Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp december 14.-15. – Csillagjegyek, most nagyon figyeljetek!

Hétvégi horoszkóp december 14.-15. – Csillagjegyek, most nagyon figyeljetek!

zodiac symbols with magic pendulum, concept for astrology and fortune telling

A karácsony előtti időszak nagyban befolyásolja a hangulatunkat és a teendők listáját is. Emellett nem mehetünk el lehunyt szemmel. A Bikák jobban teszik, ha végre belátják, hogy nem csak a munka létezik, és a Bakok hagynak időt maguknak lenyugodni.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hétvége.

Kos

Ez a hétvége igazán termékeny lesz számodra. Meg sem kottyant neked az előző hét a sok problémájával és fáradalmával. Olyan energikus vagy, mintha átaludtad volna az egész napot. Nem is érdemes nagyon fejtegetni ennek az okát, inkább használd ki. Rengeteg dolgod akad majd a hétvégén, szóval ez az extra kraft jól is fog jönni. Nem csak a sürgős ügyeket, de a régóta félbehagyottakat is letudod majd.

Bika

Végre el kellene engedned a munka gondolatát. Hétvége van, otthon vagy és bőven van mivel foglalkoznod azon kívül. Szerencsére vagy épp ellenkezőleg, más úgysem fogja megcsinálni helyetted, szóval hétfőn várni fog rád. Addig is, törődj a karácsonyi előkészületekkel, a problémákkal, vitákkal, amik a családban felütik a fejüket vagy a barátokkal, akikre sosincs időd. Használd ki a szabad napjaidat.

Ikrek

Jó volna, ha képes lennél végre lenyugodni és nem a hiányosságokat keresni az életedben, hanem azokra a dolgokra koncentrálni, amelyek a helyükre kerültek végre. Igen, bosszantó, hogy ennyi munkanap jutott szombatra és pont karácsonyi ünnepek előtt, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Gondolkodj pozitívan, légy hálás mindenért, ami kijutott neked, és ha mégis elkezdenéd összehasonlítgatni magad másokkal, akkor gondolj inkább arra, hogy hogyan érhetnéd el azt, amire nagyon vágysz, de még nem a tiéd.

Rák

Nagyon figyelj oda az egészségedre ezen a hétvégén. A tested nem véletlenül jelez neked egy bizonyos, nyilvánvaló tünettel. Valószínűleg túlságosan kimerült vagy fizikailag és/vagy lelkileg. Erre tudod jól, hogy mi a megoldás. Ha szombaton neadj’ dolgoznod kellene, akkor se erőltesd meg magad, fogd meg a munka könnyebbik végét. Vasárnap pedig pihenj, ha szeretnéd aktívan tölteni a karácsonyt és nem az ágyban fekve sajnáltatni magad.

Oroszlán

Ez a hétvége igazán szeretetteljesre fog sikeredni. Az egyik örömforrásod az lesz, hogy valamelyik rég nem látott barátod vagy távoli kedves rokonod meglátogat, ezzel igazi meglepetést okozva. Ki számított volna rá karácsony előtt? A másik az, hogy igazán hasznosnak fogod magad érezni, hiszen egy szeretted megkér rá, hogy segíts neki valamiben. Egyáltalán nem terhes számodra a munka, sőt kifejezetten jól fog esni egy kis aktívkodás. Érzelmileg és testileg is meg leszel mozgatva.

Szűz

Sajnos még nem lesz alkalmad hangolódni a karácsonyra, mert egy pénzügyi helyzetet azon melegében meg kell majd oldanod. Ne bánkódj amiatt, hogy mások készülődhetnek az ünnepekre, míg neked halaszthatatlan kötelezettségeiddel kell foglalkoznod. Légy pozitív és gondolj arra, hogy mennyivel jobb ezt most letudni, semmint közvetlen karácsony előtt. Adj hálát az égnek, hogy lényegében semmi gond nincs az anyagi helyzeteddel, csak papírtologatásról és mászkálásról van szó.

Mérleg

Ez a hétvége a szeretet jegyében fog telni és ez fog erőt adni az előtted álló napokhoz. Bárkivel beszélj, bárhová menj, úgy fogod érezni, hogy a szeretet energiái lengenek körbe és ennek segítségével szinte bármire képes leszel, hiszen ennél nagyobb erő nem létezik a világegyetemben. Ugyanilyen fontos, hogy belőled is ez az erő sugárzik és ezzel tovább adod azt, amit kapsz. Ez az igazi szépsége a dolognak. Emellett készülj, mert egy olyan telefonhívás vagy üzenet fog érkezni a hétvége második felében, amely új ajtókat nyit meg számodra.

Skorpió

Lehet, hogy csendes pihenőt terveztél a hétvégére, de valóban úgy gondoltad, hogy karácsony előtt erre még lesz lehetőséged. Éppen elég, hogy szombaton munkanap van, még az előkészületekkel sem vagy meg. Ha nem kapod össze magad, akkor közvetlen karácsony előtt fogsz fejvesztve rohangálni, aminek sosincs jó végé. Ha nem figyelsz oda, akár le is betegedhetsz a nagy stresszben. A munka valamely részét intézd el, nem kell az egészet egyben letudni. Például találd ki, hogy mi lesz a főétel és a desszert és ehhez szerezd be a hozzávalókat.

Nyilas

Nem vagy az a típus, aki szereti és jó néven veszi, ha mások meg akarják mondani neki, hogy mit csináljon. Ha azt veszed észre, hogy valaki a családban ilyen szerepbe bújt, akkor jobb, ha még most lehűtöd őt és elmondod neki higgadtan, hogy ezzel nálad nem sokra fog menni. Meg lehet ezt beszélni bölcsen is, úgy, hogy senki ne sérüljön közben. Azonban azt is értsd meg, hogy valakinek a kezébe kell vennie a dolgokat, hogy időben minden kész legyen az ünnepekre, és ha te nem aktivizálod magad, akkor más fogja.

Bak

Az elkövetkező hétvégén fontos lesz, hogy megőrizd a hidegvéredet, ugyanis sok probléma felütheti a fejét és te is szembe találod magad olyan emberekkel, akik fel vannak paprikázva, ugyanis nem tudsz megülni a fenekeden. Pihenésre most nem is akarsz gondolni. Hasznossá akarod tenni magad, lefoglalni a kezeidet. Ha ennyire túlteng benned a tettvágy, akkor jobb, ha azt a karácsonyi előkészületek terén hasznosítod. Legalább fogyatkozhat a tennivalók listája. Lehet, hogy egy családi viszályban is sikerül a békebíró szerepébe lépned.

Vízöntő

Bár odáig vagy a karácsonyért, nem jellemző, hogy időben elkezdenél készülődni rá. Lehet, hogy veszel egy-két cukiságot, hangulatfokozó holmit, díszítő elemet, de a lényegi dolgok intézését egész későre hagyod. Semmi gond, nem fogsz pánikba esni, hiszen nem vagy olyan. Gyorsan összekapod magad, írsz egy listát és szépen, ütemesen átküzdöd rajta magad. Rájössz, hogy ilyen hatékonysággal kár is lett volna aggódnod.

Halak

Igazán szépen haladtál az elmúlt időben az otthonod formálásával, csinosításával, és ha nem is veregetik meg a válladat, hogy milyen szép munkát végeztél, akkor is érezhető lesz a levegőben, hogy mindenkinek jól esik látni a munkád eredményét. Jusson eszedbe, hogy nem csak a külsőségekkel kell foglalkoznod, a szívedet is jó volna ünnepi díszbe öltöztetni. Ha vannak olyan dolgok, amelyek nem hagynak nyugodni vagy szomorúsággal töltenek el, akkor beszéld meg őket az illetékes személlyel, hogy lelki terhek nélkül várhasd a karácsonyt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...