Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Hátborzongató dolgot jósol Baba Vanga 2022-re – A koronavírus még csak a...

Hátborzongató dolgot jósol Baba Vanga 2022-re – A koronavírus még csak a kezdet!

Vangelia Gushterova néven nem sokan ismerték, ám, ha azt mondjuk, Baba Vanga, sokan kapják fel a fejüket, s figyelnek érdeklődve egy-egy naptári év vége felé.

 

 

Nem csoda, hiszen a már 22 éve meghalt bolgár látó asszony rengeteg olyan történést jósolt meg élete során, amik sorra bekövetkeztek.

Előre látta a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyainak ledőlését, de körülírta az Egyesült Királyság kilépését is az Európai Unióból.

Előre megmondta a koronavírus eljövetelét, bár egyenlőre mindenki szkeptikusan áll az asszony jóslataival szemben.

2022-re az alábbiakat “ígéri”, ami ha valóban bekövetkezik, nagyon borzalmas idők elé nézünk!


1.A Knowinsiders szerint egy halálos vírust fedeznek fel, amiben nagyon sok ember és állat fog majd végül meghalni. A gleccserek olvadni kezdenek, a veszélyes vírus Szibériából ered majd.

2. Idegenek támadnak majd a Földre, kapcsolatba lépünk ugyanis földönkívüli civilizációval, akik végül támadást indítanak majd ellenünk. Városokat bombáznak majd le és fogságba ejtik az embereket.

3. A klímaváltozás miatt éhínség tör majd ki a földön, az emberek végül már bogarakat, leveleket is megesznek majd. Egy afrikai sáskainvázió a gabonaféléket elpusztítja majd és mindez nem csak éhínséghez, hanem országok közti fegyveres harcokhoz is vezet majd.4. 2022-ben Ausztráliával együtt több ázsiai országot is heves áradások sújtják majd, amik nagy természeti katasztrófákhoz vezetnek.

Te mit gondolsz az asszony jóslatairól? Írd meg nekünk kommentben, kíváncsiak vagyunk rá!

 

loading...