Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp december 16.-22.- Az év utolsó előtti hete sok jót tartogathat...

Heti horoszkóp december 16.-22.- Az év utolsó előtti hete sok jót tartogathat neked is!

Közeledik az év vége, ami sokak számára tartogathat nem várt meglepetéseket. Ha szeretnéd tudni rád mi vár az utolsó előtti héten, most kiderül!

Kos

Higgadj le és koncentrálj azokra a feladatokra, amelyeket el kell intézned a hét elején. Fontos, hogy idejében letudd a kötelezettségeidet, így utána már nyugodtan dőlhetsz hátra. Ne költekezz túl. Feljebbvalókkal folytatott tárgyalások során a szervezett megközelítés a célravezető. Igyekezz fenntartani a békés hangnemet és légkört. Rövid utazások, régi barátokkal való találkozások repítenek a hét végén a nosztalgiázás világába.

Bika

Ne fedj fel titkokat a hét elején. Lehet, hogy úgy érzed, nyugodtan elárulhatsz ilyesfajta újságot másoknak, de előfordulhat, hogy ezzel másvalaki terveit szabotálod, vagy hozod kellemetlen helyzetbe. Ehelyett inkább kezeld bizalmasan a rád bízott információt és azon gondolkodj, hogyan tudnál segítségére lenni ennek a személynek. Oszd meg a gondolataidat, érzéseidet és szándékaidat a hét közepén, ha visszaigazolásra vágysz. A romantika legyen első helyen a listádon és szervezz programot kedveseddel.

Ikrek

A hét elején jó lenne, ha pozitív változásokra koncentrálnál. Távolodj el azoktól az emberektől, akik úgy tűnik, hogy használni akarnak téged vagy rá akarnak venni olyan szokásokra, amelyek ártalmasak a fizikai és lelki egészségedre nézve. Személyes fejlődésed, spirituális növekedésed és bölcsességed a legnagyobb ajándék, amit adhatsz szeretteidnek ezen az éven. Fordíts nagyobb figyelmet a fizikai és érzelmi egészséged ápolására. Fogadd el mások segítségét.

Rák

Talán nem tetszenek azok a változások, amelyek a hét elején körülötted zajlanak és az, amit egyesek kérnek tőled, de ha fontolóra veszed, hogy milyen lehetséges módon járulhatsz hozzá ezekhez, akkor sokkal többet is elérhetsz általuk, mint gondolnád. A romantika és a személyes fejlődés elsődleges helyet élveznek. Fordíts időt azokra az emberekre, akik fontosak számodra és szervezz programot, hogy a kapcsolataidat erősíthesd.

Oroszlán

Kívánj valamit a hét elején. Szocializálódj, szervezz programot kollégákkal, barátokkal és oszd meg elképzeléseidet, ötleteidet. Vegyél részt gyermekekkel közös programokban vagy segédkezz olyan szervezetek munkájában, akik nehéz sorsú embereknek nyújtanak segítő kezet. A produktivitás a kulcs, hogy a hét közepén elkerüld a bajt. Tudd le a befejezetlen feladataidat és maradj távol mélyebb érzelmi beszélgetésektől az év vége közeledtével. Költs kevesebbet és adj többet. Az, amit a két kezeddel adsz, messze többet ér, mint amit pénzen venni tudnál.

Szűz

Talán nem akarsz semmin változtatni annak érdekében, hogy megtaláld a helyed a hét elején, de mielőtt bárhogyan is döntenél, vedd számításba figyelmesen, miből származhat nagyobb nyereséged. Légy kreatív és fogadd el a változást, ha az szükséges ahhoz, hogy előrébb juss, különben csak egy helyben fogsz toporogni. A hét közepén egy idősebb és tapasztaltabb személlyel nagyon érdekes beszélgetést fogsz folytatni, amiből sokat tanulhatsz. Ez segíthet is abban, hogy helyrehozz egy bizonyos helyzetet, amivel éppen szemben találod magad.

Mérleg

Élj és tanulj a hét elején. Tanulj a tapasztalatokból, figyeld meg, hogy milyen pozitív hozadéka lehet a történéseknek körülötted. Olyan emberekkel és tevékenységekkel töltsd az idődet, amelyek valóban értékesek számodra. Ne feledkezz meg a kötelezettségeidről sem, ha negatív szituációkat szeretnél megelőzni. A hét közepén vizsgáld felül a pénzügyi helyzetedet, mielőtt még olyan költekezésre adnád a fejed, amelyre valójában semmi szükséged. Tölts minőségi időt azokkal a barátokkal és családtagokkal, akikkel ritkán találkozol. A beszélgetések jó hatással lesznek rád.

Skorpió

Légy óvatos a hét elején vezetés közben vagy egy olyan komoly beszélgetés során, amelyet egy életedet nagyban befolyásoló személlyel folytatsz. Légy békés és kedves, ahelyett, hogy bosszankodnál egy amúgy is nehéz érzelmi szituációban. Nyílj meg a hét közepén és vallj színt egy olyan személynek, akit nagyon szeretsz. A szeretet mindent legyőz és ez egyetemes igazság, nem unásig ismételt közhely. Ne engedj az érzelmi költekezés csábításának a hét vége felé.

Nyilas

A hét elején ragaszkodj ahhoz, amit már jó ismersz, és ne hagyd, hogy ismeretlenek olyan költekezésre vagy cselekedetekre beszéljenek rá, amelyeket a belső megérzésed elutasít. Fordíts nagyobb figyelmet a családodra és az otthoni dolgaidra. Foglalkozz olyan feladatokkal a hét közepén, amelyeket még mindenképpen el kell végezned az év vége előtt. A hét végét szenteld egy szeretett személynek.

Bak

Hallgass, figyelj és tegyél meg bármit annak érdekében, hogy segíthess egy szükségben lévő emberen a hét elején. A hozzájárulásodhoz nem kell pénztárca, csupán a szíved. Az, ahogyan másokkal bánsz, nem csak rájuk, de rád is nagy hatással lesz. Bizonyos változtatások az otthonodban a családi kötelékek megerősödéséhez vezet. Adj hálát azért, amid van és ossz meg mindent azokkal, akik fontosak számodra. Ennél több nem is kell a boldogsághoz.

Vízöntő

A hét elején ünnepelj a barátokkal és kollégákkal, ennek segítségével képes leszel felmérni, hogy kik azok, akik egy irányban haladnak veled. Lehet, hogy némi változtatásra lesz szükség. Egy érzelmi üggyel a hét közepén foglalkoznod kell annak érdekében, hogy helyesen dönthess a jövődet illetően. A hét végén már a családoddal ünnepelhetsz otthon, ami sok örömet fog hozni számodra. A lelkesedésed és szereteted közelebb fog hozni hozzájuk.

Halak

A kereseti lehetőségedben történt változás elsőre nagyon fel fog bosszantani téged, de amint rájössz, hogy mit tanulhatsz belőle és hogyan igazodhatsz hozzá, látni fogod, hogy ez a legjobb dolog, ami veled történhetett. Használd a leleményességedet a hét közepén, hogy segíthess változást hozni valaki életébe. Ha részt veszel valamilyen önkéntes munkában, azzal egyértelművé válik számodra, hogy mire vagy képes és mi az, amit igazán szeretnél. A hét vége felé érzelmes beszélgetésben lesz részed. Dönts bölcsen, mit és hogyan osztasz meg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...