Kezdőlap EZOTÉRIA Heti horoszkóp – 2017. május 01. – május 07. – Különleges lehetőségek...

Heti horoszkóp – 2017. május 01. – május 07. – Különleges lehetőségek nyílnak meg a Mérleg előtt

Hirdetés

Mi vár ránk a következő napokban?

Május első hete máris egy munkaszüneti nappal indul, amit használjunk fel arra, hogy felkészülünk a pörgős mindennapokra, hiszen a heti bolygóállások olyan pozitív energiával támogatnak, ami segít a változásban, a szakmai célok elérésében és az emberi kapcsolatok rendbetételében.

Hirdetés

Kos: A fizikai és a szellemi aktivitásunk is megnő a héten, ezért még magunkat is meglephetjük azzal, hogy olyan helyzetekben nyújtunk kimagasló teljesítményt, amelyek eddig távol álltak tőlünk.

A következő napokban elképesztő feladatokat végezhetünk el, emiatt mások szólhatnak, hogy a határainkat feszegetjük, ám ez jó hír, hiszen azt jelenti, hogy végre kilépünk a komfortzónánkból, illetve új formába lendülünk.

Most nem lesz olyan ügy, amire ne lenne válaszunk, ráadásul másoknak is remek tanácsokat fogunk adni. A kommunikációnkkal nem csak a saját dolgainkat rendezzük el, hanem másokéba is besegíthetünk. Ha lehet, akkor csendesítsük el a vitatkozó ellenfeleket!

Bika: A heti bolygóállás energiája lassítani fog, de egyáltalán nem baj, ha kicsit óvatossá tesznek a csillagok. Az égi erők egész héten körülölelnek, és segíthetnek, hogy kicsit elrugaszkodjunk a realitás talajáról, ami furcsa módon jót fog tenni, mert ez közelebb vihet a céljaink eléréséhez.

Május első napjaiban ápolhatjuk, javíthatjuk, elmélyíthetjük az emberi kapcsolatainkat, illetve elengedhetjük azt, amire már nincs szükségünk, valamint erősíthetjük azt, ami támogat. Ettől igazán jól fogjuk érezni magunkat.

Valószínűleg már feltűnt, hogy mostanában gyakran kerülünk konfliktusba, mert sokszor ellentmondunk, ami miatt egyes kapcsolataink meglazultak. Mérlegeljük ezeket, mert lehet, hogy ez annak volt az előjele, hogy ideje némelyik kapcsolatot megszakítani, vagy éppen felpörgetni. Az, hogy melyik irányt választjuk, a saját döntésünkön múlik.

Ikrek: Szerdáig nem leszünk a helyzet magaslatán, de a hét közepén sokat fog javulni a kedélyállapotunk. Mivel ez másoknak is fel fog tűnni, ezért nem meglepő, hogy tőlünk kérnek majd tanácsot, ötletet, és plusz erővel töltenek fel.

A héten képesek leszünk arra, hogy mások motiváljunk, jókedvre derítsünk, mosolyt csempésszünk az unalmas pillanatokba, és tényleg tiszta szándéktól vezérelve figyelünk az emberekre. Mindemellett nyitottan fogadjuk az információkat, illetve tudatosan keressük annak a lehetőségét, hogy eddig ismeretlen dolgokról szerezzünk tudást.

Pénzügyi téren is jó esélyünk lesz a fellendülésre.

Rák: Kedvező napokkal indul a május. Most semmi sem zavarja meg a lelki békénket, legfeljebb az, hogy a szokottnál többet kell dolgoznunk, ám a szorgalmunk meg fog látszani az eredményeinken. A terveinket könnyen meg tudjuk valósítani, az életünk pedig jó irányt vesz.

A héten lehetnek pillanatok, amikor kételkedni fogunk abban, hogy tényleg minden rendben van-e, mert furcsa, hogy minden ennyire békés és biztonságos. Ne keressünk bajt ott, ahol nincs, mert az égiek most tényleg megteremtették a remek körülményeket.

Használjuk ki a ritka helyzetet arra, hogy elmélyedjünk magunkban! Gondolkozzunk, elemezzük ki a hibáinkat, tervezzük meg a közeli és távoli jövőt! A héten nyugodtan elhihetjük, hogy minden megfelelő irányba halad. A hétköznapjaink kiegyensúlyozottak lesznek, úgyhogy élvezzük az élet adta örömöket, még a legapróbbakat is!

Oroszlán: A héten mindenben segíteni fognak az égiek, tehát csak kérnünk kell az iránymutatást. A következő napokban mindegy, hogy mit gondolunk, teszünk, mert minden úgy fog alakulni, ahogy elképzeltük.

A pozitív változások egymást követik, de nekünk kell eldöntenünk, hogy lesz-e merszünk az igazán nagy változásra. A csillagjegyünk alapján kell, hogy legyen bátorságunk, mert igaz, hogy a sorsra is bízhatnánk magunkat, de ez nem lenne méltó egy Oroszlánhoz. Vegyük elő a tettre kész énünket, és cselekedjünk, mert az eredmény garantált!

Szűz: A héten sok minden fog történni, ám nem a terveinknek megfelelően, ez pedig zavarni fog.

Ennek a következménye, hogy az első napokban azon fogunk dolgozni, hogy az eredeti mederbe tereljük az ügyeinket.

A csillagjegyünk miatt alapos tervezők vagyunk, tehát korábban kiszámítottuk a lépéseinket, de a csillagok megváltoztatják a dolgaink menetét, ezért úgy érezhetjük, hogy a sors direkt kibabrál velünk.

Ahelyett, hogy az akadályok miatt bosszankodunk, inkább álljunk meg, merüljünk el a gondolatainkban, elemezzük ki a történteket, mert rá fogunk jönni, hogy az égiek csak szeretnének megóvni a felesleges ténykedéstől. Ne a mellékúton próbáljunk eljutni a célhoz, hanem a legegyenesebb úton haladjunk!

Mérleg: Már hétfőn érezzük, hogy valami pozitív közeledik, majd napról napra egyre intenzívebb hatások érnek, ezek között pedig nem lesz negatív. Legyünk szorgalmasak, tervezzünk, cselekedjünk, használjuk a rejtett képességeinket, mert így a kedvünk is jó lesz.

Május első napjai sok jó hírt hoz, tehát nem lesz miért panaszkodnunk. Ha csütörtökön nagy lépésre szánjuk el magunkat, akkor kérjünk külső segítséget, ha olyan tudásra van szükségünk, amivel nem rendelkezünk!

A hét minden percében önszántunkból hozzunk döntést, mert akkor minden ügyünk jól fog alakulni! Ha majd pénteken végiggondoljuk az elmúlt munkanapokat, akkor elégedettek lehetünk, mert minden függőben lévő ügyet sikerül lezárnunk.

Skorpió: A héten szükségünk lesz a kívülről érkező inspirációkra, ötletekre, amelyeket nálunk idősebb, tapasztaltabb emberektől kaphatunk meg. Ha úgy érezzük, hogy mindent tudunk, akkor is hallgassuk meg még a legfurcsább információt is, fogadjuk el a tanácsokat, és folytassunk eszmecseréket!

A héten meg kell tapasztalnunk az ismeretlen dolgokat, meg kell értenünk a láthatatlan folyamatokat, de az is előfordulhat, hogy egy olyan tennivalót kell elvállalnunk, amit eddig soha. Mindeközben feltűnhet, hogy milyen erős belső átalakulás indul el bennünk. Szellemileg és fizikailag is változunk, mert nagy szükségünk van arra, hogy okosabbak, tapasztaltabbak legyünk.

Nyilas: Május első hetében nem érezzük elég szilárdnak a lábunk alatt a talajt. Ennek oka az, hogy nem mennek hibátlanul a dolgaink. Tartsuk észben, hogy egy kis fennakadás még nem a világvége, hiszen csak egy kisebb tüzet kell eloltani!

A következő napokban sok váratlan feladat, és elgondolkodtató élethelyzetek miatt érezhetjük úgy, hogy ezek csak lopják az időnket, ám meg fogjuk találni rájuk a megoldást, utólag pedig rájövünk, hogy szükségünk volt ezekre a tapasztalatokra.

A problémáink okát a kommunikációnkban kell keresnünk. Vegyük észre, ha a kelleténél erőteljesebben szólalunk meg, és arra is ügyeljünk, hogy milyen stílusban reagálunk, mert ezzel automatikusan bevonzhatjuk a bonyolult helyzeteket. Csütörtökön és pénteken változik a helyzet, és az égiek újra a javunkat fogják szolgálni.

Bak: A környezetünk megszokta, hogy az egyszerűbb, érthetőbb, kiszámíthatóbb dolgokat szeretjük, ám ezen a héten megfordul velünk a világ, és mindenre számíthatunk, de békére és nyugalomra biztos, hogy nem.

A következő napokban nagy lesz a jövés-menés, mert sok feladatot kell elvégeznünk, ráadásul olyan ügyek is napirendre kerülnek, amelyekre egyáltalán nem számítottunk. A héten muszáj lesz kilépnünk a komfortzónánkból.

Több munka, több aktivitás mutat rá, hogy ideje változtatnunk, mert különben elmaradnak a fantasztikus sikereink. Pénteken már önmagunkat dicsérhetjük meg azért, hogy milyen bátrak voltunk. A hétvége harmóniában telhet.

Vízöntő: Ha a héten elakadunk, akkor ne essünk pánikba, mert az égiek kérés nélkül fognak kihúzni a bajból. Amikor minden rendben lesz, akkor lökést adnak, hogy új dolgokat tehessünk meg, és bátorságot adnak, hogy rá merjünk lépni az ismeretlen útra.

A következő napokban fontos, előremutató döntéseket kell meghoznunk. Ezek elsősorban önmagunkkal állnak majd kapcsolatban, ami egyáltalán nem önző dolog. Most akkor is érdemes lényegi kérdésekkel foglalkoznunk, ha ezt nem terveztük.

A héten képesek leszünk az új információk befogadására, tanulásra, tehát legyünk nyitottak a szellemi fejlődésre, gyűjtsünk tapasztalatokat szakmai és tanulmányi téren. Május első napjaiban különösen fontos a gyorsaság és a megfontoltság, mert ez kell a sikerhez.

Halak: A hétfői nap nyugodtnak ígérkezik, ezért bátran lazítsunk, tegyük azt, amihez kedvünk van, és rutinfeladatok mellett legyen időnk a tervezésre is! Fontos, hogy ne csak az aktuális hét menetrendjét állítsuk össze, hanem állítsunk fel fontossági sorrendet, és tűzzünk ki néhány új célt!

A régi feladatokat sokkal könnyebb lesz elvégezni, ha már tudjuk, hogy milyen új tennivaló vár ránk. Keddtől kicsit erősebb tempóra kell váltanunk, de még ezen a napon is akadályok nélkül mehet a munka.

Szerdán felpörögnek az eseménye, mert extra energiát kapunk az égiektől. Ezt az erőt használjuk fel a jogi és üzleti ügyek elintézéséhez, valamint a bonyolult emberi kapcsolatok rendezéséhez! Abban az esetben, ha valahol elakadunk, akkor nézzünk szét, hogy kitől kaphatunk segítséget, tanácsot, mert lesz, aki örömmel áll a szolgálatunkra.

(Forrás: life.hu)

Hirdetés