Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Gyakran látod ugyanazt a számot az órára pillantva? Így fejtsd meg az...

Gyakran látod ugyanazt a számot az órára pillantva? Így fejtsd meg az angyalok üzenetét!

Hirdetés

Biztos veled is megtörtént már -lehet rendszeresen is-, hogy az órára pillantva mindig ugyanazt a számot látod, amiben érzed, hogy van valamilyen spirituális üzenet csak neked.

Nos, ha így van, akkor jól érzed, mert az angyalok próbálnak üzenni feléd valamit, amelyet az alábbiakban megmutatunk hogy fejts meg!

Hirdetés

111

Próbáld meg irányítani a gondolataidat, hogy csak azokra a dolgokra összpontosíts, amit meg szeretnél valósítani. Ezek a számok azt jelzik, hogy létezik egy ajtó, amin túl várnak rád a lehetőségek, amelyeket érdemes kihasználnod. A három 1-es azt jelenti, hogy az Univerzum tudja azt, hogy mit szeretnél, most már csak rajtad múlik, hogy tedd meg az első lépést.

222

Azok a gondolatok, üzenetek, amelyeket eljuttattál az Univerzumhoz, kezdenek meggyökerezni. Tápláld, fejleszd ezeket a gondolatokat, és hamarosan fejlődésnek indulnak. A lényeg az, hogy sosem szabad föladnod a vágyaidat, mert csodák igenis történhetnek. Legyél nyitott, pozitív, mert ez a helyes út.

333

A spiritualitás mesterei melletted vannak, és szeretnék, hogy tudd: megkapsz minden támogatást, szeretetet tőlük. Ha meglátod a három 3-ast, gondolj rájuk, fohászkodj hozzájuk. A legfontosabb három spirituális mester Jézus, Mózes és Mária. Ők mindenben egyetértenek veled, megerősítenek a pozitív gondolkodásodban.

444

Az angyalok körülötted vannak, szeretetükről, védelmükről biztosítva téged. Ne aggódj, mert az angyalok segítenek rajtad.

555

Kapcsold be a biztonsági övedet, mert nagy változásokra számíthatsz az életedben. Erre a változásra nem úgy kell tekinteni, hogy pozitív lesz, vagy negatív. A változás sokszor elengedhetetlen az életben, lehet, hogy választ kapsz imáidra, így készülj fel, legyél békében magaddal, mert ez a legfontosabb.

666

Ebben a pillanatban gondolataid zavarosak, inkább az anyagiakra összpontosítasz, nem figyelsz eléggé a lelkedre. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy foglalkozz a lelki éneddel, mert az anyagiak megoldódnak majd, de csak akkor, ha odabent rendben vagy.

777

Az angyalok éljeneznek téged, mert jó úton haladsz, hogy megvalósítsd az álmaidat. A 777-es számsor nagyon jó, mert több csodára is számíthatsz életed során.

888

Le fog zárulni egy korszak az életedben, így jó, ha felkészülsz erre. Ez a lezárás, szakítás lehet érzelmi, tehát párkapcsolati, vagy szakmai, azaz más munkahely után fogsz nézni. De van megoldás, csak ne halogasd a döntést, inkább lépjél, mert csak így valósíthatod meg a sikert az életedben.

999

Ez egy jel, egy felhívás arra, hogy az anyatermészet számít rád, és cselekedj azért, hogy legyen a következő generációnak is jövője ezen a bolygón.

000

Ez azt jelenti, hogy egy vagy Istennel, aki szeret téged, mert Ő teremtett.

Hirdetés