Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp szeptember 10-16. – Vizsgáld meg a múltad, mert sorsdöntő lesz...

Heti horoszkóp szeptember 10-16. – Vizsgáld meg a múltad, mert sorsdöntő lesz ez a hét!

MEGOSZTÁS

Ezen a héten nagyon fontos, hogy a személyes fejlődésre fektessük a hangsúlyt. Nem szabad engednünk, hogy a hullámzó érzelmeink befolyásolják a fontos döntéseinket és kapcsolataink alakulását. A bölcs, higgadt gondolkodás elengedhetetlen. Mások manipulatív ténykedéseinek álljunk ellen.

Lássuk, hogy mely csillagjegyeknek mit jósol az elkövetkező hét.

Kos

Fókuszálj a halaszthatatlan feladataidra a hét elején. Fejezd be a félbehagyott munkákat és képes leszel megtervezni a szükséges változtatásokat az otthonodban is. A hét közepe felé váltsd be az ígéreteidet, amit másoknak tettél. Az ígérettétel kedves dolog, de csak akkor ér valamit, ha cselekvés is követi. Egy változás a hét vége felé átírhatja egy kapcsolatodat.

Bika

Szánj időt a családodra és a rokonaidra a hét elején. Beszélj egy szakértővel, ha úgy látod, hogy segítségre van szükséged az álmaid valóra váltásához. Egy személyes vagy szakmai változás frissítő lehet. Fektess extra energiát a hét közepén a munkádba vagy egy felelősség teljesítésébe. Hagyj jó benyomást a környezeteden, mutasd meg mennyire pontos, minőségi munkát tudsz kiadni a kezedből. Ne húzd fel magad azon, hogy más változtatni akar valamin a környezetedben.

Ikrek

Légy óvatos, hogy mit mondasz a hét elején. Valaki el fogja várni, hogy álld a szavad, így ha nem tudod teljesíteni, akkor a saját életedet nehezíted meg vele. Tanulj valami újat. Az információ, amit megszerzel értékes lesz, ha egy utazás vagy egy tanfolyamra való bejelentkezés kerül sorra, amely a személyes fejlődésedet segítheti. Ajánlj fel segítő kezet anélkül, hogy mélyen a zsebedbe kellene nyúlnod.

Rák

Tégy néhány változtatást az otthonodban. Ez könnyebbé teheti az életedet és javítja a kapcsolatodat a környezetedben élőkkel is. Ne hagyd, hogy az érzéseid megakadályozzanak a kötelességeid teljesítésében. Fontos, hogy álld a szavad, attól függetlenül, hogy mások mit tesznek. Egy gyermek gondját kezeld jóindulattal. Vegyél részt a hét végén olyan tevékenységben, amely javítja a megjelenésedet, a baráti kapcsolatodat vagy az érzelmi hozzáállásodat.

Oroszlán

Légy óvatos a hét elején egy változással kapcsolatban. Ha valami nem tetszik, akkor ellenőrizd kétszer is számokat, az apró betűs részeket és a háttérben zajló dolgokat is a tárgyalt dologgal kapcsolatban. Vedd számba azt, hogy milyen érzelmi hatása lehet egy beszélgetésnek a többiekre. Válogasd meg a szavaidat bölcsen. Ha te vagy valaki más hozzád közeli személy változtatni akar, viszály kerekedhet belőle. Tégy meg bármit, hogy megakadályozd és gondold újra a stratégiát.

Szűz

Oszd meg az örömödet, tudásodat és terveidet a hét elején azokkal, akikkel napi szinten együtt vagy. Romantika és személyes fejlődés van a láthatáron. Küzdj meg végre a múlttal és könnyedén tovább tudsz haladni. Ne tartsd meg a haragodat és ne engedd, hogy a probléma elfajuljon. Egy munkahelyi, baráti, családi vagy bármilyen csoporttársi összejövetel nagyon jónak ígérkezik.

Mérleg

Ne csinálj galibát a hét elején. Ha el akarsz érni valamit, akkor számolj azzal, hogy néha kritikába is futhatsz. Oszd meg a gondolataidat és törekedj békés atmoszférára. Érzelmi hatással is számolnod kell, amikor egy idősebb tapasztalt személlyel van dolgod. A saját személyes fejlődésre koncentrálj ahelyett, hogy másokat akarnál megváltoztatni. A sikered csak rajtad múlik. Vigyázz jobban az egészségedre, mozogj rendszeresen és egyél egészségesebben.

Skorpió

Valaki próbálja megakadályozni az előre meneteledet a hét elején. Légy tudatában annak, hogy ki ez a személy, így meg tudod védeni magad. Légy óvatos. Oszd meg az érzéseidet, szándékaidat és terveidet azzal, akit szeretsz. A romantika most jót fog tenni veled és pozitív változásokat hozhat az életedbe. Hagyd magad mögött a múltat. Tedd le azokat a terheket, amelyek már egy ideje a válladat és az elmédet húzzák.

Nyilas

Vizsgáld meg a múltad és gondolkozz el rajta, hogy mit tehettél volna másként. Soha nem késő változtatni a jobb irányban, hogy az életed könnyebbé tedd. Vedd számba a lehetőségeidet a bevételeidre vonatkozóan. Mit tehetnél azért, hogy több pénz álljon a házhoz? Hallgass a szívedre és ne arra, hogy más a saját érdekében milyen javaslattal áll elő neked. Használd a képzeletedet és riaszd el azt, aki manipulálni próbál téged.

Bak

Határozd meg a céljaidat és ehhez igazíts minden egyes változtatást, amit tervezel az életedben. Egy újító megközelítés hozzá fog segíteni a jólét eléréséhez. Ne hagyd, hogy az érzelmeid közéd és egy számodra fontos személy közé álljon. Mutass alázatot, megértést és keresd a lehetőségeket, amely mindkettőtöknek jó. A személyes fejlődés útjára állsz. Egy közeli utazás meg fogja nyitni a szemed újfajta lehetőségekre.

Vízöntő

Az igazság az, ami számít. Hallgass figyelmesen a hét elején, hogy meg tudd fejteni mi az és mi nem az. Egy érzelmi helyzet nem szabad, hogy befolyásolja a véleményedet. Tedd, ami a legjobb neked, de ne akard a lehetetlent az életed árán is megvalósítani csupán büszkeségből. Valaki, akiről nem is gondolnád, megpróbál majd kihasználni. Állíts fel határokat bárkivel kapcsolatban, aki érzelmi taktikát akar alkalmazni ellened.

Halak

Képzeld el, hogy mi mindenre lennél képes és kezdj hozzá a változtatásokhoz, hogy az életed jobbá tehesd. Egy partnerkapcsolat olyan lehetőséggel fog szolgálni, amely az egész életedet megváltoztathatja. Tudd meg, hogy mások mivel foglalkoznak pontosan, így tudni fogod, hogy hol kell felajánlanod a segítségedet, hogy sikereket érjetek el. A jövőd kulcsa a te kezedben van. A szerencse melléd fog szegődni és olyan változásokkal számolhatsz, amelyek jólétet hoznak az életedbe.

tudasfaja.com

loading...