Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp április 9-15.: Szakítás, előrelépés, nyeremény, balszerencse, rád mi vár a...

Heti horoszkóp április 9-15.: Szakítás, előrelépés, nyeremény, balszerencse, rád mi vár a héten?

Hirdetés

Igazán nyüzsgő hét áll előttünk, amely néhány érdekes csillagászati jelenséget vonultat majd fel. A hét elején a csodás Vénusz a dinamikus Marssal fog együtt állni, melynek hatására olyasvalakit nyűgözhetünk le, aki nagy befolyással lesz az életünkre.

A hét közepétől a Vénusz harmonikusan összeáll a Neptunusszal, ez arra ösztönözhet minket, hogy álmainkat és fantáziánkat dédelgessük. Ez a hét kiváló időszak lehet romantikus randevúkra és különleges események szervezésére.

Hirdetés

Kos

Bár egy részed azt sugallja, hogy lázadnod kellene a feljebbvalóid ellen, a csillagképek azt üzenik, hogy ugyanilyen egyszerű lenne együttműködni velük. A tapasztalt Vénusz és a bátor Mars közötti pozitív kapcsolat segíthet abban, hogy meglásd ennek az együttműködésnek az előnyeit, ami nem is kevés. A héten inkább az álmodozásra fekteted a hangsúlyt, mint a cselekvésre, erre jobb, ha odafigyelsz.

Bika

A hét elején megrendülhet a hited valamiben, ami arra fog ösztönözni, hogy hagyd el a korlátozó látásmódodat és szélesebb perspektívában gondolkodj. Figyelj az ösztöneidre. Ha valamivel kapcsolatban jót érzel, az stabilan és mélyen belülről fog fakadni, ellenkező esetben ingatagnak fogod érezni magad. Csak annyi a dolgod, hogy hallgass a bensődre.

Ikrek

Egy baráttal összetűzésbe keveredhetsz, aki úgy gondolod, hogy nem veszi elég komolyan a problémádat. Ne hagyd, hogy a kapcsolatotok megromoljon. Ez a személy nem tudja pontosan, hogy min mész keresztül. Erőteljesen összpontosítasz rá, hogy ezt a gondot a lelked legmélyén meg tudd oldani és nem biztos, hogy ezt más is képes megérteni rajtad kívül. Ha találsz valakit, aki tud kötődni ehhez a témához, egy vele folytatott beszélgetés segíthet rajtad.

Rák

Egyesek már a hét elején is igényelhetik a szolgálataidat, ezért hasznos lehet, ha nemet mondasz olyan dolgokra, amiket nem látsz kivitelezhetőnek. Így is van elég dolgod, nem kell, hogy mások még több terhet rakjanak rád. A kifejező Merkúr a hétégén irányt fog váltani, így fontos, hogy figyelmes légy szerződések aláírásakor vagy nagyobb értékű dolgok vásárlásakor.

Oroszlán

A megfeszített munkatempó és egy kikapcsolódás céljából tervezett utazás most nem igazán összeegyeztethető számodra, ami feszültséget szülhet benned. Mindazonáltal a bájos Vénusz jelenléte a célok és karrier szektorodban segít ezen a helyzeten átlendülni. Befolyásával sikeresen véghez viheted kifejezetten fontos feladataidat.

Szűz

A hét elején meghozott döntésed alapján talán sokkal nagyobb részben vagy éppen ellenkezőleg, kevésbé vehetsz részt egy kreatív projektben. A Nap jelenléte a megosztott források szektorodban az sugallja, hogy érdemes volna a következményeket hasznos tapasztalatként felhasználnod. A harmonikus Vénusznak és a dinamikus Marsnak köszönhetőn egy olyan emberrel lesz lehetőséged találkozni, akit már nagyon régen láttál. Ha élsz a lehetőséggel egy csodás és emlékezetes találkozóban lesz részetek.

Mérleg

A kapcsolataidra továbbra is jellemző a feszült állapot, különösen, ha egy barátod vagy közeli ismerősöd nézetei nem egyeznek a családodéval. Neked kell majd a közbenjárónak lenned, ki elsimítja a nézeteltéréseket. Lehetőségetek lesz rá, hogy közös értékeket találjatok a szituációban, ami megkönnyíti majd a folyamatot.

Skorpió

A bájos Vénusszal a kapcsolati szektorodban, párkapcsolatok és barátságok terén virágozni fog ez a hét. Ugyan egy bimbózó románc összezavarhat, mert nem leszel benne biztos, hogy képes vagy-e a megfelelően jó benyomást tenni a másikra. Jobb, ha elhessegeted ezt a kételyt magadtól. Az egészségeddel kapcsolatos kérdések is foglalkoztatnak, és olyan dolgokba fogsz befektetni, amelyek segíthetnek téged egy új életmód kialakításában, legyenek azok sporteszközök vagy speciális élelmiszerek.

Nyilas

Ne hagyd, hogy a barátaid elvegyék a kedvedet egy olyan dologtól, amit szívvel-lélekkel csinálsz, de szerintük nem éri meg. Ha te valóban jól érzed magad a tevékenység közben, az a legfontosabb jel számodra. Hagyd figyelmen kívül a kritizálókat, mert lehet, hogy csak a féltékenység vezérli őket. Új barátságok születhetnek, éppen az érdeklődési köröd miatt.

Bak

A fejlődés az utóbbi időben kissé nehéz volt a hanyatló Merkúr mellett. Az otthoni projektekkel való előrehaladás egy hegymenettel ért fel számodra. Azonban annak tükrében, hogy milyen típus vagy, kizárt, hogy feladd. A jó hír, hogy a hétvége közeledtével fordulnak a dolgok és könnyebben átlendülhetsz majd az akadályokon.

Vízöntő 

Fotnos, hogy ne kételkedj magadban ezen a héten, különösen akkor, ha egy olyan ötleted születik meg, ami aranyat érhet. Beszélj olyan emberekkel, akikben a legjobban megbízol, hogy némi megerősítést kaphass. Ezen a héten lehetőleg ne írj alá fontosabb dokumentumokat, inkább halaszd el a következőre. Ha mégis szükséges, mindig fordíts figyelmet a kisbetűs részre is.

Halak

Ragyogó ötletet vehetsz egy magazinból vagy internetes oldalról az otthonod felújítására vonatkozóan és már szerzed is be a szükséges eszközöket a projekthez. Motivált lehetsz abban, hogy támogass valakit, aki nehéz időkön megy keresztül. A kedves Vénusszal a kommunikációs szektorodban és a könyörületes Neptunusszal a jegyedben valóban megérint a helyzet és alig várod, hogy ott segíthess, ahol tudsz.

tudasfaja.com

Hirdetés