Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Ha megtudod mennyi mindenre jó még a műanyag akasztó, te is veszel...

Ha megtudod mennyi mindenre jó még a műanyag akasztó, te is veszel majd egy párat!

Ezekre az öntapadós háttal rendelkező műanyag fogasokra biztosan mindenki emlékszik még. Praktikusak, eléggé jó a dizájnjuk is, ér ráadásul olcsók.

 

A fürdőszobában, és a konyhában kisebb textíliák felakasztásához például tökéletesek.

Nézzük, mi mindenre használhatóak ezek a kis műanyag fogasok!

1.Az autó belső terébe tapaszthatunk egy pár ilyen fogast, kisebb tárgyak, csomagok tárolására kiváló.

2.Szereljünk a falra két műanyag fogast, majd akasszuk rá a papírtörlő dobozát. Így sokkal könnyebben ki tudjuk venni a dobozból a törlőket, pláne, hogy nem foglaljuk le az egyik kezünk azzal, hogy fognunk kell a dobozt.

3.Ha nem csukódik jól a szekrényajtó, tegyünk mind a két oldalára egy-egy akasztót, majd egy gumival kössük össze őket.

4.Remek kulcstartó lehet ebből a kis praktikus fogasból. Ragasszuk belül, a bejárat melletti a falra.

5.Ha egy kicsit megdöntve tesszük a fürdőszobai csempére, akkor nagyon jó fogkefe tartó lehet ezekből a fogasokból.6. Ragasszunk kettőt a falra a konnektorral egy vonalban, így majd beleállíthatjuk a telefonunk töltés közben.

7.Két fogasra rá tudunk akasztani egy kis lyukacsos kosárkát, és ebben tárolhatjuk a tükör mellett a fogkrémet, fogkefét.

8.A konyhaszekrény ajtajára belül, a megfelelő távolságra tegyünk három ilyen akasztót, majd tegyük bele a fedőt. Ez egy nagyon jó ötlet.

9.Főzés közben a falra szerelhetjük az akasztók segítségével a tabletet, így sokkal könnyebben nézhetjük majd a receptet.

10.A szemetes oldalára kívül ragasszunk két akasztót, és ezekbe akasszuk bele a szemeteszsákot, hogy ne csússzon bele a vödörbe.

11.Az alufólia dobozát a falra tudjuk rögzíteni a műanyag akasztók segítségével, és akkor ez mozdulattal ki tudjuk húzni a dobozból a fóliát. 

Szerző: tudasfaja.com

loading...