Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp július 25. – Július 31. – A hónap vége mindent...

Heti horoszkóp július 25. – Július 31. – A hónap vége mindent megváltoztat, de az új hónap is sok meglepetést tartogat!

A lehetőségek hetével állunk szemben, így a legfontosabb az, hogy időben felismerjük őket és lépjünk, ha jónak látjuk. Érzelmi szituációk tekintetében sem lesz hiány, amely esetében lényeges megőrizni a hidegvérünket, hogy ne nőjenek a fejünk felé a dolgok. A jótéteményinket korlátozzuk kétkezi segítségre vagy jótanácsokra.

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Fókuszálj a személyes nyereségeidre. Vegyél részt olyan programokon, amelyek által fejlesztheted eladható képességeidet, esetleg bővítsd a családfádról szerzett ismereteidet. Az alázat, a jó szív és a megértés elengedhetetlen lesz, amikor egy érzékeny témával foglalkozol otthon vagy a munkahelyeden. Nagyon fontos, hogy ne adj rossz benyomást magadról. Légy őszinte azzal kapcsolatban, hogy ki vagy és mik a szándékaid. Egy fizikai kihívás lehetőséget ad számodra, hogy bebizonyítsd, mire vagy képes. A külsődön bekövetkező változások bókokat és romantikus gesztusokat vonzanak be. Légy óvatos, hogy a hétvégén mit kívánsz.

Bika
Használd az energiádat valamilyen építő jellegű tevékenységre a hét elején. Ne adj senkinek esélyt arra, hogy kihasználjon téged és kérdőjelezz meg mindent, ami nem tűnik helyesnek. Azokra támaszkodj, akik már a múltban is segítettek neked és bizonyították megbízhatóságukat, így meg fogod kapni azt a támogatást, amire szükséged van. Addig ne fektess be anyagi dolgokba, amíg nem végeztél alapos kutatást előtte. Érzelmi helyzet ütheti fel a fejét a hét vége felé, ha makacs leszel, vagy a felelősségedet másra akarod áthárítani. Keress fel valakit, aki egyszer már jó tanáccsal szolgált és egy szituációval kapcsolatban teljesen új perspektívát kaphatsz.

Ikrek
Légy óvatos, hogy kivel osztod meg az érzéseidet vagy az aggodalmaidat a hét elején, mivel azok egy teljesen alkalmatlan időpontban bukkanhatnak fel a felszínre. Nehezedre fog esni kijönni valakivel, akivel eltérő hátteretek van. Légy nyitott, mielőtt bárkit is bírálnál, vagy hirtelen döntést hoznál meg. Az idő a te oldaladon van, élj a pillanatban és hagyd, hogy a dolgok a maguk természetében bontakozzanak ki. Ne engedd, hogy bárki is beleszóljon a kapcsolataidba. Egy érzelmi helyzet ütheti fel a fejét a hét vége felé, ha nem vagy őszinte a múltaddal vagy a jeleneddel kapcsolatban.

Rák

Gondold át, hogy hogyan keresed most a pénzedet és mit tehetnél, hogy többet tudj bezsebelni. Valaki egy erőltetett ajánlattal áll majd eléd, ami csak kezdetben tűnik annak, de jobban megnézve van benne potenciál. Ne hagyd valaki másra a kötelességeid elvégzését, mert csalódott lehetsz később az eredménnyel. Valaki hiú reményekkel fog kecsegtetni, ezért ne bízz meg elsőre minden mézes-mázas beszédben. Koncentrálj a munkádra, amely kihatással lehet a jövődre. Nincs helye balsikernek, ha egyenesen tartasz előre. Beszéld meg a terveidet valakivel, akit szeretsz, mielőtt tényleg belevágnál.

Oroszlán
Tedd meg, amit csak lehet, hogy másokon segíthess és egy váratlan lehetőség fog felbukkanni előtted cserében. Vigyél végig egy javaslatot vagy ragadj meg egy lehetőséget, amit felajánlanak számodra. Az anyagi helyzetedről illetéktelen személyeknek ne beszélj. Jó pénzügyi lehetőség keresztezi az utadat hamarosan, de ajándékban is részesülhetsz. Ne rendezz jelenetet, ha valaki hirtelen változást eszközöl, ami téged is érinthet. Csak a magad dolgával törődj. A múlt visszatérhet kísérteni, ha nem vagy őszinte egy dologgal kapcsolatban, amit egykoron tettél meg.

Szűz

Ne félj egy utolsó pillanatban elkövetett változtatástól, ha azzal javíthatod a kapcsolatodat valakivel, aki fontos számodra. Tedd félre az érzelmeket és tedd meg a legtöbbet a kompromisszum érdekében. Ajánlj fel tanácsot, kétkezi segítséget, olyan ingósságaidat, amiket már nem használsz és a siker érzése járhat át utána. Valaki, akivel találkozol, értékes információkkal tehet gazdagabbá. Győződj meg róla, hogy nem hunytál szemet egy fontos részlet felett, amely anyagilag és érzelmileg is visszaránthat. Légy egyenes, amikor információt osztasz meg.


Mérleg

Az, ahogyan egy szituációt kezelsz otthon, változást hozhat az életedbe. Kevesebb beszéd és több munka segít elkerülni a kritikát. Érzelmi szituáció ütheti fel gyorsan a fejét, ha hagyod, hogy valaki kihasználjon a hét elején. A kötelezettségeidet azonnal végezd el, hogy minél hamarabb átnyargalhass kevésbé stresszes tevékenységekre. Egy változás vagy egy hiba, amit valaki más ejt, neked is anyagi veszteséget okozhat. Ellenőrizd a tényeket, mielőtt bármilyen szerződést is aláírnál. Tanulj a múlt tapasztalataiból és elkerülheted egy megbízhatatlan személlyel való kapcsolódást. Romantika terjeng a levegőben.

Skorpió

Ne te végezd el valaki másnak a munkáját a hét elején. Ha egyesíted erőidet másokkal, az elsőre jó ötletnek tűnhet, de ha arra eszmélsz, hogy hirtelen mindenért te lettél a felelős, veszteségbe torkollhatsz. Ha múltbéli kollégákkal veszed fel a kapcsolatot, akkor érdekes dolgokra derülhet fény, amiknek hasznát veheted a későbbiekben. Bízz a megérzéseidben, olyasvalakiben pedig semmiképp sem, aki következetlenül viselkedik. Érzelmi probléma ütheti fel a fejét a hét vége felé, ha valaki, akiről azt gondoltad, hogy megbízható, elárul téged. Egy baráti gesztus mögött rejtett szándék lapulhat meg.

Nyilas
Csak abban bízz, amit a két szemeddel látsz, mert a pletykák tele vannak olyan hamis információkkal, amelyek a rossz irányba terelhetnek. Tanulj a múltbéli hibáidból és képes leszel felismerni, ha valaki fals információkkal akar megtéveszteni, ahelyett, hogy a tényekhez ragaszkodna. Ne akarj más ötleteivel sokat foglalkozni, inkább a sajátodba fektess be. Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Ragaszkodj a terveidhez és ne tegyél hirtelen mozdulatokat csak azért, mert valaki más a környezetedben úgy tesz. Az érzelmeidet nehezen fogod kontrollálni szombaton. Hallgass figyelmesen, de ne érezz késztetést a helyeslésre, ha valamivel kapcsolatban kétségeid vannak.

Bak

Ne hagyd, hogy egy múltbéli érzelmi incidens lehúzzon. Kerülj el minden olyan helyzetet, amely megpróbál rád hárítani valamit, ami egyáltalán nem a te hibád. Beszélj valakivel, aki megért téged és képes egy másfajta szemléletet felvázolni előtted, ami segíthet egy partnerkapcsolatban vagy az otthonodban felmerülő problémák megoldásában. Segíts, ahol csak akarsz, de ne érezz késztetést, hogy pénzt adományozz. A pénzedet jobb, ha most olyan dologra költöd, ami csökkenti benned a stresszt és lenyugtat. Egy ajándék vagy egy ajánlat érkezhet a semmiből.

Vízöntő

Vegyél ki egy kis szabadságot, lazulj, kapcsolj ki és élvezd az életet. Tölts időt valakivel, akit szeretsz vagy vegyél részt olyan tevékenységben, amely önfeledtté tesz. Mindamellett légy tudatában annak, hogy mi történik körülötted. Tartsd észben a szabályokat, amikor hivatalos intézményekkel akad dolgod. Légy alaposan felkészült minden eshetőségre, ha utazni indulsz. Tartsd fenn a környezetedben a békét és arasd le a jutalmadat. Készülj fel, hogy valaki a bolhából elefántot fog csinálni a hétvégén. Ne hagyd, hogy a szituáció föléd emelkedjen.

Halak
Koncentrálj egy kreatív projektre vagy tölts időt olyan emberekkel, akik értékelik a segítségedet. Őrizd meg az életedben az egyszerűséget, légy őszinte és ne keveredj érzelmileg túlfűtött szituációkba. Változást hívhatsz az életedbe, ha önkénteskedsz egy olyan ügyben, amit fontosnak tartasz. Ha kiállsz a véleményeddel, vezető pozícióba is kerülhetsz. Légy egyenes és vigyél végig minden ígéretet, amit tettél. Ne hagyd, hogy mások keresztbe húzzák a terveidet. Maradj eltökélt, határozott és senki nem fog tudni megzavarni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...