Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp: május 8-13. – Nagy lehetőségek nyílnak meg most előtted, de...

Heti horoszkóp: május 8-13. – Nagy lehetőségek nyílnak meg most előtted, de erre nagyon vigyázz!

A csillagok azt sugallják, hogy ezen a héten a bensőnkre hallgassunk és igyekezzünk nem becsapni magunkat és az érzéseink ellen cselekedni. Legyünk őszinték önmagunkkal, hiszen csak így érhetjük el, hogy eredményesen haladhassunk a számunkra fontos dolgokkal.

Lássuk, hogy ezen a héten mire számíthatnak az egyes csillagjegyek!

Kos

Figyelj jobban és mondj kevesebbet, így a hét elején elkerülhetsz egy felesleges veszekedést. Ha nem tetszik az, ami éppen körülötted folyik, akkor vonulj el és csinálj valamit, amit élvezel, még akkor is, ha nem lesz benne partnered. A hét közepén töltsd az idődet egy olyan személlyel, akit igazán szeretsz. Az érzéseid megosztása ezzel a személlyel a kapcsolatotok javulását eredményezi és rád is ösztönzőleg fog hatni a jövőbeli terveiddel kapcsolatosan. Valaki eltitkol előled valamit, ami a hét vége felé fog kiderülni és elég váratlanul érhet téged, hogy valójában mi is történt a hátad mögött. Próbáld meg megérteni ennek a helyzetnek az okát, ahelyett, hogy egyből haragra gerjednél.

Bika

A hét elején jó lehetőségek fognak kopogtatni az ajtódon. Beszélj valakivel, akit szívesen tudnál partnerednek, és akivel megosztanád a tudásodat és tehetségedet, hogy együtt alkossatok valami kiemelkedőt. Ne engedd, hogy egy érzelmi incidens súlyos problémává nője ki magát a hét közepe felé. Koncentrálj a kötelezettségeidre és ne érezd feladatodnak azt, hogy olyan emberekre figyelj, akik lusták és megbízhatatlanok. Használd a fantáziádat és olyan tervet ötölhetsz ki, amelynek segítségével akár egy általad nagyra tisztelt személy mellett dolgozhatsz majd. Ez a partnerség a személyes fejlődésedben is pozitív szerepet játszhat a későbbiekben.

Ikrek

Állj ellen annak, aki a hét elején megpróbál rábeszélni, hogy olyan dologban vegyél részt, ami számodra megkérdőjelezhető és nem áll stabil lábakon. Tudd, hogy mihez van jogod és ne habozz nemet mondani. Lehet, hogy a hét közepén azon morfondírozol, hogy megváltoztasd a külsődet, hogy valakinek tetszeni tudj. Ne próbálj meg azzá válni, aki nem vagy. Valaki túlzással élve próbál majd rávenni, hogy részt vegyél valamiben, ami veszélybe sodorhatja a pénzügyi jólétedet vagy az egészségedet.

Rák

Ne engedd, hogy a hét elején bekövetkező változások keresztbehúzzák a terveidet. Esélyed lesz találkozni egy különleges személlyel, ha részt veszel egy számodra érdekes eseményen. A hét közepe táján beszéld meg ötleteidet egy olyan emberrel, akire felnézel, vagy egy olyasvalakivel, akinek a segítségére szükséged lehet. Merészkedj ismeretlen területre, hogy bővülhessen a világlátásod és rátalálhass a sikerre, amelyet már régóta keresel.

Oroszlán

Tartsd a kezedben hét elején a dolgokat. Ha túl sokat vállalsz, és nem tudod megtartani az ígéreteidet, annak érzelmi és pénzügyi következményeivel is szembesülnöd kell. Egy érzelmi helyzet fokozódni látszik a hét közepén. Ez egy jó alkalom lesz arra, hogy valódi érzéseidet felfedd és megoldj olyan problémákat, amelyek már régóta marcangolnak. Az igazság szükséges dolog, még akkor is, ha fájdalmas. A hét vége felé fals információkhoz juthatsz egy szerződéssel, orvosi eredménnyel vagy pénzügyi tanácsadással kapcsolatban. Kérdezz és tudd meg, hogy milyen alternatív lehetőségek állnak még rendelkezésedre.

Szűz

A hét elején utazz el pár órára egy olyan helyre, ahol igazán ki tudsz kapcsolni. Adj magadnak időt gondolkodni a lehetőségekről és arról, hogy melyik opció segít téged a legjobban az előrehaladásban. Hajlamos leszel túlreagálni a dolgot a hét közepén, amikor valaki keresztbe húzza a terveidet. Ragaszkodj azokhoz a tevékenységekhez és eseményekhez, amelyek a legjobban szolgálnak téged. Engedd, hogy az intuíciód vezessen, amikor azt akarod kideríteni, hogy valaki tényleg őszinte-e veled. Ha bármilyen kétség merül fel benned, akkor kérdezz konkrétan és keress bizonyítékokat.

Mérleg

A hét elején kerülj el egy munkahelyi veszekedést, mivel ez sokat ronthat a helyzeteden. Tartsd észben, hogy annak, akivel perlekedsz, valószínűleg rossz napja van. A hét közepén kényeztesd magad valami különlegessel. Elmehetsz egy fürdőbe vagy változtathatsz valamit a külsőddel kapcsolatban. A bókok csak úgy áramlanak majd. Ne hagyj munkát a hét végére, mert kritikát válthat ki a feljebbvalóidból.

Skorpió

Ideje egy kis szünetet tartani, hogy kikapcsolhass. Menj el kirándulni vagy csinálj valami újat és izgalmasat. Tölts időt egy olyan személlyel, akit őszintén szeretsz. Ne kísértsd a sorsot a hét közepén. Ha valami nagyon zavar, akkor állj meg egy kis időre, gondold át a dolgokat, mielőtt cselekednél. A hét vége felé légy nyitott a javaslatokra, de vigyázz, ne akard mindenáron azt csinálni, amit mások mondanak. Tárold ezeket az információkat, mert hasznosak lehetnek a jövőre nézve is.

Nyilas

Tartsd észben a kötelezettségeidet a hét elején. Ideje, hogy megváltoztasd a pénzkezelésed módját. A hét közepén engedd, hogy az érzelmeid vegyék át az irányítást, amikor személyes kapcsolatokról van szó. Az érzelmi kinyilatkozás segít megérteni, hogy hol is vagy éppen és mire számíthatsz a jövőben. Rossz benyomást tehet rád valaki, attól függően, hogy mit szándékozik elérni általad. Szögezd le világosan, hogy mit vagy és mit nem vagy halandó megtenni.

Bak

A hét elején hajts végre személyes változtatásokat az otthonodra vonatkozóan, amely ösztönözni fogja a jókedvedet és az örömödet. Ne engedd, hogy a hét közepén bárki is kockáztassa a pozíciódat és a hírnevedet. Védelmezd azt, amiért olyan keményen dolgoztál, hogy elérhesd a vágyott sikert. Add át magad a pozitivitásnak, sokan értékelni fogják ezt. Szánj egy kis időt a hét vége felé a lelked ápolására és a lecsendesdésre..

Vízöntő

Tartsd meg magadban a személyes problémáidat. Jobb, ha nem bosszantod fel a rokonaidat és a barátaid az erőszakosságoddal, hiszen ők nem biztos, hogy úgy látják a dolgokat, ahogyan te. Valaki rossz tanáccsal fog szolgálni neked vagy negatívan befolyásolj a jelenlegi helyzetedet, ezért jobb lesz, ha távol tartod magad ettől a személytől. A hét vége felé összpontosíts az önfejlesztésre, amely arra ösztönöz majd, hogy átgondold a jelenlegi pozíciódat és azt, hogyan javítható az életed minősége.

Halak

Nagy jutalomban lesz részed azért, amit másokért megteszel a hét elején. Egy olyan lehetőség fog érkezni számodra, amit nem fogsz tudni visszautasítani. Gyűjtsd össze a szükséges információkat, hogy megtudd, mások hogyan befolyásolhatják az esélyeidet. Légy őszinte az érzéseiddel kapcsolatban, így könnyebben mentesülhetsz a nyomás alól amiatt, hogy azt tedd, amit mások helyesnek vélnek.

tudasfaja.com

loading...