Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp május 16.-22. – Ez a hét mindenki életét fenekestől felforgatja!

Heti horoszkóp május 16.-22. – Ez a hét mindenki életét fenekestől felforgatja!

Ezen a héten fontos, hogy az érzelmi szituációkkal kapcsolatban legyünk kellően bölcsek és törekedjünk a kompromisszumokra, ahelyett, hogy hagynánk még nagyobbra duzzadni a problémákat. Fordítsunk nagyobb figyelmet a személyes kapcsolataink ápolására, céljaink tekintetében pedig legyünk eltökéltek.

 

 

Lássuk, hogy kinek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Próbálj meg egy érzelmi szituációt más oldalról tekinteni, így neked és egy közeli barátnak vagy rokonnak is egyszerűbb dolga lehet. A harag semmit nem fog megoldani, ellenben a megértéssel. Foglalkozz a kötelezettségeiddel, hogy elkerüld a panaszokat. Ne vállalj fizikai kockázatot vagy sodord magad olyan helyzetbe, amiből összetűzés kerekedhet ki. Keress fel valakit, akivel a múltban dolgoztál és olyan lehetőséggel találhatod szemben, ami segít majd előrelépni.

Bika

Vedd fel a tempót, a fontos dolgokra helyezd a fókuszt és érd el a célvonalat. Egy kisebb változtatás is olyan hatással lehet rád, amely növelni fogja az önbizalmadat és arra bátorít majd, hogy egészségesebb életet élj. Utazás, kommunikáció és tanulás jó csillagállást fognak élvezni. Figyelj, kérdezz és oszd meg a gondolataidat azokkal, akik segíthetnek új lehetőségeket kiaknázni.

Ikrek

Kontrolláld az érzéseidet és megmenekülhetsz egy olyan szituációtól, amelyben a nyerés lehetősége nagyon csekély. Valaki félre akar majd vezetni vagy kihasználni, ha nem leszel óvatos.  Ne közösködj olyan emberekkel, akinek semmilyen hatása nincsen rád. Költsd a pénzed bölcsen, ne fektess be olyasmibe, ami nem támogatja a fejlődésedet vagy teszi valamilyen módon jobbá az életedet. Tervezz anélkül, hogy a jutalmat várnád. Hallgasd meg egy ismerősöd véleményét, értékeld a logikáját és reagálj egy olyan tervvel, ami mindenkinek hasznos lehet.

Rák

Találkozz régi barátokkal, kollégákkal, akikkel valaha együtt dolgoztál és olyan lehetőségekkel találhatod szemben magad, amit érdemes lesz megfontolni. Egy változtatás, amit meg akarsz tenni, sokkal egyszerűbbé válhat, ha toborzol magadnak egy segítő csapatot. Vegyél részt egy ügyben, amiben tiszta szívedből hiszel és az életed pozitív irányban fog változni. Egy javaslat vagy ajánlat olyan fordulópontot jelenthet, amely a fizikai és érzelmi életedet jelentősen befolyásolja majd.

Oroszlán

Tekintsd a nagyobb képet, de csak abban vegyél részt, amiről tudod, hogy teljesíthető. Ha túl gyorsan cselekszel, akkor megvan az esélye, hogy nem fogod tudni elérni a célodat. A fontos dolgokra koncentrálj és tartsd magad egy stabil tervhez, ne hagyd, hogy a szenvedélyed túlságosan elragadjon. Tevékenykedj a színfalak mögött, ne fecsegj a munkádról, így lesz időd bármilyen negatív reakció nélkül nyugodtan dolgozni. Ne befolyásoljon az, hogy mások mivel foglalkoznak.

Szűz

Ne engedd, hogy az érzelmeid lehúzzanak. Fordítsd az energiádat valamilyen produktív tevékenységre, amitől jobban érezheted magad a bőrödben, és ami segít, hogy igazi önmagadhoz visszatalálj. Egy üzleti út vagy egy tanfolyam jó csillagállást fog élvezni a hét vége felé. Képes vagy figyelmet kikövetelni magadnak azáltal, ahogy végzed a munkádat. Egy ünneplés közelebb fog hozni egy különleges személyhez és valamilyen közös tervet már együtt várhattok.


Mérleg

Végezz egy kis kutatást, mielőtt belemész egy olyan beszélgetésbe, amelyben a másik fél nem osztja a nézeteidet és a hozzáállásodat egy témához. A kompromisszumra törekedj és ne a konfliktusra. Tegyél pozitív javaslatokat és tudd, hogy mikor kell kihátrálnod egy kellemetlen helyzetből. Érzelmi szituáció ütheti fel a fejét, ha nem vagy teljesen őszinte egy ügyet érintően. Legyen előre terved és javasolj olyan lehetőségeket, amelyek mindenki számára elfogadhatóak és megtámadhatatlanok. Tervezz olyan programot a hétvégére, amelytől garantáltan jól érzed majd magad. Egy rövid utazás, egy találkozás felrázhat.

Skorpió

Ne hagyd, hogy a múlt kitérítsen a tervezett haladási irányból. Ideje előretekinteni, nem pedig hátra. Megvan benned  a fegyelmezettség, hogy az energiádat és az idődet olyan dologra összpontosítsd, amivel biztos a siker. Egy komoly partnerkapcsolat stabilizálhatja az életedet. Személyes fejlődésed és hozzáállásod megváltozása várható. Ideje, hogy magadba fektess be és ne másokba. Szerelem és romantika terjed a levegőben a hét vége felé. Ha valaki érzelmi témát piszkálgat, akkor legjobb lesz kideríteni, hogy miért, majd reagálni.

Nyilas

Jobb lesz nem túlregálni valamit vagy bármilyen szinten kicsapongóan viselkedni a hét elején. Valaki arra fog várni, hogy kihasználja a sebezhetőségedet, ha nem véded meg magad. Mondj keveset, foglalkozz a kötelezettségeiddel és tartózkodj a csábításoktól. Használd az intelligenciádat, amikor egy kollégával, baráttal, vagy hatalmi helyzetben lévő személlyel van dolgod. Jobb félni, mint megijedni, amikor az anyagi helyzeted vagy a jó hírneved van témában. Foglalkozz többet az egészségeddel és a személyes kapcsolataiddal.


Bak

Ne akarj részt venni egy pletykában. Az információ, amit valakitől hallani fogsz, félrevezethet. A saját személyes fejlődésedre koncentrálj, és ne akarj mást megváltoztatni vagy belefolyni olyasmibe, ami nem tartozik rád. Lendülj akcióba és érd el azt a célt, amit kitűztél magad elé a közeli jövőre vonatkozóan. Foglalkozz önfejlesztéssel és a személyes kapcsolataid ápolásával.

Vízöntő

Óvatosan járj el egy hét eleji üggyel kapcsolatban. Az idődet szenteld a részleteknek és győződj meg róla, hogy mindent tökéletesen a kezedben tartasz. A hibázásnak helye nem maradhat. Váratlan meglepetésként fog érni egy változás, amit egy hozzád közeli személy tesz majd. Ne cselekedj hirtelen és ne kösd az orrára senkinek, hogy hogyan is érzel pontosan. Jobban teszed, ha megvárod, hogy mások mit reagálnak. Érzelmi helyzet ütheti fel a fejét az otthonodban. Tegyél meg mindent, hogy elsimítsd a problémákat, amelyek a családi kapcsolatokat érinthetik.

Halak

Ne dőlj be valakinek, aki balhét akar csinálni a hét elején. Hallgass figyelmesen és fejtsd meg, hogy mi az igazság és mi nem az. Ha nem tartasz a kezedben egy érzelmi szituációt, hatalmasra duzzadhat. Néhány különleges javaslatban lesz részed, amely isteni szikraként fog hatni rád. Nagyon sokat érhetsz el, ha eléggé lelkes vagy és mindet beleadsz a céljaid elérésébe. Egy romantikus helyzet pozitív fordulatot vehet, ha szívélyes leszel. Élj az elveid és értékrended szerint, attól függetlenül, hogy mások mit tesznek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...