Kezdőlap EZOTÉRIA Heti horoszkóp május 8-tól 14-ig

Heti horoszkóp május 8-tól 14-ig

Hirdetés

Mi vár ránk a következő napokban? Az előttünk álló héten sikert arathatunk a munkában, a főnökünk pedig nyitott lesz az ötleteinkre. A kapcsolatok terén jobb az óvatosság, mert a vitákból csak vesztesen kerülhetünk ki. A csillagok arra is figyelmeztetnek, hogy vigyázzunk jobban az értékeinkre és az egészségünkre!

Kos – Lehetőségek

Most harmóniában vagy önmagaddal és a környezeteddel, mert úgy érzed, hogy mindened meg van, amire szükséged van. Figyelj oda az üzenetekre, amelyek az álmaidból érkeznek, a belső hangokra, megérzésekre. Ha úgy érezed, hogy fel kell hívnod valakit, vagy találkoznod kell valakivel, akkor tedd meg. Bízz magadban, mert az Univerzum ott áll melletted.

Hirdetés

Bika – Virágzás

Az Univerzum minden pillanatban olyan hasznos dolgokkal lep meg, amelyeket érdemes elfogadnod. A bőség forrása végtelen, csak hinni kell benne, mert bárki, így te is képes vagy rá. Az életnek teret kell engednek a szívedben, lelkedben, mert csak így tudod elérni, hogy boldogabbnak, vidámabbnak, örömtelibbnek érezhesd magad.

Ikrek – Tervezés

Az életben elengedhetetlenek a tervek, mert azok keretet adnak a hétköznapjaidnak. Akárhányszor úrrá lesz rajtad az előítélet, tedd fel magadban a következő kérdést: “Tényleg közöm van nekem ehhez?” Az egyetlen esély, hogy megismerhesd az igazságot, ha előre nézel, és megszabadulsz a hazugságoktól az életedben.

Rák – A múlthoz való kötődés

Itt az ideje, hogy elfogadd azt, hogy a múlt csupán illúziók sorozatából állt össze, és ha ezekhez ragaszkodsz, akkor egy helyben fogsz toporogni. Légy tudatában annak minden múltbeli sérülés felemlegetése még jobban felnyitja a sebet. Bocsáss meg magadnak, mert így könnyebb lesz az életed.

Oroszlán – Játék

Az élet közel sem annyira nehéz, komoly és szigorú, mint ahogy gondolnád. Mindenben ott van a móka, a játék, a jókedv, csak meg kell találnod. Számodra a kulcsszó ezen a héten a változás, így válts szemléletet, és több ne aggódj mindenért, mert így az élet óriás teher, és élvezhetetlen, amit senkinek sem lenne szabad megtapasztalni.

Szűz – Skizofrénia

Azon problémák megoldására, amelyek most foglalkoztatnak, nincsenek jó hatással a pro és kontra érvek, mert ezek az elmédet könnyen összezavarhatják. Igyekezz több időt tölteni magaddal, élj a hobbidnak, nyugodj meg, találj rá a belső harmóniára, hallgass a szívedre, de úgy, hogy közben ne legyen bűntudatod semmi miatt.

Mérleg – Kompromisszum

Igyekezz megérteni, hogy miért kötsz kompromisszumokat az életben, mert előbb-utóbb te is rájössz arra, hogy nem mindig van értelme ennek. Attól mert kiállsz magadért, az igazadért nem nézel le másokat, nem teszel keresztbe mindig az embertársaidnak. Maradj nyitott, őszinte, hallgass a szívedre.

Skorpió – Kísérletezés

A természet mindig tartogat titkokat számunkra, amelyet el is árul neked, ha alázattal és tisztelettel közelítesz feléje. Ne siess, ne rohanj, figyelj az Univerzum hívásaira, üzeneteire, mert így az életed teljessé, kiegyensúlyozottá válhat.

Nyilas – Lustaság

Ideje, hogy megszabadulj a lustaságtól, amely negatív energiával tölti el az életed, hiszen a teljes tétlenség semmi pozitívumot nem okoz. Keress magadnak olyan tevékenységet, elfoglaltságot, amely örömet okoz. Törődj többet a testeddel, a lelkeddel, a lehetőségeket meg használd ki. Szüless újjá, hogy ismét élni tudd az életed.

Bak – Egyedüllét

Választhatsz az egyedüllét és a magány között. A kettő nem ugyanaz, mert míg az előbbi élethelyzetben teljesen jól érezheted magad egyedül, a lelked és a szíved is csak úgy ragyog a boldogságtól, addig a magány már negatív hatással van az életedre. Az egyedüllét nem zárja ki, hogy folyamatosan emberekkel vedd körül magad, a magány viszont szorongóvá tesz, mert úgy érzed, hogy senki sem törődik veled.

Vízöntő – Elme

Meglepődnél, ha konkrétan kézbe vehetnéd azt a listát, amely azokat a gondolataidat tartalmazza, amelyek egy nap átfutnak az agyadon. Teljesen mindegy, hogy milyen problémákkal küzdesz, csak akkor tudod ezeket igazán megoldani, ha tudatosan vizualizálod, amint megszűnik a nyomás, a gond.

Halak – Becsületesség

Úgy tűnhet, hogy egyes dolgok elintézése most fontosabbá válik, mint a lélekre való odafigyelés, pedig ez utóbbi is rendkívül szükséges, ha azt szeretnéd, hogy harmóniába kerülj önmagaddal. Lélegezz mélyeket, tervezd meg a jövőd, mert a lehetőség így biztosan rád találnak.

Hirdetés