Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Vujity Tvrtko

Gyászol Vujity Tvrtko

Hirdetés

Szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán a népszerű újságíró, Vujity Tvrtko. Szívszaggató szavakkal búcsúzott Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat alapítójának özvegyétől, Szenczy Katalintól.

 

Hirdetés

A Blikk beszámolója szerint Tvrtko megható posztjában emlékezett meg Katalinról, aki váratlanul hunyt el.

Tvrtko így emlékezett vissza az utolsó beszélgetésükre: „Tegnapelőtt beszéltem Katival. Feleségemmel, Gyöngyivel szeretett volna találkozni, ezt egyeztettük. Öröm volt a hangja, öröm a mondandója, öröm a kacagása. Kati ma reggel váratlanul meghalt.”


Szenczy Katalin szerepe és öröksége

Szenczy Katalin nemcsak férje, Szenczy Sándor munkásságában volt jelentős szereplő, hanem saját jogán is meghatározó alakja volt a Baptista Szeretetszolgálatnak. Katalin aktívan részt vett a szervezet különféle jótékonysági programjaiban és segítő tevékenységeiben, így számtalan ember életére volt hatással.

A Baptista Szeretetszolgálat és a Szenczy házaspár

A Baptista Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb humanitárius szervezete, amelyet Szenczy Sándor alapított. A szervezet célja, hogy segítséget nyújtson a rászorulóknak, legyen szó katasztrófahelyzetekről, hajléktalan emberek megsegítéséről vagy különféle szociális programok lebonyolításáról. Szenczy Katalin, mint az alapító özvegye, szívügyének tekintette a szeretetszolgálat küldetésének folytatását.

Vujity Tvrtko megható búcsúja

Vujity Tvrtko szavai nemcsak egy közeli barát elvesztéséről, hanem egy kivételes ember iránti tiszteletről is tanúskodnak. Katalin halála sokakat megrendített, akik ismerték őt és munkásságát. Tvrtko posztjában külön kiemelte Katalin örömét és életszeretetét, amely mindig jelen volt a beszélgetéseik során.

A közösség gyásza
Szenczy Katalin váratlan halála mélyen érintette mindazokat, akik ismerték és szerették őt. A közösségi médiában sokan fejezték ki részvétüket és osztották meg emlékeiket róla. Katalin emléke tovább él azokban a jótékony tevékenységekben és emberekben, akik életében pozitív változást hozott.

A gyászolók között vannak barátok, kollégák és számos olyan ember, akik részesültek Katalin és a Baptista Szeretetszolgálat segítségéből. A szervezet munkatársai és önkéntesei is mély megrendüléssel fogadták a hírt, és emlékeznek vissza a közösen megélt pillanatokra és a közös célokra, amelyekért együtt küzdöttek.

Szenczy Katalin emléke örökké élni fog mindazok szívében, akik ismerték őt, és akik számára a segítő szándék és az emberség mindig elsődleges volt.

A teljes bejegyzést, Vujity Tvrtko búcsúját itt olvashatod el:Hirdetés