Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp július 2-8. – Egy sorsdöntő időszak lesz a hónap első...

Heti horoszkóp július 2-8. – Egy sorsdöntő időszak lesz a hónap első hete mindenki életében!

Ezen a héten az a legfontosabb, hogy a prioritásokat tartsuk szem előtt. Nem engedhetjük, hogy bármi vagy bárki hátráltasson minket a céljaink elérésében. Az az út a legjobb, amelyet mi magunk szabunk ki magunknak és ebben hinnünk is kell. A személyes fejlődésünket helyezzük előtérbe és az érzelmi életünket se hanyagoljuk el.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hét.

Kos

Keress egy lehetőséget, amelynek segítségével levezetheted a felesleges energiádat valami igazán értékesre. Függetlenül attól, hogy önfejlesztésre vagy mások megsegítésére koncentrálsz, az eredmény kielégítő lesz. Romantika illata járja át a levegőt. Tarts meg magadnak a személyes titkaidat, főleg egy olyan ember elől, aki túl sokat kérdez és bele akarja ütni az orrát olyanokba, amik nem rá tartoznak. Érzelmi szinted fokozódik a hét közepén. Töltsd az idődet olyan dolgokkal, amelyek személyes fejlődésedet segítik és olyan pozitív változásokat hoznak, amelyek boldoggá tesznek. Válogasd meg a szavaidat bölcsen és oszd meg a gondolataidat egy olyan emberrel, akit szeretsz.

Bika

Ne vond ki magad a felelősség alól a hét elején, mert egy olyan kritika célpontja lehetsz, amelyet épp ezért fognak feléd szegezni. Előbb tudd le a fontos feladataidat csak azután dőlj hátra és lazíts. A hét közepe felé egy szokatlan lehetőség bukkan fel, ami nagyon meg fog lepni téged. Ne ugorj bele fejest hirtelen. Vizsgáld meg, hogy mit kínálhat számodra és hogy az időbeosztásodba és a büdzsédbe is illeszkedik-e. Ne vállalj túl sokat magadra.

Ikrek

Ne hagyd, hogy a mások miatt kialakuló változások befolyással legyenek az álmaid elérésére. Higgy a képességedben, hogy képes vagy bármibe újításokat hozni és az eredmény sem marad el. Érzelmi téren változás történik a hét közepe felé. Ne vállalj magadra túl sokat és ne költekezz többet a kelleténél egy olyan személy kedvéért, aki nem érdemli meg. El fogod érni a céljaidat, ha erősen koncentrálsz. Ne figyelj arra, hogy mások mit mondanak vagy csinálnak, az a lényeg, hogy te mit cselekszel.

Rák

Tanulj azáltal, hogy másokat figyelsz. Valaki képes lesz feltüzelni a fantáziádat és olyan fizikai változást megindítani, amely teljes átalakulást eredményezhet. Ha felkészíted magad a sikerre, azzal be is vonzod azt. Érdekes javaslatot fognak tenni neked a hét közepén. Gondold át, hogy mit akarsz valójában és tárgyalj a magad nevében. Korlátozva érezheted magad egy feljebb álló személy miatt. Használd ki az idődet és találd meg a legjobb módját, hogy veszekedés nélkül kezelhess egy helyzetet.

Oroszlán

Használd fel a szerzett információkat bölcsen. Nem éri meg bezavarni egy kapcsolatot azzal, hogy változást próbálsz kikényszeríteni. Ahhoz, hogy boldogulj egy stabil és következetes attitűdöt szükséges elsajátítanod. Tudd meg, hogy mások hányadán állnak, mielőtt felajánlanád a segítségedet. Valaki érzelmi manipulációt fog alkalmazni, amellyel kimeríti az idődet, pénzedet és fontos kapcsolataidat. Vond össze a munkát a kikapcsolódással és egy szilárd alapot teremthetsz meg a jó munkavégzéshez.

Szűz

Ne tévesszen meg az, amit a hét elején szándékoznak felkínálni neked. Ha valami gyanúsnak tűnik, akkor merj kérdéseket feltenni, amelyekkel tisztázhatod a dolgokat. Egy kapcsolatodban változások történnek. Fedd fel érzéseidet és hozd meg azokat a döntéseket, amelyek segítenek kezelni a helyzetet. Határozd meg, hogy mit vagy hajlandó megtenni és azért cserébe mit vársz vissza. Kezeld óvatosan a pénzzel, egészséggel és jogi kérdésekkel kapcsolatos ügyeidet a hét vége felé.

Mérleg

Éleszd fel egy régi álmodat és váltsd valóra. Ne akarj továbbra is megfelelni másoknak, inkább azzal foglalkozz, ami téged tesz boldoggá. Ne engedd, hogy mások kritikája befolyásoljon. Kontrolláld az eredményt, ahelyett, hogy úgy alakítanád a dolgokat, ahogyan az másoknak tetszik. Használd a kreativitásodat a munkádban vagy bármiben, amit el szeretnél érni a héten. Minél innovatívabban és szokatlanabbul cselekszel, annál nagyobb figyelemben lesz részed. Fedezz fel új lehetőségeket és módot találsz arra, hogy még több pénzt szerezhess.

Skorpió

Keresd az egyensúlyt a hét elején. Lehetőséged lesz rá, hogy olyan módon alakítsd a kívánt változásokat, hogy azáltal az életminőséged jelentős mértékben javuljon. Egy utazás, kulturális vagy spirituális tapasztalat az egész további életedre hatással lesz. Értékeld az életedet és a kapcsolataidat és készülj fel a változásokra. Egy felszólalásod nem feltétlenül fogja rendbe hozni egy kapcsolatodat, de legalább tudomást szerzel róla, hogy  hányadán álltok és milyen lehetőségeid kínálkoznak a jövőre nézve.

Nyilas

Tegyél rendet a pénzügyeid terén és sokkal jobban fogod érezni magad a jövőben. Annak tudatában, hogy mennyid van és a pénz bölcs felhasználása segít elérni azt a fajta a szabadságot, amelyre szükséged van ahhoz, hogy pozitív személyes változásokat érhess el. Vess véget egy mérgező kapcsolatnak és lépj tovább. Használd az energiádat olyan kapcsolatok alakítására, amelyek az életed jobbá tételéhez járulnak hozzá.

Bak

Térj vissza az alapokhoz. Életed leegyszerűsítésével lehetőséged nyílik rá, hogy olyan dolgokkal foglalkozhass, amelyek boldoggá tesznek téged. Változtass azon, ahogyan a munkához és a kapcsolataidhoz állsz, annak érdekében, hogy a legtöbbet tudd kihozni belőlük. Megértve, hogyan tudod a legjobban kihasználni a képességeidet, tulajdonságaidat, a hét közepén olyan szakmai változást tapasztalsz meg, amely egy jobb munkakapcsolatot eredményez egy kollégával vagy klienssel. Kisebb összetűzésbe keveredhetsz a hét vége felé a szeretteiddel.

Vízöntő

Ha nem vagy elég figyelmes és érdeklődő másokkal kapcsolatban, abból érzelmi viharok keletkezhetnek. Légy nyitott, hallgasd meg, amit mondani szeretnének neked, így megértheted, hogy mit éreznek mások és mit várnak el tőled. Egy utazás vagy valami ismeretlen dologban való részvétel képes lesz megváltoztatni a gondolkodásodat és új lehetőségek nyílnak meg számodra. Tanulj múltbéli tapasztalataidból és oszd meg másokkal a meglátásaidat.

Halak

Tartsd meg magadnak a magánéleted részleteit. Minél kevesebbet tudnak rólad mások, annál könnyebb lesz beszélgetést folytatni velük. Ahelyett, hogy kiadnád, gyűjts információkat. Érzelmeid a felszínre kívánkoznak törni. Ne hagyd, hogy bárki bármit rád erőltessen. Ha nem vagy szabad a mozgásodban, attól nagyon rettenetesen fogod érezni magad. Tartsd a kezedben az irányítást téged érintő dolgokban és tartsd távol magad a megbízhatatlan emberektől.

tudasfaja.com

loading...