Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp május 16.-17.- Bármi megtörténhet ezalatt a hétvége alatt, de ez...

Hétvégi horoszkóp május 16.-17.- Bármi megtörténhet ezalatt a hétvége alatt, de ez a pár csillagjegy nagyon örülhet!

A Kosok csendesebb, az Ikrek és a Skorpiók mozgalmasabb hétvégére számíthatnak. A Szüzek és a Nyilasok számolhatnak némi összetűzéssel, de idővel minden kisimul majd. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígérnek a csillagok erre a hétvégére.

Kos

Ez a hétvége kifejezetten szolidan fog telni, de semmi gond, néha rád is rád fér egy kis elcsendesülés. Sokat fogsz elmélkedni a mögötted álló időszakról, egyfajta számvetés lesz ez önmagaddal. Mik történtek, hogyan és miért? Te hogyan éreztél, reagáltál és cselekedtél ezekkel kapcsolatban? Ezekre a kérdésekre keresed és találod is meg a választ, hiszen ez foglalkoztatja most legjobban a bensődet. Attól függetlenül, hogy nem lesz mozgalmas ez a két nap, mégis eredményesen fog telni, hiszen mindaz, amit összegzel a végén, nagy hasznodra válik majd a jövőd formálásában.

Bika

Ez egy igazán szuper hétvégének ígérkezik. Se összetűzések, se program módosulások, semmilyen gikszer nem fogja keresztezni a számításaidat. Ha akad otthon tennivalód, akkor azt a legelején tudd le, hogy utána a fennmaradó idővel szabadon gazdálkodhass. A pihenésé, kikapcsolódásé legyen most a főszerepet. Csinálj valamit, amire már nagyon régóta vágysz, és mindenképpen mozdulj ki otthonról, hogy átjárjon a friss levegő és új impulzusok érhessenek.

Ikrek

Újdonságokban teli hétvégével számolhatsz, ami leginkább a kapcsolataidra lesz frissítő hatással. Szervezz egy összejövetelt vagy mondj igent a legváratlanabb meghívásokra is. Harmadik lehetőségnek még ott van a nyüzsgő városi éjszaka is. Azzal soha nem lehet mellélőni. Te vagy az egyik legszociálisabb csillagjegy, szóval ne hazudtold meg önmagad, menj emberek közé, ismerkedj, barátkozz. Akár egy új hódolót is az utadba sodorhat az élet. Nem kell gyorsan haladni, kezdetben egy jó kis beszélgetés, majd eldöntitek, hogy hogyan tovább.

Rák

Nehezen indul be a hétvége, mert eléggé ki vagy merülve és néhány negatív gondolat is beférkőzött az elmédbe. Ez a kettő együtt nem túl bíztató kombinációt képez. Tegyél ellene. Keresd fel a barátaidat, szervezzetek valami jó kis programot a szabadban. Legyen benne mozgás is, hogy fel tudjátok pezsdíteni magatokat. Ha a pároddal lennél, vele is túrázhattok egy nagyot. A friss levegő és a napfény jó hatással lesz rád, este pedig még mindig lesz időd egy nagyot aludni.

Oroszlán

Elég leterhelő volt az elmúlt hét, így az abszolút kikapcsolódás érdekében egy percig se gondolj a munkára és az otthonodban se most kezdj bele egy nagytakarításba. Pihenj, mert nagyon nagy szükséged van rá. Ha fel vannak töltve az elemek, akkor hatékonyan tevékenykedhetsz. Ne legyen bűntudatod, ha egy kis énidőt szeretnél élvezni. Valamilyen váratlan és érdekes meglepetésben lesz részed. Nem kell mást tenned, mint nyitottá válnod, bármiről is legyen szó, az érdekeidet fogja szolgálni.

Szűz

A szombati napodat egy lehetséges összetűzés zavarhatja meg, de ez akkor következik be a legnagyobb eséllyel, ha ingerülten reagálsz egy segélykiáltásra. Az egyik ismerősöd lelki problémájával neked fog kitárulkozni, amire reagálhatsz úgy is, hogy elküldöd és úgy is, hogy őszintén meghallgatod és megpróbálsz vele közösen megoldásra jutni. A második opció azért jobb, mert a békés hozzáállásoddal megnyugtathatod, kikerülhetsz egy vitát és hamarabb tovább juthattok rajta. Ne kelljen két napot bosszúsággal tölteni.


Mérleg

Ez a hétvége a kapcsolataid ápolásáról, a függőben lévő ügyek rendezéséről, a problémák megbeszéléséről fog szólni. Még abban az esetben is, ha téged nem érintő ügyről lesz szó, jó páran meg fognak keresni tanácsért. Ne gondold azt, hogy semmi közöd az egészhez és ne félj elmondani őszintén az észrevételeidet és javaslataidat. Ha valaki hozzád fordul, azt okkal teszi. Hogy mit kezd a kapott információval, már az ő dolga, mindenesetre, te tedd meg a tőled telhetőt.

Skorpió

A szombati napod nem a pihenésről fog szólni, de ezt most nem is bánod, hiszen akad néhány elintéznivaló ügyed, amikkel nagyon jól fogsz haladni. Nem lesz egyik sem leterhelő, sőt a dinamizmusban még jól is fogod érezni magad. Közben tapasztalatokat gyűjtesz, tanulsz, informálódsz. A hétvége igazán pozitívan fog telni, és ha az első nap nem is a kikapcsolódásról fog szólni, a vasárnapoddal még mindig szabadon rendelkezhetsz. Hogy aktív vagy passzív kikapcsolódással töltöd az időt, csakis rajtad áll, de ne feledd, hogy másnap már munka.

Nyilas

A hétvége nem indul túl ideálisan, hiszen valami okból kifolyólag nagyon érzékeny lelki állapotban leszel. Nehezen fogsz kezelni olyan témákat, amiken már rég túltetted magad és a kritikákat, amelyeket általában építő jellegűnek tartasz, most személyes sértésnek fogsz venni. Nem lesz egyszerű a környezetedben lenni, mégis megtörténik a lehetetlen, senkivel nem fogsz komoly összetűzésbe keveredni. Ahogy véget ér ez a nap, mintha kicserélnének, vasárnap már teljesen új szellemben indulsz és békére lelsz magaddal.


Bak

Ez a hétvége energiával teli lesz számodra. Ha vannak elintéznivalóid, annak bámulatos dinamizmussal állsz neki. A környezeted csak lesi majd minden lépésedet. Az aktívabb programokban is szívesen részt veszel majd, semmire nem akarsz nemet mondani. Egy népesebb baráti vagy családi összejövetel pedig a legjobbat hozza majd ki belőled. Jó beszélgetések, nagy nevetések, a szeretteid közelsége az, ami a leginkább fel tud tölteni. A pihenésre a vasárnap lesz a legtökéletesebb. A láblógatás azért neked sem lesz ellenedre a délutáni órákban.

Vízöntő

Levegő jegy létedre egyáltalán nem meglepő, ha földtől elrugaszkodott ötleteid születnek és az sem, ha azokat meg is akarod valósítani. Ha szükséges megragadni a racionalitás talaján, akkor természetesen arra is képes vagy, de azokban a helyzetekben, amikor szabadon dönthetsz, nem fogsz a többség elvárásainak behódolni és ezzel nincs semmi baj, mindaddig, amíg másnak nem ártasz. Ne hazudtold meg önmagad, mert annak a kárát csak te sínyled meg. Tedd, amit a szíved diktál.

Halak

Lehet, hogy nem úgy fog alakulni ez a két, ahogyan te azt elképzelted, de érdekes módon nagyon simulékony leszel és hagyod, hogy az események vigyenek magukkal. Ez most egy nagyon jó hozzáállás, hiszen minden okkal történik és most ez ellen kár lenne hadakozni. A szeretteiddel együtt töltött rövidebb vagy hosszabb idő frissítőleg hat majd rád. Egy jó beszélgetés sosem árt, ráadásul olyan dolgok is szóba kerülhetnek, amikről eddig nem volt idő beszélgetni. Légy őszinte, ezzel másokat is arra sarkallsz majd.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...