Kezdőlap EZOTÉRIA Ha rendelkezel ezzel a 12 tulajdonsággal, akkor a világ legritkább személyiségtípusába tartozol!

Ha rendelkezel ezzel a 12 tulajdonsággal, akkor a világ legritkább személyiségtípusába tartozol!

Myers-Briggs tipológia szerint az emberek 16 csoportba kategorizálhatók. Mindenik csoport 4 alapvető jellemvonás szerint határozható meg: extrovertált/introvertált, intuíció/érzékelés, gondolkodás/érzelem, észlelés/ítélet

 

Ezen tipológia szerint az INFJ (introvertáltság, intuíció, érzés, ítélkezés)személyiség nagyon ritka, csupán 1%-a lakosságnak. Ha az alábbi tulajdonságokkal rendelkezel, akkor jó hír, hogy te is ebbe a kategóriába tartozol.

1.Tudatosan építed a jövőt

Mindig konkrét tervekkel rendelkezel a jövőt illetően, nem hátrálsz vissza a kisebb akadályoktól. A nehézségek inkább motiválnak, mint hátráltatnak.

2.Szorgalmas

Soha nem mondod azt semmire, hogy “most nincs kedvem megcsinálni, majd később”. Te vagy a szorgalmasság példaképe. Tudod, hogy minden csak kitartó munkával érhető el az életben.

3.Bízol az intuíciódban

Egyből megérzed, ha valami nincs rendben. Nagyon erős az intuíciós képességed, tudod, ha befele figyelsz, akkor soha semmiben nem csalódhatsz.


4.A világ értelmét kutatod

Minden érdekel, ami a világ működésével kapcsolatos. Nem érdekelnek az olyan hétköznapi dolgok, mint a foci, vagy a politika, de a Föld, és az emberiség létrejöttével kapcsolatos információk nagyon le tudnak kötni.

5.Figyelmesen megválogatod a barátaid

Nem engedsz közel akárkit magadhoz, inkább töltöd egyedül a szabadidőd, mint olyan emberekkel, akikkel nem érzed jól magad.

6.Könnyen átérzed mások problémáit

Nagyon magas az érzelmi intelligenciád, könnyen bele tudod képzelni magad mások helyzetébe. Mindent megteszel, hogy segíteni tudj azokon, akiknek szüksége van rá.

7.Gondolatolvasó vagy

Előre kitalálod, hogy mások, mit akarnak mondani. Sokszor ki is mondod helyettük, mielőtt meg tudnának szólalni. Hamar rájössz arra, ha valaki manipulálni akar. Ezt a képességedet arra használod, hogy megszabadulj a rosszakaróidtól.

8.Magányos típus vagy
Sokszor sétálsz egyedül a parkban, vagy mész egyedül színházi előadásra. Ez nem jelenti azt, hogy rosszul érzed magad egyedül, ilyenkor általában rendezed a gondolataidat, és érzéseidet.

9.Könnyen esel végletekbe

Egyik percben még jó kedved van, a másikba viszont már sírsz. Gyors hangulatváltozásaid gyakran megnehezítik nem csak a környezeted életét, hanem a saját hétköznapjaid is.

10.Maximalista vagy

Mindent megteszel annak érdekében, hogy a lehető legjobb lehess. Ilyenkor nem számít, hogy mennyi időt és energiát kell belefektess egy tevékenységbe, a lényeg, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

11.Könnyen megoldod a problémákat

Számodra nem léteznek akadályok az életben, bármilyen probléma is adódjon, nem pánikolsz be, megoldod.

12.Szeretsz írni

Írásban sokkal jobban kifejezed magad, mint szavakban. Nem vagy túlságosan szocibilis, inkább elvonulsz, és írsz a naplódba. Gondolataidat is inkább levélben közlöd, mint szóban.

tudasfaja.com

loading...