Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha te is tapasztalod ezeket a dolgokat, az azt jelenti, hogy erős...

Ha te is tapasztalod ezeket a dolgokat, az azt jelenti, hogy erős aurád van

Azok az emberek, akiknek erős az aurája, sokkal kiegyensúlyozottabbak lelkileg, pozitívabb világképpel rendelkeznek, elégedettebbek az életükkel és általában véve boldogabbak, mint a többiek.

A következőkben azokat a jeleket szedtük egy csokorba, amelyek megtapasztalása szerint, te is ezen szerencsések táborát erősíted.

1 – Keveset betegeskedsz

Már a napját sem tudod, hogy mikor voltál utoljára beteg vagy fájt a fejed? Ha ágynak dőlsz, az is évente nagyjából egyszer fordul elő és nem tart tovább 1 vagy 2 napnál? Az erős aurával rendelkező személyek sokkal energikusabbak, szinte sosem betegeskednek.

2 – Szerencse kegyeltje

Sokan neveznek a szerencse gyermekének, szinte soha nem vallasz kudarcot semmiben, de ha mégis, abból is gyorsan talpra állsz és kijavítod a hibát. Mintha egyszerűbb lenne elérned a céljaidat, mint a környezetednek és ehhez nem kell látszólag nagy erőfeszítéseket tenned.

3 – Optimizmus magas fokon

Szinte lehetetlen kihozni a sodrodból. Mindennek a pozitív oldalát tekinted és a nehezebb élethelyzetekben is próbálod megtalálni azt, amit tanulhatsz belőlük. A nehézségeken másokhoz képest gyorsabban túlteszed magad.

4 – Nem panaszkodsz

A környezet számára úgy tűnhet, hogy az ilyen embereknek soha semmi problémájuk nincsen, csak boldogság jut ki nekik osztályrészül. Persze ez nem így van, de tudják jól, hogy az állandó panaszkodás nem javít a helyzetükön és felesleges időpazarlásnak is tartják.

5 – Vezető egyéniség

Valamilyen vezető szerepet töltesz be, vagy a környezetedben olyan típus vagy, akit szívesen követnek mások, gyakran fordulnak hozzád tanácsért és sokan példaképként tekintenek rád.

6 – Fizikailag erős vagy

Egy mentálisan erős, fejlett aurájú ember fizikailag is erős. Több az energiája és jobban teljesít a feladatai elvégzésekor. A fáradtság alig látszik rajta, de nem is igazán jellemző rá.

7 – Alkalmazkodsz a változásokhoz

Nyitott vagy a környezeted és a világ változásaira és nem akarsz megragadni egy szinten. Nem kényelmesedsz bele a napi rutinba, könnyedén újulsz meg te magad is. Tudod jól, hogy az élet maga a fejlődés, a fejlődés pedig változás nélkül lehetetlen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...