Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp július 16-22. – Jól olvasd el, amit neked írtunk, mert...

Heti horoszkóp július 16-22. – Jól olvasd el, amit neked írtunk, mert szükséged lesz rá a héten, hogy tudj erről!

Ezen a héten fontos, hogy a kapcsolataink kezelésére nagyobb hangsúlyt fektessünk. Figyelnünk kell arra, hogy féken tartsuk túláradó érzelmeinket és higgadtan kezeljük a felmerülő helyzeteket, amelyek nagy befolyással lehetnek a körülöttünk élőkre és ránk is. Pénzügyi téren előrelépést tapasztalhatunk meg, ha bölcsen használjuk ki a lehetőségeinket.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér a következő hét!

Kos

Használd az intelligenciádat és a kommunikációs képességeidet, hogy abba a pozícióba tudj eljutni, ahová már régóta szerettél volna. A kollegiális kapcsolatok kulcsfontosságúak lesznek a hét közepén. Törekedj az egyenlőségre azzal, akivel a legtöbb dolgod lesz. Ha féken tartod az érzelmeidet, az segíteni fog egy felmerülő probléma megoldásában. Azt gondolsz, amit csak akarsz, de ne juttasd kifejezésre a véleményedet, mert a hét végén ezzel valakinek fájdalmat okozol majd. Ez a fájdalom olyan mértékű lesz, amit utólag nagyon meg fogsz bánni.

Bika

Tudni fogod, hogy mit kell tenned a hét elején, amikor hivatalos ügyeket fogsz rendezni. Az eredmény segít stabilizálni a pozíciódat és növelni a hosszú távú biztonságodat. Túl sok feljebbvalód fog bosszúságot okozni neked. Tégy egy lépést hátra és folytasd inkább egyedül. Többet fogsz elérni, ha a pletykák és zsarnokoskodás kereszttüzéből kiléphetsz. Ha valakinek nem tetszik, amit csinálsz a hétvégén, ne engedd, hogy a harag vegye át a hatalmat feletted. Jobb, ha az energiát a béke és a szeretet felé irányítod inkább.

Ikrek

Tudatosan törekedj arra, hogy jó kapcsolatot ápolj a barátaiddal és a rokonaiddal, még akkor is, ha nem osztják a véleményedet. Ha nem vagy őszinte a szándékaiddal kapcsolatban, akkor félre fogsz vezetni valakit a hét elején, amely kellemetlen helyzethez vezethet. Engedd szabadon a képzeletedet a hét közepén és olyan embereket vonzol majd magadhoz, akik hasonló habitusúak, mint te vagy. A vágy, hogy részt vegyél egy olyan tevékenységben, amit izgalmasnak találsz, egy érdekes találkozást hoz el az életedbe.

Rák

Oszd meg a készségeidet, szolgálataidat és tapasztalataidat a hét elején és változást eredményezhetsz egy helyzetben, amely valaki miatt egy ideje halasztódik. Egy változás otthon közelebb fog hozni egy szeretett személyhez. A nyitottság a terveiddel és a szándékaiddal kapcsolatban meg fogja könnyíteni az életedet. Számíts rá, hogy a hét közepe felé kérdéseket tesznek majd fel neked arról, hogy miként érzed magad egy baráttal vagy kollégával kapcsolatban. Ne hagyd, hogy a harag akadályozzon téged a fejlődés folyamatában.

Oroszlán

Beszélj őszintén és ne tégy irreális ígéreteket. Ha túl sokat vállalsz magadra és túlságosan nagylelkű vagy, akkor azzal extra stresszt okozol magadnak. Foglalkozz szigorúan a munkával a hét közepe felé, ne add át a felelősséget és ne hagyj befejezetlenül dolgokat. A jó hírnév megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy úgy cselekedj, ahogyan azt elvárják tőled. Mondd el az érzéseidet és simíts el minden nézeteltérést egy baráttal, rokonnal vagy a kedveseddel.

Szűz

Tartsd meg magadnak a gondolataidat és a véleményedet a hét elején. Hallgasd meg, hogy mit mondanak mások és húzz azok felé, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Figyelmet kell fordítanod a személyes fejlődésedre. Fordíts több időt és energiát arra, ami a hét közepén elérhető. Végezz változtatásokat otthon azzal a céllal, hogy stabilizáld a helyzetedet valakivel, akit szeretsz, vagy csak együtt élsz. Valaki a személyes varázsát fogja felhasználni, hogy a felelősséget a nyakadba varrhassa.

Mérleg

Magyarázd el a nézőpontodat azoknak, akiknek a segítségét szeretnéd kérni. Ha őszintén kifejezed mindazt, amit át akarsz adni, az hatalmas bátorító erővel fog bírni. Vizsgáld meg a pénzügyi helyzetedet és gondolkozz el egy hosszú távú befektetésen. A megtakarított pénz enyhíti a stresszt és egyfajta biztonságérzetet ad. Oszd meg az érzéseidet és pontosan tudni fogod, hogy hol tartasz éppen, Sok mindent el tudsz érni, ha nyitott és becsületes vagy azzal kapcsolatban, hogy hogyan látod a jövőben a dolgokat.

Skorpió

Ne mondj semmi olyat a hét elején, amit később felhasználhatnak ellened. Valaki arra vár, hogy tévedj és hibát véts. Maradj figyelmes, mérd fel a helyzetet és tervezd meg, hogy hogyan haladj tovább. Egy pozitív változtatás a hét közepén javulást eredményezhet a szerelmi életedben vagy egy rokonnal, baráttal való kapcsolatodban. Mutasd meg másoknak, hogy törődsz velük. Erővel a hét vége felé nem sokat fogsz elérni, de a kreatív javaslataid érdeklődést fognak felkelteni és segítenek majd egy probléma megoldásában.

Nyilas

Az a szellemi megközelítés, amelyet a hét elején alkalmazol, segíteni fog egy probléma megoldásában. Kombináld a képességeidet a személyes varázsoddal és senki nem állhat majd az utadba. Valaki a hét közepén meg akar majd téveszteni. Ne támaszkodj másodkézből kapott információkra. Egyenesen a forráshoz menj és az alapján hozz döntéseket. Vidd végig a terveidet és az előrelépés vagy fizetésemelés is megérkezik majd. Egy pénzügyi beszélgetés segítségedre lesz, hogy bölcsen fektesd be a pénzedet.

Bak

Határolódj el mindazoktól, akik úgy tűnik, hogy következetlenek és megbízhatatlanok. Okos dolog nem hirtelen beleugrani valamibe, főleg, ha egy olyan személy is részt vesz benne, aki teljesen kiszámíthatatlan. Változásokat tapasztalhatsz meg a hét közepén. Vedd számba a lehetőségeidet és válassz úgy, ahogyan a leghelyesebbnek érzed. Egy érzelmi helyzet merül fel a hét vége felé, amelyet jó lesz óvatosan kezelned. Ne hagyd, hogy bárki is felesleges vitába keverjen bele. Kínálj fel alternatív megoldásokat.

Vízöntő

Figyelj oda egy érzelmi kérdésre a hét elején. Ne reagáld túl a dolgot és ne engedd, hogy valaki belerántson egy olyan helyzetbe, ami nem a legjobb érdekeidet szolgálja. Kerüld el a felesleges kiadásokat. Ragaszkodj egy olyan rutinhoz, ami segít abban, hogy a dolgaidat időben el tudd végezni. Ha tartod magad a kitűzött tervhez és ütemhez, akkor nem lesz baj. A hét vége felé tölts egy kis időt a hivatalos és egészségügyi papírjaid áttanulmányozására. Keresd meg a legjobb módját annak, hogy megoldást találj olyan dolgokra, amelyek hosszú távon befolyásolják az életedet.

Halak

Ne tegyél pénzügyi lépéseket, amelyek azon alapulnak, amit valaki a hét elején tanácsol neked. Védd magad a veszteségektől és játssz biztonságosan. Csak abba fektess be, amiről úgy gondolod, hogy tuti nyereséget hoz majd. A munka a hét közepén a lehető legjobban alakul. Egy pozitív változás kellő löketet ad ahhoz, hogy a létező legjobb módon ki tudd használni a készségeidet. Lendülj akcióba, ha segítséget akarnak kérni tőled. A romantika meg van írva a csillagokba és javítani fogja a hangulatodat.

tudasfaja.com

loading...