Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp február 9-10. – A csillagok most ezt ígérik…

Hétvégi horoszkóp február 9-10. – A csillagok most ezt ígérik…

Szinte minden csillagjegy arra fogja használni ezt a hétvégét, hogy személyes kapcsolatait ápolja, felpezsdítse és társaságban pihenje ki a hétköznapok fáradalmait. Ugyanakkor arra is, hogy támogatást nyújtson szeretteinek és erősítse a kötelékeket. A Mérleg és a Halak némi aggodalomra is számíthat, de nem lesz olyan szintű, hogy az teljes mértékben szabotálná a hétvége könnyedségét.

Lássuk, hogy kinek mit ígérnek a csillagok az elkövetkező hétvégére.

Kos

A hétvége számodra most aranyat ér. Elég volt a leterhelő hétköznapokból. Nem feltétlen fizikailag, inkább szellemileg és lelkileg. Most a leginkább arra vágysz, hogy olyanokkal vedd körbe magad, akik pozitivitást és szeretet sugároznak feléd. Beszélgess, akivel csak tudsz. Ha nem személyesen, akkor telefonon vagy írj sokkal terjedelmesebb üzeneteket, mint szoktál. Hét közben úgysincs soha időd. Ha nem hétvégén, akkor mikor?

Bika

Elérkezett a várva várt két nap, amikor van időd pihenésre és feltöltődésre. Most ne a házimunkáé legyen az elsődleges szerep. Olyan régóta vágysz egy jó kis programra, amit már rég volt lehetőséged csinálni. Fogd karon valamelyik családtagot vagy barátot és vágj bele. Még arra is jutni fog időd, hogy valamelyik szerettednek segítséget nyújts. Legalább ilyenkor jut időtök kicsit beszélgetni is, ha máskor nem. Kellemest a hasznossal.

Ikrek

Ez a hétvége nem az az otthonülős fajta lesz. Több helyre is hivatalos vagy, de te nem igazán tudsz dönteni közöttük, hiszen egyik sem cseng olyan jól, hogy az Ikrek lelkedet megmozgassa. Végül azért mégis igent mondasz valamelyikre, mert nem akarsz otthon ülni és kiderül, hogy nagyon jól döntöttél. Rég volt már részed ilyen izgalmas szórakozásban és legalább lesz alkalmad megismerni új embereket, ami téged mindig felvillanyoz.

Rák

Elég időt szoktál egyedül a gondolataidba merülve tölteni, így ezt a két napot töltsd inkább aktív kikapcsolódással. Hívd a rokonokat, barátokat, mindenkit, aki ráér. Akár egy nagyobb összejövetel is kikerekedhet belőle. A lényeg, hogy beszélgess, nevess, mókázz és szórakozz a lehető legjobban. Az önfeledt vidámság is gyógyítja a lelket. Akár olyan dolgokat is kipróbálhatsz, amik mindig mozgatták a fantáziádat, de sosem volt hozzá elég bátorságod.

Oroszlán

Szeretnél megfeledkezni egy ballépésedről, ami nemrégiben történt. Emberek vagyunk és mindannyian követünk el hibákat, szóval emiatt ne ostorozd magad. Viszont tudod jól, mi a legjobb módszer ilyenkor. Figyelemelterelés. Legyen szó társasági vagy egyedüli tevékenységről, mindenképpen kösd le magad. Ha többedmagaddal, akkor lehet szó bármiről, ha egyedül, akkor mindenképpen olyan programot válassz, ami nagy koncentrációt igényel.

Szűz

Mindenképpen feledkezz meg ebben a két napban a munkádról. Elég időt töltesz vele hét közben. Foglalkozz a szeretteiddel és azzal, amit mondani akarnak neked. Ne csak fizikailag légy jelen, hanem valóban figyelj is. Feledkezz meg önmagadról és minden másról és legyél a támaszuk. Meglátod, hogy neked is jót fog tenni, hiszen kitisztulhat a fejed minden egyébtől és a másokon való segítés mindig öröm.

Mérleg

Ez a hétvége nem lesz életed legharmonikusabb két napja, de ez az élet rendje és abba ilyenek is beletartoznak. A munkádat vagy a tanulmányaidat nehezedre esik összhangba hozni a magánéleteddel vagy valamilyen anyagi probléma merül fel, ami nagyon lefoglalja most a gondolataidat. A hétvége ugyan arra szolgál, hogy pihenj, kikapcsolj és feltöltődj a következő hétre, de ez nem fog most olyan jól menni. Beszéld ki magadból a dolgokat. Egy bizalmasoddal együtt talán juttok valamilyen használható megoldásra.

Skorpió

Lassulj le egy kicsit, hiszen eleget pörögsz hét közben. Valamikor ki is kell pihenned magad. Persze az aktív pihenés is pihenés, de ne kapkodj, ne siess sehová. Te szervezed a programjaidat, ezért nem kell, hogy őrült pontos légy. Figyelj az egészségedre és a testi épségedre, mert a baleseteknek nagyobb lesz az esélye ebben a két napban. Ha odafigyelsz és nem vagy szeleburdi, akkor nem lesz semmi gond.

Nyilas

Talán csendes pihenést terveztél erre a hétvégére, de te is nagyon jól tudod, hogy ha akad lehetőséged egy jó bulira, arra biztosan nem fogsz nemet mondani. Semmi gond, lesz még idő a láblógatásra vasárnap is. Nagyon figyelj oda egy környezetedben lévő gyermek szavaira, mert olyat mondhat, ami mélyen elgondolkodtat vagy motivál a jövődet illetően. Belefér a hétvégébe egy kis házimunka is, de azt intézd el még az elején, hogy utána ne fájjon a fejed miatta.


Bak

Természetesen te mindig ki tudsz találni magadnak valami tennivalót, még akkor is, ha égetően fontos dolgokról nincsen szó, sőt a ház is csillog-villog. Nem baj, jó az, ha az ember tevékeny, csak ne feledd, hogy a testednek pihenésre is szüksége van néha. Ha mindennel megvagy, akkor dőlj hátra a foteledben egy könyvvel és egy csésze kávéval vagy mozdulj ki a négy fal közül. A lényeg, hogy ne siess és élvezd ki, hogy nem vagy időhöz kötve. Ennyi is elég, hogy el tudd engedni magad.

Vízöntő

Egészen jó hetet tudhatsz magad mögött, amit békés pihenővel szeretnél megünnepelni, de ez nem biztos, hogy össze fog jönni. Mindenki most talál meg ügyes-bajos dolgával és a segítségedet vagy a tanácsodat kéri. Úgysem tudsz nemet mondani, hála az arany szívednek. A vasárnapot azért töltsd úgy, ahogyan te kívánod. Valamilyen kedvenc programmal minimum.

Halak

Ideje ezen a hétvégén számot vetni a hivatalos ügyeiddel és olyan kötelezettségekkel, amelyeket senki nem tud elintézni helyetted, ugyanakkor nem is fogja felhívni rájuk a figyelmedet. Nézd át a számláidat, az e-mailjeidet és minden bontatlan borítékot. Nem csúsztál ki valamilyen határidőből? Jó ezt még idejében megtudni. Ha ezeket letudtad, akkor engedd el magad egy esti vagy vasárnapi barátos vagy családos program keretében.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...