Kezdőlap EZOTÉRIA Így fedezd fel újra az igazi boldogságot a csillagjegyed szerint – Boldog...

Így fedezd fel újra az igazi boldogságot a csillagjegyed szerint – Boldog vagy?

Hirdetés

Hogy érzed magad? Boldog vagy? Lehangolt? Valahol a kettő között? Szeretnél újra önfeledt lenni és meglátni a dolgok pozitív oldalát? 

Nem vagy egyedül. Sokan küzdünk a negatív hozzáállás problémájával, még akkor is, ha nem vesszük észre. Olvass tovább, hogy a csillagjegyed alapján megtudd, te hogyan tehetnél a dolog érdekében.

Hirdetés

Kos

Találd meg az összeköttetést a kalandos éneddel. Ott van legbelül, csak a felszínre kell hívnod. Tervezz meg egy izgalmas utazást, egy jó kis kiruccanást, ahol feltöltődhetsz. A jó idő már nem tart sokáig, élvezd ki az indiánnyarat.

Bika

Tisztítsd meg a környezetedet. Büszke vagy mindarra, amit eddig meg tudtál szerezni az életben és szereted, ha a dolgok körülötted rendben vannak. Szabadulj meg mindentől, amire már nincs szükséged és csak a helyet foglalja. Sokkal jobban fogod magad érezni utána.

Ikrek

Hívd be az újdonságot az életedbe. Próbálj ki valami merőben új élményt egy olyan helyen, ahol soha nem jártál még. Folyamatosan valami változásra vágysz, hiszen az pezsdíti fel a véredet, engedj hát neki.

Rák

Az első a prioritások listáján most te magad légy. Olyan gyakran darabolódsz fel, hogy mindenki számára ott légy, akinek szüksége van rád és közben teljesen megfeledkezel magadról. Válassz egy napot, amikor csak magaddal törődsz és dobd félre a telefonod.

Oroszlán

Találj ki valami izgalmas programot a barátaiddal. Olyan dolgot, amit még sosem csináltatok. Szeretsz másokat lenyűgözni, akkor érzed magad igazán elemedben. Az élmény teljesen fel fog frissíteni és biztos lehetsz a sikeredben.

Szűz

Kezdj el valamilyen új hobbit. A szuper szervezett életedbe kell egy olyan tevékenység, ami teljesen kikapcsol és kizökkent a mókuskerékből. Jelentkezz be egy jobb agyféltekés rajz tanfolyamra például.

Mérleg

Annak ellenére, hogy rengeteg remek ember vesz körül téged, néha mozdulj ki otthonról egyedül. Ez nem csak arra lesz jó, hogy egy kicsit függetlenedj és teret nyerj, de teljesen új emberekkel is építhetsz kapcsolatokat.

Skorpió

Kezdd el papírra vetni a gondolataidat és érzéseidet. Egy kifejezetten érzelmes és szenvedélyes ember vagy, aki hajlamos mindig készenlétben állni. Ha adsz lehetőséget önmagadnak, hogy jobban megismerd a benső énedet, sokkal kiegyensúlyozottabb leszel.

Nyilas

Találd meg a módját, hogyan csendesíthetnéd le állandóan zakatoló elmédet. Menj el kirándulni, látogass meg egy múzeumot, fedezz fel új helyeket a közeledben vagy távol. Találj időt magadnak arra, hogy kizökkenj a mindennapok zűrzavarából.

Bak

Kapcsolódj a barátaiddal és családtagjaiddal. Miközben annyi időt töltesz a munkával, ami becsülendő persze, észre sem veszed, hogy mennyi időt elvesz ez a szeretteidtől, amiért semmi nem fog kárpótolni a későbbiekben. Találj időt azokra, akik igazán fontosak neked.

Vízöntő

Úgy gondolod, hogy az élet folyamatos tanulás és vágysz is az új ismeretek megszerzésére, bár az olvasásra vagy egy dokumentumfilm megnézésére nem sok időt fordítasz. Illeszd be valahogyan a napi rutinodba ezeket a tevékenységeket, hogy elégedettebb lehess.

Halak

Kísérletezz az önkifejezés eszközeivel. Egy nagyon művészi beállítottságú személy vagy, még ha nem is vetted észre. Fontos, hogy kapcsolódj a bensődhöz és megtaláld a módját, hogy kifejezésre juttasd mindazt, ami benned van. Az nem is kétséges, hogy van mit megosztanod másokkal.

tudasfaja.com

 

Hirdetés