Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp 05.28- 06.03. – Izgalmasan zárjuk a májust és érdekes lesz...

Heti horoszkóp 05.28- 06.03. – Izgalmasan zárjuk a májust és érdekes lesz a június eleje!

Hirdetés

Érzelmi zsarolások, pénzügyi problémák, bizalmi kérdések. Az elkövetkező időszakban jobb, ha figyelmesebb leszel, nehogy olyan helyzetbe keveredj, aminek később ihatod meg a keserű levét.

Lássuk, hogy mi vár az egyes csillagjegyekre ezen a héten!

Hirdetés

Kos

Alkalmazz kisebb, de tartós változtatásokat az otthonodban vagy a munkahelyeden, a hét elején. Ez segíteni fog abban, hogy több pénz áramoljon hozzád és kevesebbet költs. Az extra munkaórák és a készségeid szakszerűbb alkalmazása kifizetődő lesz. Igyekezz minél több információt magadba szívni a hét közepén, hogy általa segíthess másokon, ahogy magadon is. Legyen több lelkesedés a döntéseid mögött és vidd véghez a terveidet. Ha hagyod, hogy az érzelmeid vegyék át feletted az irányítást, akkor veszélyes helyzetbe kerülhetsz.

Bika

Nem kell hirtelen döntést hoznod a hét elején csak azért, mert valaki más is megtette. Szánj időt a tények összegyűjtésére és a kedvezőbb lehetőségek felkutatására. Valaki érzelmi taktikát fog alkalmazni annak érdekében, hogy rávegyen, több pénzt költs vagy vegyél részt egy közös vállalkozásban. Nézd át a megállapodást részletesebben és figyelj az apróbetűs részekre. Azonnal húzz át mindent, ami számodra nem tetsző.

Ikrek

Fordítsd az energiádat valami produktívra a hét elején. Edzés, utazás, bármilyen tevékenység, ami motivál téged. Figyelj arra, hogy mit akarnak mondani neked mások, de ne engedd, hogy érzelmi játékba keverjenek. Fontos, hogy tényeken alapuló döntéseket hozz és ne az érzelmeidre támaszkodj. Előbb azt vedd számba, hogy neked mire van szükséged, mielőtt még felajánlanád a segítségedet másoknak.

Rák

Juttasd kifejezésre az érzéseidet a hét elején és működj együtt olyan emberekkel, akik hasonló változtatásokat próbálnak elérni, mint te. Használd a fantáziádat és képes leszel olyan megoldást találni, amely megváltoztathatja az életedet. A hét közepén egyértelmű érzelmi manipuláció áldozata lehetsz. Légy óvatos egy kollégáddal vagy feletteseddel. Valószínűleg hamis információt fogsz kapni vagy olyan miatt hibáztatnak, amiről nem te tehetsz.

Oroszlán

Ne hajtsd túl magad azzal, amivel éppen foglalkozol. Ha túl sok energiádat felemészted, nem leszel képes eleget tenni az ígéreteidnek. Tartsd magad távol azoktól az emberektől, akik túlzott elvárásokkal rendelkeznek és folyamatosan elégedetlenkednek. Célod az, hogy stabilizáld a helyzetedet, nem az, hogy hozzájárulj a zűrzavarhoz. Ne hagyd, hogy a nagylelkűséged legyen a veszted. Ha valakinek segíteni szeretnél, adj jó tanácsot vagy nyújts segítő kezet, de ne fizess meg mások hibáiért.

Szűz

Ne várd, hogy a változások maguktól bekövetkeznek. Hozz döntéseket az intuícióid alapján és haladj előre magabiztosan. Az új készségek elsajátítása és a múltbéli tapasztalataid ezekkel való kiegészítése segíteni fog a fejlődésben és még többet leszel képes nyújtani. Valaki, aki közel áll hozzád, nem fogja támogatni az ötleteidet. Vizsgáld meg közelebbről a kritikát, mielőtt még megváltoztatnád a terveidet.

Mérleg

Légy figyelmes, értékeld az ötleteidet és lendülj akcióba a hét elején, ha már elégedett vagy az információkkal, amiket megkaptál. A tevékenységnek mindig mentális, mind fizikai része is kell, hogy legyen. Tanulj a helyzetből, amennyit csak lehet és hozd meg a döntésedet egy olyan ember tanácsa alapján, kinek megvan hozzá a kellő szakértelme, hogy a jó irányba tereljen téged. Egy üzleti úgy vagy egy megállapodás sok megfontolnivalóval lát majd el.

Skorpió

Hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek. Beszélj a szívedből és simítsd el a nézeteltéréseket, amik az utadba kerülnek. Alkalmazz olyan változtatásokat, amelyek gyakorlatiasak, ugyanakkor ösztönzőleg hatnak a kreatív képzelőerődre is. Valaki a múltadból problémák forrása lehet. Mielőtt hagynád magad belesodródni a dologba, fontold meg, hogy milyen következményekkel lehet ez számodra.

Nyilas

Jobb, ha figyelmes leszel, mert valaki, aki megpróbál kihasználni téged, csúnyán félrevezethet. Fókuszálj a személyes hasznodra, takaríts meg pénzt és használd az erőforrásaidat arra, hogy a saját pozíciódat javítsd. Állj ki magadért, ha valaki ellentmondásosan nyilatkozna rólad. Ne hagyd, hogy valaki az érzelmeidre hatva rossz döntés meghozatalára késztessen.

Bak

Ne engedd, hogy az apró dolgok felzaklassanak. Tekints egy pillanatra a múltadba, majd fókuszálj teljes elméddel a jelenre és arra, hogy mit tehetnél annak érdekében, hogy pozitív változást érj el a személyes és szakmai fejlődésedben. Fordíts különös figyelmet a pénzügyeidre és a szerződéseidre. Ne bocsátkozz vitába olyan emberrel, aki a lobbanékonyság jeleit mutatja.

Vízöntő

Gondolkodj, mielőtt cselekednél. Ha túlreagálsz valamit, amit később megbánsz, az nagyon komolya érzelmi csapdába fog rántani téged. A kedvesség és a megfontoltság legyen a fő szempont. Ha valakinek rossz napja van, ne ítélkezz felette túl keményen. A haragot erős szavak helyett máshogyan is le lehet vezetni. Készíts tervet az otthoni dolgaid elintézésére.

Halak

Tekintsd át a beruházásaidat és az egészségügyi kiadásaidat és igyekezz megoldani egy függőben lévő problémát. Olyan lehetőségeket fogsz kapni, amelyek nagy valószínűséggel bele fognak illeszkedni a terveidbe és olyan eredményeket érhetsz el általa, amit reméltél. Románc közeleg. Valaki információkat tarthat vissza tőled. Légy kitartó és ne hagyd, hogy valaki érzelmi zsarolással akarjon rávenni arra, amit te nem akarsz.

tudasfaja.com

Hirdetés