Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Heti horoszkóp OKTÓBER 25.-31.- A hónap utolsó hete mindenki életét felforgatja

Heti horoszkóp OKTÓBER 25.-31.- A hónap utolsó hete mindenki életét felforgatja

A Méreg félrelép, a Szűz kezéből kicsúszik az irányítás, a Skorpiónak nehézségei támadnak a munkahelyén.

 

Heti horoszkóp 2020. október 5-11.

Kos

Szerelem: Ha a kedvesének nehézségei adódnak, a felelősséget hajlamos lehet önre hárítani. Ne vegye magára, ami nem az ön lelkét terheli! De azt azért vizsgálja meg – még ha nem is mondja ki –, hogy miben lehet mégis igaza, és mennyiben tudna ön változtatni annak érdekében, hogy a társa is szerencsésebb, sikeresebb és boldogabb lehessen.

Ezen az ön boldogsága is múlhat, úgyhogy ezt nem is nevezheti önzetlenségnek. Tehát a saját, jól felfogott érdekéből kell segítőkészebbnek lennie.

Karrier: Nem könnyű most megfelelnie a feljebbvalók, avagy a hatóságok elvárásainak. Különösen, mert ez valamiképpen ellentmondásban áll a partnerei, kollégái igényeivel. Nehéz helyzetében, csak a türelem segíthet.

Bika

Szerelem: A kapcsolata ideális, de ez önnek mégis kevés. Talán azért, mert valójában alig látja a kedvesét. Így aztán könnyű nem összeveszni! A végén mégis éppen az ön otthontalanság érzése miatt torkollhat komolyabb veszekedésbe egy kisebb vita is. Még akkor is, ha ezt ki sem mondja a társának.

Pedig jobban tenné, ha nyílt lapokkal játszana. Akkor legalább elérhetne valamilyen változást a legfrusztrálóbb kérdésekben. Igaz ez az ágybeli problémákra is. Vallja be, mit szeretne!

Karrier: Valamilyen külfölddel kapcsolatos munka vagy üzleti lehetőség adódhat. Legyen okos, és fogadja el! Fontos, hogy gyorsan tudjon reagálni, mert nem fogják kétszer felajánlani. A kedd a legesélyesebb nap.

Ikrek

Szerelem: Ne legyen irigy azért a párjára, mert az esetleg szerencsésebb és sikeresebb, mint ön. Persze azért azt elvárhatja tőle, hogy amennyire ön támogatta őt a sikerei eléréséhez, legalább annyira viszonozza ő is a támogatását.

Van valami, amiben a segítségére lehetne. Hogy mi az, azt közösen kellene kitalálniuk. Beszélgessen a kedvesével a jövőbeli terveiről és a fedje fel neki a gondjait is! Többre mehetnek együtt, ha összedugják a fejüket! Jogos a kérése a segítséget illetően.

Karrier: A hivatásában a kedvese segítségén túl sokban támaszkodhat egy barátjára is. Ha valamilyen váltásra szánná el magát, akkor olyan területen lehet sikeres, amit egyben önmegvalósításnak is érez.

Rák

Szerelem: A párkapcsolatát most egyszerre érzi tökéletesnek és lehetetlennek. Ez attól is függ, hogy éppen az érzelmek, vagy a saját akaratossága, a makacssága uralkodik-e el éppen önön. A kettő váltakozásával néha az őrületbe kergetheti a társát, és viszont.

A bolygók szerencsés együttállása ugyanakkor azt jelzi, hogy okos kompromisszumokkal, politikus megfontoltságú döntésekkel mégiscsak képesek lesznek úrrá lenni a gondokon. Használják a józan eszüket!

Karrier: A hivatásában is éppen a nagy akaratossága lehet a baj forrása. A főnöki dresszúrát most nagyon nagy nyomásként élheti meg, és sajnos hajlamos is lehet tovább adni a saját beosztottjai felé. Tompítson, ha lehet!Oroszlán

Szerelem: A szerelmet most szokatlanul nehéznek érezheti. A mély érzések természetesen sebzők lehetnek, de nincs igaza, ha mindenért a kedvesére neheztel. Ő tényleg szereti önt. De amit ön kíván, az talán túl sok lehet.

Végül is a társa is csak emberből van. Lehetnek saját ötletei, aminek teret kellene adnia, és amit jónak is láthatna, ha éppen nem lenne ön is legalább annyira vaskalapos, mint amennyire a kedvesét annak látja. Tanuljanak kölcsönösen szelídséget és türelmet!

Karrier: Nagy lelkesedéssel vág bele a munkájába a hét elején. Amibe a hétfői napon kezd bele, azt nagyon sikeresen véghez is fogja tudni vinni. A munkabírása és a koncentrációkészsége is a toppon van most.

Szűz

Szerelem: Igen jó hangulatban kezdi ezt a hetet, és a Vénusznak hála, a szerelmet sem kell hiányolnia. Annak ellenére, hogy a társával bizony sokat fognak vitatkoznia. Valószínűleg az otthoni problémák miatt. Amíg ki tudnak békülni, és a boldogságot egymás ölelésében találják meg, addig nem lehet baj.

Ha azonban máshol keresi a vigaszt, annak lebukás és akár még szakítás is lehet a vége. Ne tetézze a bajt! Még a legnehezebb helyzetben is kínálkozik egy jó megoldás. A viták múltán öleljék meg egymást!

Karrier: Úgy érzi, hogy az irányítás kicsúszott a kezéből, és nem képes többé ellátni a feladatait. Ez nincs így, bár az igaz, hogy a figyelme szétszórtabb. Kérjen segítséget, és ne legyen többé annyira maximalista.

Mérleg

Szerelem: A párkapcsolatában egy hirtelen kaland kavarhatja fel az állóvizeket. Nem kell feltétlenül félrelépésre gondolnia, de kétségtelen, hogy akár még ezt is jelentheti az Uránusz és a Merkúr kedvezőtlen fényszöge. Akár a párja, akár az ön részéről. A fura kicsapongásnak azonban a saját kapcsolatukban is teret adhatnak.

Csak merjék végre bevallani egymásnak, hogy mire is vágynának. Ha nagyon erősek a skrupulusai, egy cseppnyi pezsgővel feloldhatja a gátlásokat. A fahéj, a kardamon, a sáfrány is segítő afrodiziákumok.

Karrier: Egy hirtelen lehetőség bukkan fel az életében, ami vagy a munkájában, vagy az otthonában jelenthet változásokat. Esetleg mind a két téren. De természetesen csak akkor, ha ön is úgy akarja.Skorpió

Szerelem: Nagyon jól indul ez a hete a szerelem szempontjából. A kapcsolat házán áthaladó Hold és annak jó fényszögei azt jelzik, hogy éppen a hét első napján jött el az ideje annak a bizonyos sorsfordító nagy beszélgetésnek.

A kedvese szívből szereti önt, és még komoly kompromisszumokra is hajlandó annak érdekében, hogy békésen és boldogan élhessenek egymás mellett. Sőt, még ennél többre is: komoly közös fejlődési út áll önök előtt, vágjanak bele teljes hittel és odaadással!

Karrier: Nehézségei támadhatnak a munkahelyén, leginkább a munkatársakkal és a főnökével való konfliktusok miatt. A megszólalásán kellene elsősorban változtatnia. Legyen kedvesebb, simulékonyabb, politikusabb!

Nyilas

Szerelem: Uralkodó bolygójának a Marssal alkotott kellemetlen kapcsolódása túlságosan akaratossá, agresszívvé teheti önt a kedvese szemében. Minthogy ön a szavak embere, ez elsősorban a beszélgetéseik során lesz tetten érhető. Gondolja meg százszor is, mit mond, és főleg, hogy hogyan!

Ne essen abba a téveszmébe, hogy mindig csakis önnek lehet igaza. A hét második felében már sokkal könnyebben megtalálják a harmóniát, de csak akkor, ha azt a hét elején nem tették végleg tönkre.

Karrier: Továbbra is nagyon szerencsésnek érezheti magát, és ez a szerencse elsősorban az anyagi javak terén éreztetheti most a hatását. A többlet nem csak pénz formájában jelentkezhet!

Bak

Szerelem: Szerelmes és lelkes hangulatban kezdik ezt a hetet. A kedvese hasonlóan reagál, ezért érzelmileg csupán a tükörképe önnek. Úgy reagál, ahogy ön mutatkozik érzelmileg. Minél jobb hangulatban van tehát, a kedvesétől is annál több kedvességet és mulatságot várhat.

A szórakozások terén most igazán összehangoltak tudnak lenni. Ha társastánctanfolyamra járnak, akkor a harmóniát ezen a téren is tökélyre fejleszthetik. Ha még nem járnak, akkor itt az ideje, hogy beiratkozzanak.

Karrier: Három bolygó is együtt áll az ön jegyében, ezért igazi sikerembernek érezheti magát. A nagy lehetőség ön előtt áll, ragadja meg! Ezen a héten remekelhet egy meghallgatáson.Vízöntő

Szerelem: Pénzügyi kérdésekben is harmonikus megegyezésre juthat a kedvesével a hét első napján. Persze minden egyéb, de elsősorban az anyagiakat érintő döntést is harmonikusan tudnak meghozni ekkor, legyen szó ingatlanról, vagy közös szerzeményű ingóságokról.

A stílusa most nagyon bejön a társának, csupán arra kell vigyáznia, hogy ne vesse el a sulykot semmilyen téren. Csak óvatosan a túl rövid szoknyákkal, és a túl erős sminkekkel! A kevesebb több! Legyen hát óvatos és mértékletes!

Karrier: A főnökével és az üzleti partnereivel a félreértések miatt lehetnek kemény vitái. Igyekezzen minél kevésbé belemerülni abba, amin úgysincs módja változtatni. Keresse inkább azt, amin van.

Halak

Szerelem: A Vénusz széppé és kedvessé teszi önt, ám uralkodó bolygójának a Nappal alkotott fényszöge miatt mégis önbizalomhiánnyal küzd. Ennek hátterében bizonyos kommunikációs hiányosságok, és rossz hátsó gondolatok állatnak. Gondoljon arra, hogy a helyzete nem olyan rossz, mint azt ön képzeli. Ne hallgasson az ártó pletykáknak, és pláne ne az irigy szavaknak.

Valakiknek fájó, hogy ön szebb és jobb, mint amazok. Azért ön ne feledkezzen el a helyes értékítéletről. Mosolyogjon mindenkire! Főleg a kedvesére!

Karrier: A hét első napján csodálatos lehetősége adódhat arra, hogy egy igen jó üzletet kössön. A tárgyalásokon is remekelhet ezen a napon. Képes ugyanis szeretetet ébreszteni a partnereiben maga iránt.

loading...