Kezdőlap EGÉSZSÉG Gyakran volt orrvérzése, évekkel később az orvos durva dolgot közölt vele!

Gyakran volt orrvérzése, évekkel később az orvos durva dolgot közölt vele!

Orrvérzése és ilyen jellegű panasza sajnos nagyon sok embernek van, akár már egészen pici korban el is kezdődhetnek a jelek és a tünetek.

 

Bár a kiváltó okok között számos dolog szerepelhet, de az alábbi történetet mindenkinek ajánlott elolvasni, akinek van, vagy volt már hasonló problémája!

Kendra Jackson egy autóbalesetet szenvedett, amiben szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egyik ütközésnél a feje a műszerfalnak koccant, de ebből komolyabb problémája nem lett (mostanáig!).

Az orrvérzéses tünetei csak a balesetet követően 2 évvel jelentkeztek először, így először senki nem gondolt arra, hogy a két dolog talán összefüggésben lehet egymással, és a koccanás váltotta ki az orrfolyását.

A tünetek azonban egyre súlyosabbá kezdtek válni és már elég gyakran eleredt az orrából a vér, olyan szinten, hogy zsebkendő nélkül már soha sehova nem mert menni.

Először mindenki megfázásra, majd allergiára gondolt, a sokadik orvos végül fényt derített a dologra: az agyvize kezdett el szivárogni.

Az orrüreg megtükrözése során rájött, hogy a balesetben egy apró repedés keletkezett az orrüreg tetején, amiből konkrétan a nő agy-gerincvelői folyadéka, közkeletű nevén agyvize szivárog, az folyik ki aztán az orrán.


Kendrát azóta megműtötték, javulóban van az állapota.

tudasfaja.

loading...