Kezdőlap EGÉSZSÉG Gyógynövények, amelyek felerősítik a szervezeted koronavírus-fertőzés után

Gyógynövények, amelyek felerősítik a szervezeted koronavírus-fertőzés után

Ha átestél a koronavíruson, vagy felvetted az oltást, akkor előfordulhat, hogy a szervezetedben kóborló tüskefehérjék zűrt okozhatnak.

 

 

Íme néhány gyógynövény, vitamin, ásványi anyag amelyekkel sikeresen védekezhetünk a zavarok ellen:

1.Fenyő: Antioxidáns, véralvadásgátló, lázcsillapító, gyulladásgátló, köptető, fertőtlenítő hatású. Serkenti a vérkeringést, stimulálja a veséket és a májat. Segít semlegesíteni a tüskefehérjét és csökkenti a lehetséges káros hatások előfordulásának rizikóját. Egy teáskanál tűlevélből készítsünk teát 2 dl forró vízzel.

2.Édeskömény: Köptető, köhögéscsillapító, nyálkaoldó és gyulladáscsökkentő hatású. Ez is hatékony lehet a tüskefehérjék elleni harcban.

3.Csillagánizs: Máj- és tüdőtisztító, hurutoldó, köptető és köhögéscsillapító. Segíthet a méreganyagok feldolgozásában. A terméseket zúzzuk össze, majd forrázással készítsünk belőle teát.

4.Orbáncfű: Serkenti az immunsejteket, vértisztító, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és májvédő hatású.5.Gyermekláncfű: Tisztítja a májat és a veséket, segít a légúti hurutok felszámolásában. Fogyasztható a levél és a gyökér.

6.Szilimarin: A máriatövis egyik hatóanyaga, ami véd a különféle mérgező vegyületek májkárosító hatása ellen.

(bien.hu)

loading...