Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Használt autót vett a lánya szülinapjára. Ledöbbent, amikor meglátta mi van a...

Használt autót vett a lánya szülinapjára. Ledöbbent, amikor meglátta mi van a kesztyűtartóban!

Hirdetés

Használt autót venni teljesen bevett szokás, mivel gazdaságosabb és hatékonyabb megoldást jelent a legtöbb ember számára. Ahogyan egy ház vagy lakás, úgy egy autó is számtalan emléket jelképezhet az eladó számára és valamelyest nehéz az ‘elengedés’.

 

Hirdetés

 

Kevin Duke eldöntötte, hogy 16 éves lányát születésnapján egy autóval lepi meg. Igyekezett megtalálni a lehető legjobb járművet, amely az elvárásainak megfelel és sikerrel is járt.

Egy jó állapotban lévő ezüstmetál Ford-ra esett a választása. Miután megvette az autót, egyszer még körbe vizsgálta, hogy nem-e maradt benne valami a régi tulajtól, majd arra lett figyelmes, hogy egy levél fekszik a kesztyűtartóban. Személyesen neki lett címezve és könnybe is lábadt a szeme, amint elolvasta.

Az autót egy Sabrina nevű hölgytől vásárolta, aki saját kezűleg írt Kevinnek egy levelet.

Érzelmes levél az új tulajnak

“Annak, akié ez az autó lesz,

Szeretném, hogy tudd, egy nagyon különleges autót vettél. Ez az autó az édesanyámé volt, aki egy háztűzben vesztette életét a 6 éves kislányommal és a nagynénémmel együtt. Azon a napon vezette utoljára az édesanyám, amikor eltávozott. Ez az autó rengeteg emléket hordoz számomra. Az otthonom és minden, ami benne volt, elmúlt és ez az autó az egyetlen, amihez kötődni tudok. Keveredés volt a papírokkal és ezért nem fizethettem ki az autót biztosítási pénzből. Nagyon szomorú, hogy elvesztettem a családom, az otthonom és most el kell engednem az utolsó láncszemet is, ami hozzájuk köt.”

Kevin eldöntötte, hogy segít

Sabrina később azt is megírta, hogy reméli, az új tulajdonos sok örömét leli majd benne, de ha Kevin egyszer úgy dönt, tovább ad autón, akkor neki szóljon először, mert bár most még nincs pénze megvásárolni, de reméli, hogy a későbbiekben anyagilag jobb helyzetben lesz és megteheti.

Kevin egy másik hölgy segítségével indított egy segélyező kampányt, hogy az autó, “Sylvia”, visszakerülhessen a valódi tulajdonosához.

Kevin közreműködésével sikerült összegyűjteniük azt az összeget, amely elegendő volt Sabrina-nak, hogy visszavásárolja az autóját és további költségekkel se kelljen számolnia az autót illetően.

Van, hogy egy autó több, mint csupán egy gép, amely elvisz A-ból B-be. Van, hogy egy autó magát a családot jelképezi, és szerencsére létezik még az emberbaráti szeretet is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés