Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Így alakul a sorsod 2017-ben a kínai horoszkóp szerint!

Így alakul a sorsod 2017-ben a kínai horoszkóp szerint!

Hirdetés

A Kakas évében mindenki megkapja az esélyt, hogy kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket, és felfedezze az erősségeit.

Ehhez azonban elégedettnek kell lennünk saját magunkkal, és a megfelelő módon kell latba vetnünk a tehetségünket. Csak így tud a csi, az élet-energia szabadon áramlani. Ez az esztendő alkalmat adhat arra is, hogy újra átgondoljuk a tavalyi problémákat, és megoldást találjunk rájuk. Jelentős előrelépést tehetünk a munkánkban, de keményen meg kell dolgoznunk azért, hogy a végelszámoláskor komoly hasznot könyvelhessünk el.

Hirdetés

A Kakas híres nyíltságáról és öntudatosságáról, vágyik az elismerésre és a megbecsülésre, ez azonban nem jelenti azt, hogy egoisták lehetünk. A legfontosabb feladatunk most az, hogy megtanuljunk magabiztosan és önállóan cselekedni, és higgyünk a képességeinkben. Ebben idén segítségünkre van a tűz ereje is, ami a kínai horoszkópban 2017-ben domináns elem: használjuk ki az ebből meríthető energiát és tetterőt, s párosítsuk töretlen szorgalommal.

 

Mi jellemzi a jegy szülötteit?

A Kakas erős jellemű, és mindig a helyzet magaslatán áll. Szereti a rendet, ügyesen szervezi a dolgokat, büszke is a tudományára, ezért imádja, ha csodálják. Hajlamosak arra, hogy egyszerre túl sok feladatot vállaljanak magukra. Előfordul, hogy nehezen jönnek ki másokkal, mert túl agresszíven törnek a céljuk felé. Leginkább a Bivaly, a Kígyó vagy a Sárkány évében születettekkel illenek össze.

Disznó

Sok jót ígér a 2017-es horoszkópja: mind az anyagiak terén, mind mozgalmas magánéletében egyértelműen önnek áll a zászló. Egyre kevésbé kell aggódnia a jövő miatt, ezáltal boldogabb is lesz.

Sokat dolgozott, és nem kevés az sem, amit eddig elért, ezért az új évben kissé talán kevesebbet vállal, de még alaposabb munkát fog végezni. Jókedvéhez örömteli magánélete is hozzá fog járulni.

Kecske

Legyen üdvözölve a győzelmi emelvényen! Ez az év ugyanis végre meghozza az ön számára azt a sikert, amiért olyan keményen megdolgozott az elmúlt időszakban. Ráadásul az anyagiak terén szintén nem lesz oka panaszra.

Majom

Ez az esztendő esélyt ad önnek arra, hogy túlszárnyalja eddigi eredményeit, és lelkes, kitartó munkával a következő szintre lépjen. Mozgalmas, de kellemes időszak előtt áll – nem csupán szakmai szempontból.

Kakas

Sikeres évre számíthat, mert minden olyan dologban, ami fontos önnek, az illetékes helyen megle­pően gyorsan komoly támogatást kap. Mind a munkájában, mind a magánéletben számtalan esélyt kap, csak ki kell használnia ezeket.

Kutya

Ez a szerelem és a barátságok éve, e két területen minden jól alakul. A munkájában komoly erőfeszítésekre lesz szükség, de a kiegyensúlyozott, boldog magánélet segít feltölteni az energiaraktárait.

Patkány

Mozgalmas és néha zaklatott napok várnak önre 2017-ben. Előre nem látható események teszik próbára szervezőkészségét. A szerelemben sikerekre számíthat, a munkájában pedig egyre több feladatra.

Bivaly

Ez az év csodálatos lesz az ön számára. Minden lépését szerencse kíséri, és bármibe is fogjon, sikerrel jár. Ez a legjobb időszak arra, hogy megtegye az első lépéseket az önállóság felé. A szerelemben is szép napok várnak önre.

Tigris

Végre! Ez az év igazi jóvátétel lesz az elmúlt időszak nélkülözéseiért, szenvedéseiért! A Tűz-Kakas évében egyértelműen a nyertesek közé fog tartozni, együtt ünnepelhetik az elért sikereket.

Nyúl

Örülhet az új évnek, mert mindent megkap, amire csak szüksége van a szakmai előmenetelhez. Kedves, előzékeny lénye nélkülözhetetlenné teszi kollégái szemében. A szerelemben azonban ne adja oda túl gyorsan a szívét.

Sárkány

Mozgalmas évre számíthat az idén, pezsegni fog az üzleti élet, és ez igazán a kedvére való lesz. Csak arra ügyeljen, hogy a szokásosnál is alaposabban ellenőrizzen mindent, amit kiad a kezéből.

Kígyó

A 2017-es év szuper jó lesz önnek arra, hogy erőre kapjon az igencsak mozgalmas elmúlt esztendő után. Most végre újra megkapja azt az elismerést, amelyre olyan nagyon szüksége van, és dicséretből sem lesz hiány semmilyen téren.

Forrás

Hirdetés