Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp április 17.-18. – Egy nagyon rossz időszak kezdődhet több csillagjegy...

Hétvégi horoszkóp április 17.-18. – Egy nagyon rossz időszak kezdődhet több csillagjegy életében is!

A Vízöntők körül felpezsdül az élet, a Bakok végre teljesen el tudják engedni magukat, a Nyilasok viszont nem azt kapják majd, amire számítanak. A Rákoknak érdemes lesz számvetést csinálniuk, a Kosoknak és a Mérlegeknek nagyobb hangsúlyt kell fektetniük a kapcsolataikra.

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit fog hozni a hétvége.

Kos

Továbbra is folytatódik a pozitív időszak, amely az egész hetedet jellemezte. A hétvégéd igazán ideálisan fog telni, amelynek során szinte mindenre jut majd időd, de a kapcsolataid ápolása első számú helyen fog állni. Programot szervezel a családdal, beszélgetsz és támogatást nyújtasz a barátoknak, a kedveseddel pedig egy régóta fennálló nézeteltérés végére tehettek majd pontot. Az utóbbihoz persze neked is megértőnek kell lenned.

Bika

A pénzköltéssel óvatosan a hétvégén. Az érzed, hogy ég benned a vágy, hogy valami újat szerezhess, de valóban van értelme? Igazán fontos, szükséges dologról/dolgokról van szó? Ha igen, megbízható a forrás, ahonnan be akarod szerezni? Tisztában vagy a vásárláshoz kapcsolódó feltételekkel? Ha a válaszod mindenre igen, akkor hajrá, ha legalább az egyikre nem, akkor állj! Akadni fog némi tennivalód, amit, ha már elvállaltál, meg is kell csinálnod, csak legyen meg a kellő információd róla.

Ikrek

Jól tennéd, ha ezen a hétvégén hagynád teljesen lenyugodni a szellemed és inkább csak a testedet mozgatnád meg. Eleget használod a fejedet egész héten, így nem árt egy kis fizikai aktivitás. Mozdulj ki a friss levegőre és egyél jókat, ami azt jelenti, hogy tápanyagdús ételeket. Töltsd fel magad, pihenj, szórakozz, csináld azt, amire a hétköznapokon nem jut időd.

Rák

Itt az ideje, hogy egy pár napot magadra szentelj. Fókuszálj a testi, lelki, szellemi egyensúlyra. Gondolkozz el azon, mi minden történt veled mostanában, milyen kötelezettségeid vannak, mi a helyzet a kapcsolataiddal. Egyfajta befelé fordulásra most nagy szükséged van, és ha nem terveztél semmilyen fix programot legalább az egyik napodra, akkor azt szenteld ennek a nemes célnak. Étkezz tisztán.

Oroszlán

Majd kicsattansz az energiától, ami nagyon jól jön most, hiszen lesz időd olyan dolgokat elintézni, amiket hétköznap nem tudsz és nincs is szükséged láblógatásra, amire szintén időt kell szánni, ám neked most nem. Írj össze egy listát a tennivalóidról, és ha azokkal megvagy, érdeklődj a családnál, barátoknál, hogy elkél-e egy segítő kéz. Ha más nem, jöjjetek össze és csináljatok valamit közösen. A lényeg, hogy mozgásban légy.

Szűz

Bár keményen dolgoztál egész héten, mégis azt érzed, hogy maradt még elegendő energiád a hétvégére is. Csinálj bármit, amihez kedved szottyan, a lényeg, hogy ne hagyd kárba veszni a benned lévő erőt. Bár rád nem túl jellemző, hogy valami nem mindennapira vágyj, most mégis azt érzed, hogy szeretnél elmenni valahová, ahol még nem voltál vagy csinálni valamit, amit eddig még nem próbáltál. Hajrá, hiszen akad rá időd.


Mérleg

Ezen a hétvégén a kapcsolatok ápolása fog a fókuszba kerülni. Kisebb nézeteltérésed akad egy szeretteddel, amelyen lassan, de biztosan túl fogtok lendülni, ebben azonban nem kis szerepe lesz a te hozzáállásodnak. Szerencsére mindig a harmóniára és a békére törekszel és ez most sem lesz másképp. Ne a sérelmeidet ismételgesd, inkább arra gondolj, hogy mivel tudnál segíteni az ügyön. Az egyik félnek mindig bölcsebbnek kell lennie egy összetűzésben. Ha elült a gond, akkor a hétvége további része kellemes beszélgetésekkel fog telni.

Skorpió

Ez a hétvége az igazán pozitívak sorát fogja bővíteni. Nem lehet majd letörölni a mosolyt az arcodról, optimistán fogsz hozzáállni mindenhez, igent mondasz minden programra, nem rettensz meg semmilyen új kalandtól. Jól fogod érezni magad, bárki társasága mellett is dönts. Egyetlen dolog tudja csak beárnyékolni ezt a felhőtlen időszakot és az nem más, mint a saját gondolataid. Ha eszedbe jut valamilyen negatív élmény vagy kötelezettség, azonnal söpörd ki a fejedből. Ráérsz következő héten foglalkozni vele.

Nyilas

Ne lepődj meg, ha a hétvégi terveidet valami keresztbe fogja vágni. Váratlanul több tennivalód is akad, amelyeket senki más nem fog helyetted megcsinálni, sőt a családodnak is lesznek elvárásai veled szemben. Annak nem sok értelme van, ha emiatt puffogsz, inkább tegyél eleget a kötelezettségeidnek pozitív hangulatban, mert ellenkező esetben csak a saját dolgodat nehezíted meg. Még mindig fog jutni időd a kikapcsolódásra, pihenésre is, ha dinamikusan végzed a tennivalóidat.


Bak

Érzed, hogy ez a hétvége már hiányzott az életedbe. A munka eléggé leterhelő volt az elmúlt héten fizikailag és szellemileg is. Ahogy belemerülsz a szabadnapjaidba, egyre jobb lesz a kedved. Teljesen el fogsz tudni lazulni és benne leszel bármilyen programban. Valaki, akivel már régen töltöttél együtt időt, most úgy fest, csak magának akar majd. Vond be őt is a tevékenységeidbe és így két legyet üthetsz egy csapásra. Ezen a hétvégén még saját magadra is jut majd időd. Használd ki.

Vízöntő

Úgy érzed, hogy felpezsdült az élet körülötted, aminek nagyon örülsz, viszont nem tudod, hogy hol és melyik pontot csatlakozz be a nyüzsgésbe. Túl sok a jó program és sok baráthoz családtaghoz szívesen társulnál be. Ha úgy érzed, hogy nem akarsz lemaradni semmilyen érdekes dologról, akkor oszd fel az idődet úgy, hogy egy kicsit itt is légy és ott is. Ízlelgesd, hogy melyik tetszik a legjobban, majd táborozz le a legszimpatikusabb mellett.

Halak

Ezen a hétvégén, ha teheted, tölts minél több időt a szabadban, a friss levegőn. Menj el sétálni a kutyával, a pároddal, a gyerekkel vagy a barátokkal. Nincs is jobb, mint kimozdulni a négy fal közül és átmozgatni a tested, felpezsdíteni a vérkeringésedet. Ha azt érzed, hogy indokolatlanul feszültté válsz valami miatt, akkor nyugtasd le magad a szokásos módon. Ne hagyd, hogy a belső harcaid rontsák el a szabadnapjaidat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...