Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas a boldogság! Csak úgy özönlenek a gratulációk, együtt mutatták meg…

Hatalmas a boldogság! Csak úgy özönlenek a gratulációk, együtt mutatták meg…

Hirdetés

Az elmúlt időszakban sokak szívét megdobogtatta a hír: Krausz Gábor és Mikes Anna, a Dancing with the Stars párosa, végre nyilvánosan is bejelentették kapcsolatukat.

 

Hirdetés

A rajongók nagy örömmel fogadták ezt a hírt, és azóta is izgatottan figyelik az ifjú párt, hogy láthassák, milyen boldogságban élnek.Az eddigi időszakban Krausz Gábor és Mikes Anna viszonylag visszafogottan osztotta meg kapcsolatuk részleteit, de minden apró jel arról árulkodott, hogy igazán boldogok együtt. Most azonban újabb lépést tettek kapcsolatuk nyilvánossága felé, egy romantikus videóval ajándékozták meg rajongóikat.

A videóban láthatjuk őket, ahogy egymás karjaiban táncolnak, közösen főznek, és az élet apró örömeit élvezik. Krausz Gábor a videó alá azt írta: “Folyamatos a nyüzsgés az életünkben.

Szeretünk ugyanakkor egy kicsit lelassulni, elvonulni, közösen főzni, egymás társaságában lenni és koccintani egy üveg magyar borral. Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok következnek.”Ez a rövid, de annál érzelmes pillanatfelvétel betekintést enged Krausz Gábor és Mikes Anna mindennapjaiba, és megmutatja, mennyire boldogok együtt. A romantikus atmoszféra, a szeretet és az összetartozás érzése árad a képsorokból, és a rajongók örömmel fogadják ezt a közelebbi pillantást kedvencük magánéletébe.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata továbbra is az érdeklődés középpontjában marad, és a rajongók izgatottan várják, hogy további pillanatokat és részleteket oszthassanak meg velük boldogságukról.

Egy dolog biztos: ez a fiatal pár valóban sugárzó boldogságot áraszt, és remélhetőleg még sok ilyen varázslatos pillanatban lesz részük a jövőben is.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Hirdetés
loading...