Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp 06.18-06.24. – A Halak elszánja magát, a Bika lezárja a...

Heti horoszkóp 06.18-06.24. – A Halak elszánja magát, a Bika lezárja a múltat, az Ikrek fontos hírt hall. Rád mi vár a héten?

Hirdetés

Alaposan vegyük fontolóra a lehetőségeinket, mielőtt komolyabb változtatásokat tennénk meg az életünkben. Ne engedjük, hogy az érzelmi viharok túlnőjenek a fejünkön és kerüljük el a felesleges vitákat. Igényeljük a személyes fejlődést, amely az élet minden területén a hasznunkra válik. Egyesek számolhatnak romantikus energiák emelkedésére is.

Lássuk, mit hoz a hét az egyes csillagjegyeknek.

Hirdetés

Kos

Egy változtatás lehetősége nagyon csábító számodra, de mielőtt felkavarnád az állóvizet a személyes vagy a szakmai életedben, jó, ha gondolsz a következményekre is. Fókuszálj az önfejlesztésre és a szakmai képességid fejlesztésére is, mielőtt egy új ösvényre lépnél. Vezesd le az érzelmi energiádat valami hasznosra, ahelyett, hogy egy olyan veszekedésbe bocsátkoznál, amivel semmit nem tudsz megoldani. Gondold át alaposan a hétvégét, ne akciózz meggondolatlanul.

Bika

Használd fel a múltbéli tapasztalataidat a hét elején, hogy elkerülhess egy kellemetlen szituációt, ami nem sok választási lehetőséget fog hagyni. Koncentrálj a személyes fejlődésre és valamilyen új dolog tanulására. Egy találkozó vagy üzleti út nagyon hasznosra sikeredik, sok új információval fogsz megismerkedni. Ne engedd, hogy egy érzelmi szituáció vitába torkolljon egy baráttal vagy rokonnal. Ne bonyolítsd meg a dolgokat hétvégén, kerüld az extravagáns költekezést és a felelőtlen viselkedést, ha nem szeretnél kritikát kapni.

Ikrek

Nem fogsz elegendő információhoz jutni, amely érzelmi dilemmát fog eredményezni a hét elején. Ne engedd, hogy a képzeleted vegye át az irányítást. Gyűjtsd össze a szükséges tényeket, mielőtt feldühödsz valakinek a hozzáállásán. Oszd meg az érzéseid egy olyan személlyel, aki közel áll hozzád, hogy megtudd, hányadán is állsz magaddal. Légy óvatos szerződéskötéssel és jogi ügyekkel kapcsolatban. Utazásban késések és rizikók felmerülése lehetséges. Kerüld el az érzelmi vitákat és a fizikailag megerőltető testmozgást.

Rák

Egy érdekes ötlettel fogsz találkozni, amikor az otthonod átalakításán gondolkodsz. Gondold át alaposan, hogy min szeretnél változtatni az életedben és találd meg a legkockázatmentesebb utat, hogy elérhesd a céljaidat. A romantika kiemelkedően fontos lesz a héten. Egy érzelmi akadály fog felbukkanni, ha túlságosan nagylelkű leszel egy olyan személlyel, aki túlságosan sokat fog elvárni tőled. Adj tanácsokat, de ne ess túlzásba. Tervezz be hétvégére egy pihenő napot és relaxálj.

Oroszlán

Egy változás a hét elején befolyással lehet a hírnevedre és a státuszodra. Figyelj, hogy mit mondanak mások, de ne higgy el mindent, amit hallasz. Hagyd, hogy az intuíciód segítsen eldönteni, hogy mik a tények és mi a kitaláció. Ha túl sok dolgot elárulsz, akkor az átadott információval visszaélhetnek. Válaszd meg kikkel társulsz és kerüld el azokat, akik elvetik a sulykot. Egy érzelmi szituáció üti fel a fejét és váratlan változást fog eredményezni. Kerüld a vitákat.

Szűz

Pozitív kimenetelre számíthatsz, ha egy számodra fontos kapcsolatra időt fordítasz a hét elején. A szerelem kiemelkedő helyre kerül a héten és változás várható. Ne bízz abban, amit valaki a hét közepe felé meg akar osztani veled, mert csak a feszültség beszél belőle vagy félre van tájékoztatva. A legjobb, ha a forrásnál keresed az igazságot. Koncentrálj ara, hogyan tudnál segíteni másoknak a hétvégén. A javaslataid váratlan jutalmat fognak eredményezni.

Mérleg

Ügyelj arra, hogy mások mit cselekszenek a hét elején. Amit nem mondanak ki hangosan, az könnyen félreérthetővé válik. Ha kétségeid vannak, akkor kérdezz és tégy egy lépést visszafelé, amíg teljesen meg nem érted, hogy mi folyik. Ne várj arra, hogy valaki elvégezze a munkát helyetted. A múltbéli tapasztalatok és kapcsolatok jól fognak jönni a hét vége felé. Zárj le egy befejezetlen üzletet és könnyebb lesz tovább lépned.

Skorpió

A hét elején jobb betekintést nyersz arra vonatkozóan, hogy mit várnak el tőled és mi az, amit valóban tenned kell. Egy kevés extra erőre lesz szükséged ahhoz, hogy bevezesd a terveidet. Valaki, akitől a legkevésbé számítasz rá, segíteni fog neked. Egy érzelmi helyzet üti fel a fejét. Győződj meg arról, hogy pontos tényeket ismersz-e, mielőtt még vitába keverednél valakivel. Kormányzati szervekkel, intézményekkel vagy hatósági személyekkel kapcsolatos problémákat kezeld óvatosan. Ne költekezz túl, kerüld a megerőltető fizikai aktivitást és védd magad a lehetséges sérülésektől.

Nyilas

Ne bízz az ítélőképességedben, ha érzelmi helyzetben kell döntést hoznod. Ha hiszékeny vagy, valaki hagyni fogja, hogy butaságot csinálj. Használd a személyes varázsodat, hogy kijuthass egy olyan helyzetből, amely a hírnevedet károsíthatja. Személyes fejlődésed nyomán az önbizalmad is nőhet. Ünnepeld az életet valakivel, akit szeretsz. A romantika hangsúlyt kap a héten. Probléma merülhet fel egészségügyi vagy pénzügyi fronton. Viselkedj megfontoltan és vigyázz a lelki és fizikai egészségedre.

Bak

Kockáztass és vedd a kezedbe az irányítást. Jó helyzetbe fogsz kerülni, de addig semmi nem fog történni, amíg nem vagy készen akcióba lépni. Tárgyalj a saját nevedben és figyeld meg, hogy mi fog következni. Megfelelő ok miatt változtass. Ne engedd, hogy az érzelmek vegyék át az irányítást és olyan irányba toljanak, amely a visszájára sülhet el. Ne erőt, hanem intelligenciát használj, ha győztesen akarsz kijönni egy helyzetből. Légy őszinte az aggodalmaiddal kapcsolatban, így meg fogod tudni oldani őket.

Vízöntő

Mélyedj bele a tennivalókba és fejezd be, amit szükséges. Semmi értelme vitatkozni, amikor a legfontosabb az, hogy elvégezd a feladataidat és véget vess annak, ami eddig visszatartott. Gondold át a pénzügyi, jogi vagy egészségügyi dolgaidat, amelyek a jövőben befolyásolhatják az életedet. Kezeld máshogyan a pénzedet. Hallgasd meg, hogy mit javasolnak számodra a hét vége felé és alkalmazd azt a tanácsot, amelyik a legszimpatikusabb.

Halak

Légy nyitott és képes leszel olyan változtatásokat megtenni, amelyek segítenek javítani a kapcsolatodat azokkal, akik a legfontosabbak számodra. Pénzügyi nyereségre vagy ajándék számíthatsz a közeljövőben. Hallgasd meg a kritikákat és fontold meg, hogy hogyan lenne érdemes kezelni azokat, akik ésszerűtlenül sokat várnak el tőled. A türelem segíteni fog téged. Vegyél részt társasági eseményeken és vegyülj olyanokkal, akiket bölcsnek vélsz.

tudasfaja.com

Hirdetés