapzsiság, fösvénység képében jelenik meg?

Kérdezzük meg azt is, hogy a mostani életünkben visszafizethetjük-e a tartózást! Ne adjuk fel addig a kérdezősködést, amíg nem kaptunk választ! Később pedig ellenőrizzük, hogy mennyit haladtunk már előre az aktuális kérdésben.

forrás

Hirdetés