Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas az öröm – Most jött a hír Várkonyi Andreáról

Hatalmas az öröm – Most jött a hír Várkonyi Andreáról

Hirdetés

A Mészáros csoport alapítványa, a Pro Filii Alapítvány jelentős személyi változásokon megy keresztül.

 

Hirdetés

A Menedzsment Fórum beszámolója szerint Mészáros Lőrinc lánya, Mészáros Beatrix távozik a kuratórium éléről, helyét pedig Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea veszi át.

Változások a kuratóriumban és a vezetésben

Az alapítványnál több fontos vezető is távozott. Dr. Tóth Krisztina, aki a társadalmi felelősségvállalás igazgatója és a kuratórium tagja volt, május 21-én elhagyta a csoportot. A főtitkári pozíciót és kuratóriumi tagságát Kelemen Krisztina, a csoport kommunikációs igazgatója veszi át. Kelemen Krisztina eddigi tapasztalata és szakértelme révén új lendületet hozhat az alapítvány munkájába.

Az alapítvány működése

A Pro Filii Alapítványt a Mészáros Lőrinc száz százalékos tulajdonában lévő Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. alapította. Az alapítvány célja, hogy támogassa a társadalmi felelősségvállalási programokat és a közösségi kezdeményezéseket. Mészáros Beatrix távozásával Mészáros Lőrincnek már csak két gyermeke, Mészáros Ágnes és ifjabb Mészáros Lőrinc maradnak kuratóriumi tagok.


Az új kuratóriumi elnök

Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége, aki eddig is aktívan részt vett a csoport tevékenységeiben, mostantól a kuratórium elnökeként folytatja munkáját. Az ő irányítása alatt az alapítvány célja, hogy tovább erősítse a társadalmi felelősségvállalás és a közösségi támogatás terén elért eredményeit.

A személyi változások révén a Pro Filii Alapítvány új irányokat és projekteket is elindíthat. Az új vezetőség célja, hogy még hatékonyabban támogassák a helyi közösségeket és a társadalmi kezdeményezéseket.

Kelemen Krisztina kommunikációs igazgatóként szerzett tapasztalata segíthet abban, hogy az alapítvány üzenetei és célkitűzései még szélesebb körhöz jussanak el.

A Mészáros csoport alapítványánál bekövetkezett személyi változások jelentős hatással lehetnek az alapítvány jövőbeli működésére és projektjeire.Várkonyi Andrea és Kelemen Krisztina új szerepeikben kulcsfontosságúak lesznek az alapítvány céljainak elérésében és a társadalmi felelősségvállalási programok sikeres végrehajtásában.

Az alapítvány munkatársai és támogatói bizakodva tekintenek a jövőbe, várva az új kezdeményezéseket és projekteket, amelyek hozzájárulhatnak a közösségek fejlődéséhez és jólétéhez.

Hirdetés